как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 567
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 2 385
Тука явно говорим за двама не-толкова-интелигентни субекта.Защото повечето като излизат,вече външно са се харесали или виждат потенциал - после вече гледат общите интереси,приятното изкарване и т.н.Вече ако някой се преструва,за да чукне нещо,е друг въпрос.
Иначе едно че жената иска да се нахрани безплатно,а мъжът да чука там нещо си - как през цялата среща не се усети,че иначе интерес няма?Това си е чиста проба простащина или проституция.

Да, да, то с тоя фотошоп, може да се харесат и пак, като се видят, да не се одобрят.

Иначе мен винаги са ме черпели без някакви сексуални ангажимети, но пък и аз съм скромна. Пък и те, като видят, че съм се постарала да се приведа във вид да не плаша гаргите, някак оценяват усилието.

мен не ми дреме дали ше се нагласиш като булка на сватба ..
може по анцунг и маратонки да си ... важното е после цяла нощ да яздиш маруся  Mr. Green примерно  Mr. Green
 Да не стане тъй, че да гасиш тока и да и слагаш чувала, та Маруся изобще да не стане, хохохо Mr. Green

при мен пишката става и само от подухването на топлия летен бриз  Mr. Green
пък и ако е на петко страшника голямата внучка няма въобще да я гласим за маруся  Laughing

# 2 386
Само американците онанират с лубриканти и чорапи бе куку Simple Smile

# 2 387
Вие сериозно ли си наричате пенисите "Маруся"?
маруся е метафора .. на стойка ездачка ... или поне аз този смисъл съм вложил  Flutter

# 2 388
  • Пловдив
Уж големи ебачи, пък... Маруся Rolling Eyes

# 2 389
  Аз само тази Маруся знам

# 2 390
Тука явно говорим за двама не-толкова-интелигентни субекта.Защото повечето като излизат,вече външно са се харесали или виждат потенциал - после вече гледат общите интереси,приятното изкарване и т.н.Вече ако някой се преструва,за да чукне нещо,е друг въпрос.
Иначе едно че жената иска да се нахрани безплатно,а мъжът да чука там нещо си - как през цялата среща не се усети,че иначе интерес няма?Това си е чиста проба простащина или проституция.

Да, да, то с тоя фотошоп, може да се харесат и пак, като се видят, да не се одобрят.

Иначе мен винаги са ме черпели без някакви сексуални ангажимети, но пък и аз съм скромна. Пък и те, като видят, че съм се постарала да се приведа във вид да не плаша гаргите, някак оценяват усилието.

мен не ми дреме дали ше се нагласиш като булка на сватба ..
може по анцунг и маратонки да си ... важното е после цяла нощ да яздиш маруся  Mr. Green примерно  Mr. Green
 Да не стане тъй, че да гасиш тока и да и слагаш чувала, та Маруся изобще да не стане, хохохо Mr. Green

при мен пишката става и само от подухването на топлия летен бриз  Mr. Green
пък и ако е на петко страшника голямата внучка няма въобще да я гласим за маруся  Laughing
Мойта и без бриз е на дванайсет часа, но със списание Грозилка, не съм го пробал Змея Mr. Green

# 2 391
В тоя час не би ли трябвало да ги употребявате, вместо да ги хвалите?  Laughing Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 21:07 от Априлска вълшебница

# 2 392
В тоя час не би ли трябвало да си ги употребявате, вместо да ги хвалите?  Laughing Mr. Green
Апцолютно .
  И то уж някакви щастливо женени мъже Grinning

# 2 393
В тоя час не би ли трябвало да си ги употребявате, вместо да ги хвалите?  Laughing Mr. Green
С тия почивни дни и с тия големи деца, мисията е невъзможна. Но утре, като иде на училище,ще има културен обмен, обмяна на опит, хохохо newsm08 Що при вас как е, не играе ли тоягата, че сте у форума посред нощите smile3532

# 2 394
То не бива всяка вечер секс. Ще вземе да се превърне в рутина и ще спрат да се радват.

п.п. Аз пък само за "С гол в ръката нож" на Хиподил се сетих, че имаше Маруся.

# 2 395
То не бива всяка вечер секс. Ще вземе да се превърне в рутина и ще спрат да се радват.

специален поздрав за теб  Mr. Green

# 2 396
Не знам за вас, но аз лично винаги пиша само през деня тук.
 След 6-7 вечерта си засядаме с мъжа на филм, на разговор, на винце с мезе, детето си ляга в 9 и въобще не ми и хрумва да припарвам тук. В момента е 3 следобед и след малко въобще няма да ме има.

Но това в 9, 10,11 и 12 вечерта цялото семейство да сме си у дома, а мъжа ми на компа обясняващ на непознати жени за Маруся-та си...във форум -не мога дори да си го представя.

Ходила съм на спийд дейтинг коктейлна вечер когато съм била необвързана и женените мъже бързо се разпознават.  Blush

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 00:12 от Анонимен

# 2 397
някой пък не сме щастливо женени .. или пък що да не може да сме още по щастливи  Flutter

# 2 398

специален поздрав за теб  Mr. Green

Плагиат такъв.
 За мен Маруся си е това мило филмче . Хич и не чета изцяло гнусни писаници .

# 2 399
Много пък стана модерно с чаша вино и книжка вкъщи, алкохолици такива  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт