как да познаете, че излизате с женен мъж след бързи срещи на clubr

• 117 454
  • 2 450
  •   1
Отговори
# 2 430

Нали и аз това казвам - най -лесно е като си на 20+ ,кеф ти връсник,кеф ти по-голям.Имаш време да прецениш и да поживееш с него,без това да ''отброява минутите'' и така и да дадеш време на себе си и на него време да узрее за по-сериозните неща заедно.Гаранции за нищо няма,че няма да се развалят нещата,но по-лесно време за намиране на свестен партньор от 20+ години няма.

Да, но имаш ли връзка - в момента, и като цяло, ако нямаш, моментна липса на връзка ли е, или продължава от доста време, повече от 6 месеца, да речем. Струва ми се, че твърде много се притесняваш за старите моми и за старите девственици, като в същото време изобщо не обръщаш внимание на твоето настояще. Това, че ги гледаш със съжаление тези на 35 и кусур, които са без партньор и се чудиш какво им има, не ти помага никак, ако на твоята възраст, когато реално няма какво да ти пречи, не можеш да си намериш партньор.

# 2 431
Че аз съм си на 37,не съм била омъжвана,нямам деца.Каква ми е неизгодата? Simple Smile И какво е това чудо не знам,но все едни деца се въртят около мен Joy
Гърдите вече не са така стагнати, а са си направо меки Simple Smile Хвани си едно детенце переспективно, какво по-добро от това?

# 2 432
  • София
това с разликата от халката бих отписала като доказателство за женен.
повечето съвременни мъже не носят халки.

# 2 433
Има си жени със стегнати гърди у над 40 Laughing

# 2 434
Силиконовите да. Естествените... не съм попадал до сега Simple Smile
Друго си е 20 годишна гърда Simple Smile

# 2 435
Това,че не си попадал не значи,че няма

# 2 436
DonJon,пак се обаждаш неподготвен! Ти моите гърди да не би да си ги виждал,че знаеш дали са "стагнати" или не Crazy И на 37 може да има стегнати такива,и на 24 отпуснати такива.То си е до кожа,ген,големина,спорт,ама ти отде да ги знаеш тези неща ooooh! Я виждаш в годината един път гърди,я не! Пък за пипане на такива сигурно и по-рядко ти се случва.
Не ми трябват 23-24 годишни,и не мисля,че съм на един акъл с тях.Галят ми егото донякъде,но дотам.Както и не обичам и доста по-големи от мен.Даже като се замисля с по-голям от година-две не съм била.Най-хубавият вариант е мой набор,или две-три години надолу.
Дори и да отпишем халката като доказателство,че е женен има си то други неща,които издават Wink

# 2 437
Моите са идеални и съм на 42г и имам две деца . До ген си е . Не е винаги свързано с години.

# 2 438
  • София
Съвсем изтрещяхте! Joy

# 2 439
DonJon,пак се обаждаш неподготвен! Ти моите гърди да не би да си ги виждал,че знаеш дали са "стагнати" или не Crazy И на 37 може да има стегнати такива,и на 24 отпуснати такива.То си е до кожа,ген,големина,спорт,ама ти отде да ги знаеш тези неща ooooh! Я виждаш в годината един път гърди,я не! Пък за пипане на такива сигурно и по-рядко ти се случва.
Не ми трябват 23-24 годишни,и не мисля,че съм на един акъл с тях.Галят ми егото донякъде,но дотам.Както и не обичам и доста по-големи от мен.Даже като се замисля с по-голям от година-две не съм била.Най-хубавият вариант е мой набор,или две-три години надолу.
Дори и да отпишем халката като доказателство,че е женен има си то други неща,които издават Wink

готово .. уредена си  Mr. Green

# 2 440
Моите са идеални и съм на 42г и имам две деца . До ген си е . Не е винаги свързано с години.
И на 20 са били същите нали? Не са били по-стегнати??? Ама честно кажи Simple Smile

# 2 441
Не  е по темата ,но на въпроса -честно възможно е да е до ген.Даже бих написала основно е до ген и поддръжка Peace

# 2 442
И на 20 са били същите нали? Не са били по-стегнати??? Ама честно кажи Simple Smile
Идеални са си сега - като на 20 години същите са си.

# 2 443
Не  е по темата ,но на въпроса -честно възможно е да е до ген.Даже бих написала основно е до ген и поддръжка Peace

Навсякъде в съветите за поддръжка се казва, че не помага особено. Помага за запазване на еластичността на кожата, до някаква степен, но какъвто и да генът, кожата на старите хора е друга, и след една възраст нито козметика, нито хранителни добавки помагат. Също до някаква степен помагат упражненията за мускулите на подмишниците, предмишниците и гърба, но в самите гърди няма мускули. Аз лично след определена възраст не съм виждала стегнати големи гърди. Гравитацията като че ли нанася най-големи вреди.

# 2 444
  • София
А, стига , де!
На силикон, е отговора.
Ами, не върви попрезрели жени да се държат толкова инфантилно. Stop

Общи условия

Активация на акаунт