Нали и аз това казвам - най -лесно е като си на 20+ ,кеф ти връсник,кеф ти по-голям.Имаш време да прецениш и да поживееш с него,без това да ''отброява минутите'' и така и да дадеш време на себе си и на него време да узрее за по-сериозните неща заедно.Гаранции за нищо няма,че няма да се развалят нещата,но по-лесно време за намиране на свестен партньор от 20+ години няма.
Да, но имаш ли връзка - в момента, и като цяло, ако нямаш, моментна липса на връзка ли е, или продължава от доста време, повече от 6 месеца, да речем. Струва ми се, че твърде много се притесняваш за старите моми и за старите девственици, като в същото време изобщо не обръщаш внимание на твоето настояще. Това, че ги гледаш със съжаление тези на 35 и кусур, които са без партньор и се чудиш какво им има, не ти помага никак, ако на твоята възраст, когато реално няма какво да ти пречи, не можеш да си намериш партньор.
И какво е това чудо не знам,но все едни деца се въртят около мен 
И на 37 може да има стегнати такива,и на 24 отпуснати такива.То си е до кожа,ген,големина,спорт,ама ти отде да ги знаеш тези неща
Я виждаш в годината един път гърди,я не! Пък за пипане на такива сигурно и по-рядко ти се случва.