как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 567
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 2 340

То и животът е икономически необоснован!
Накрая нищо не взимаш със себе си, освен кат дрехи и драперийки.
Дай да не го живеем, че да не се минем, а?
Фифи се стяга за сватба, ти говориш че след години ще срещне друга, ще се ожени за нея и ще има деца..............
Да, като сложа двете възможности на кантара, загубата на тия мижави 3500 натежава със страшна сила. Joy

Дай, защото е икономически необоснован животът, цял живот да издържаш муньо, който ти брои цигарите и чантите, и не си вижда собствените разходи като лични кредити и вероятно двойно количество ядене. Може даже и да му дадеш половината пари за жилище на негово име. И без това няма да си го носиш жилището в гроба.

Естел Бързоход, не разбирам какъв ти е точно проблемът, че си репортвала многократно тази тема? Обиждал те е някой, не ти харесва темата, нещо друго? Някак не ми се виждат за адекватни причини за репорт. Ако някой те обижда - докладваш само за обидните мнения; ако не ти харесва темата, просто не я четеш.

# 2 341
Да, темата доста се отдалечи благодарение на този комплексиран скучага, който уж само искаше да отговори на нечий въпрос, но всъщност на всички стана ясно, че иска нещо друго. Само дето и той не знае какво.

Абе изнасянето на инфо от личните съобщения в тема не е ли против правилата?

Жалко, темата ми беше интересна. Познавам такъв женен, който не точно да се представя за свободен, но горе-долу същата нечистоплътност на общуване с жени има. Затова се зачетох. Но тук през пост хленчи някакъв потребител и през ред обяснява колко са злобни хората.

# 2 342
  • София /Абсурдистан
Имам позната, която редовно ходи на такива срещи, търсейки сериозна връзка. Женени не е виждала там, но твърди, че е пълно със смотаняци. Стигнало се е само до 2 срещи, на едната господинът и беше предложил да си разделят сметката за кафе и сок от 4'60 лв, а на другата я бяха разкарали с мотив, че виждаш ли, той търси жена със собствено жилище, щото той нямал такова,  а тя пък живее под наем. Другите кандидати били в предпенсионна възраст, а тя е на 38. Иначе по темата - как да се разбере дали е женен някой - лесно, предлагаш му да прекарате заедно 2-3 поредни уйкенди и ако е женен е увехнал на този тест. Същата работа вършат и няколко телефонни обаждания през седмицата вечер към 10-10'30. То пък много сложно да се разбере, та чак толкова страници тема  Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 17:06 от Unknown_lady

# 2 343
  • Наблизо
Имам позната, която редовно ходи на такива срещи, търсейки сериозна връзка. Женени не е виждала там, но твърди, че е пълно със смотаняци. Стигнало се е само до 2 срещи, на едната господинът и беше предложил да си разделят сметката за кафе и сок от 4'60 лв, а на другата я бяха разкарали с мотив, че виждаш ли, той търси жена със собствено жилище, щото той нямал такова,  а тя пък живее под наем. Другите кандидати били в предпенсионна възраст, а тя е на 38.
Мисля,че подчертаните нещя са ключът от бараката.На 38 и нагоре свесните обикновено са взети,а ако ще ги бие сачмата,е в *предпенсионната възраст*.Изхвърлените по-рано са си били куку и неставащи и преди това,просто жената е била млада и заблудена.
Играят роля и критериите на твоята приятелка - ако не е склонна на компромиси с разведен,който има деца и т.н.

# 2 344
Имам позната, която редовно ходи на такива срещи, търсейки сериозна връзка. Женени не е виждала там, но твърди, че е пълно със смотаняци. Стигнало се е само до 2 срещи, на едната господинът и беше предложил да си разделят сметката за кафе и сок от 4'60 лв, а на другата я бяха разкарали с мотив, че виждаш ли, той търси жена със собствено жилище, щото той нямал такова,  а тя пък живее под наем. Другите кандидати били в предпенсионна възраст, а тя е на 38.
Мисля,че подчертаните нещя са ключът от бараката.На 38 и нагоре свесните обикновено са взети,а ако ще ги бие сачмата,е в *предпенсионната възраст*.Изхвърлените по-рано са си били куку и неставащи и преди това,просто жената е била млада и заблудена.
Играят роля и критериите на твоята приятелка - ако не е склонна на компромиси с разведен,който има деца и т.н.

Моля ти се, за 18-ти път, фигуративно казано, пишеш "свесни". Научи я тази дума, щом ти е толкова любима. На 38 и нагоре има доста разведени и разделени. В една друга тема имаше статистика за България, че тогава започват масово да се развеждат. Просто няма много ергени без ангажименти. А мъжете страшно много се надценяват. Пускаха някакви извадки от обяви за запознанства в "Лична драма", ами то егати самочувствието - 60-70-годишни мъже търсят 40-годишни. Няма как да ги огрее, ако са средностатистически пенсионери, с нормална 40-годишна.

# 2 345
  • Пловдив
Иска им се агнешко и на пенсионерите Simple Smile

# 2 346
  • София /Абсурдистан
Склонна е на връзка с разведен с дете, критерият и е да е свестен и да се разбират, да е интелигентен, най-нормални неща иска, нищо специално, но май няма късмет. Каза ми, че сякаш бомба е паднала, няма. Останалите участници също не изглеждали впечатлени. Което пък ме кара да мисля, дали това наистина работи тук. Не познавам никого, който да си е намерил партньор по този начн. Виж, от сайтовете да, има. Но тя пък точно там попадна само на женени и затова реши да опита това. Май всичко е до късмет.

# 2 347
  • София
Май всичко е до късмет.
Абсолютно подкрепям! Шанс ... не е като да не се опитва ... Simple Smile Но, както един мъдрец е казал: Слаб е материала  Party

# 2 348
Май всичко е до късмет.
Абсолютно подкрепям! Шанс ... не е като да не се опитва ... Simple Smile Но, както един мъдрец е казал: Слаб е материала  Party
+1
Средата също е важна. Аз съм разведена с две деца, колегите са ми предимно жени. Свободни свестни мъже в обкръжението ми няма, няма да тръгна да миткам по заведения с цел да  си търся мъж. Имам регистрация в един сайт и нарочно съм ограничила търсенето във възрастова група близка до моята и мъжете да са от същото населено място. Колко много хубостници има, които се представят за необвързани, но вече няколко от тях виждам в някой магазин с жената и децата. Добър физиономист съм, а градът ни не е чак толкова голям. В известен смисъл съм се примирила, че ще си остана сама, ако съдбата реши да ми поднесе приятна изненада - чудесно, но срещу себе си няма да вървя, само и само да има някакъв мъж до мен.

# 2 349
ма моля ви се - нито на 38 една жена е престаряла, нито заради женените, които ходят по сайтове трябва да се откажеш от търсенето на любовта. постоянство трябва. и да се пазим от женени, че и те като пенсионерите на по 70 изтрещяват и  налитат на младо и крехко с лъжи.

# 2 350
  • София
Дай, защото е икономически необоснован животът, цял живот да издържаш муньо, който ти брои цигарите и чантите, и не си вижда собствените разходи като лични кредити и вероятно двойно количество ядене. Може даже и да му дадеш половината пари за жилище на негово име. И без това няма да си го носиш жилището в гроба.
Това, къде прочете да съм писала? newsm78
Виж как натоварваш поста ми с твои разсъждения и надграждания- не знам дали плод на собствено преживяване или на пример от познати, но не е коректно. Peace

# 2 351
Виж как натоварваш поста ми с твои разсъждения и надграждания- не знам дали плод на собствено преживяване или на пример от познати, но не е коректно. Peace

фф една част е писал, друга е премълчал, защото не му изнася. С твоето виждане не съм съгласна относно края на житейския път. Не е важно, че ще умреш, всички умират, важно е какво се случва в годините (дълги за повечето хора, надявам се) преди да умреш. Най-малкото първо от самосъхранение човек трябва да си пази интересите на едно минимално ниво, второ, все пак, ако има деца, да помисли и за тях. Икономически обосновано е решенията, които взема човек, да водят до по-добър живот на него и близките му, докато са живи, а не да се успокоява, че нищо няма да си занесе в гроба. Нищо няма да си занесе, обаче влияе на близките си. Да не мислиш, че ми е било приятно да съм наследник на човек със сумати дългове, живял съвсем лежерно и без мисъл. Той дълговете в гроба не си ги занесе, остави ги на живите. Нямаше ли да е по-добре да беше оставил активи.

# 2 352
  • София
Да не мислиш, че ми е било приятно да съм наследник на човек със сумати дългове, живял съвсем лежерно и без мисъл. Той дълговете в гроба не си ги занесе, остави ги на живите. Нямаше ли да е по-добре да беше оставил активи.
Значи, познала съм, че наслагваш върху фактите собствени преживявания и тежнения. Peace
Само че, оставам с впечатление, че двете случки нямат нищо общо.
Тук, жена, която ще сключва брак с мъжа, се съгласява да даде едни 3500лв. за ремонт на жилище, което впоследствие ще стане поне негова собственост и съответно ще бъде наследено от децата ѝ, а евентуално и от нея, ако остане вдовица.
За мен, това е една мижава сума, нещо като копчето на общия балтон, който са решили да притежават.
И жилището е актив, който остава.

# 2 353

фф една част е писал, друга е премълчал, защото не му изнася. С твоето виждане не съм съгласна относно края на житейския път. Не е важно, че ще умреш, всички умират, важно е какво се случва в годините (дълги за повечето хора, надявам се) преди да умреш. Най-малкото първо от самосъхранение човек трябва да си пази интересите на едно минимално ниво, второ, все пак, ако има деца, да помисли и за тях. Икономически обосновано е решенията, които взема човек, да водят до по-добър живот на него и близките му, докато са живи, а не да се успокоява, че нищо няма да си занесе в гроба. Нищо няма да си занесе, обаче влияе на близките си. Да не мислиш, че ми е било приятно да съм наследник на човек със сумати дългове, живял съвсем лежерно и без мисъл. Той дълговете в гроба не си ги занесе, остави ги на живите. Нямаше ли да е по-добре да беше оставил активи.
Не съм премълчал нищо което не ми изнася ,напротив бях много подробен даже . Именно защото отговарям на такива като тебе два дена подред ,тука ме изкараха че търся внимание и най -вече да се похваля .
Мисли си каквото искаш ,твоя работа .  Wink

# 2 354

Значи, познала съм, че наслагваш върху фактите собствени преживявания и тежнения. Peace
Само че, оставам с впечатление, че двете случки нямат нищо общо.
Тук, жена, която ще сключва брак с мъжа, се съгласява да даде едни 3500лв. за ремонт на жилище, което впоследствие ще стане поне негова собственост и съответно ще бъде наследено от децата ѝ, а евентуално и от нея, ако остане вдовица.
За мен, това е една мижава сума, нещо като копчето на общия балтон, който са решили да притежават.
И жилището е актив, който остава.

Не, не наслагвам собствените си преживявания по първия казус с броенето на чантите, лаковете за коса и цигарите. Илюстрирах с нещо, преживяно от мен, защо не е добра идея да се успокояваш със смъртта, което ти повдигна на въпрос.
Не е въпроса в големината на сумата, въпросът е, че определено поведение е индикация, червена лампичка за бъдещи проблеми. Именно заради червените лампички на фф не бих казала, че най-безметежните варианти са особено реалистични. Силно вероятно е много пъти още да налива за свекървата момата или да издържа фф-то, докато той налива, като ѝ размахват като морков обещанието, че все пак ще наследи нещо, а нещата накрая да се окажат много различни.

Общи условия

Активация на акаунт