ЕВРОВИЗИЯ 19 - Come Together

• 36 743
  • 772
  •   1
Отговори
# 105
@steraki  bouquet    
Вчерашната пресконференция на Поли - огън ни е момичето!
https://www.youtube.com/watch?v=tBfuozwWKzA

t1n43t0,  Армения расте заради ефекта от костюма на изпълнителката. https://www.youtube.com/watch?v=fCAqnNZI7cM  

# 106
  • DE
Уф, ся заради вас пак прослушах и френската и арменската и заради едни други коментари украинската  Crazy
Вече не давам прогнози  Crossing Arms да видим на лайфа кой, как ще се представи и тогава ще ги коментираме.
Не знам, защо бях останала с убеждението, че полската песен се харесва масово  newsm78

Аз харесвам Дима Билан.... доста  Blush още преди да спечели, като песента с която спечели не ми харесваше  Grinning както казваха тогава, че Плюшченко имаше доста голяма заслуга за победата  Mr. Green
И да Лазарев и на мен ми навява асоциация с Георги Христов(някога и на него бях фен  Blush но тогава бях малка и имам извинение  ooooh! )
Абе, честно казано вече нямам търпение да седнем и да коментираме случващото се на конкурса  bowuu

# 107
  • София
Дане, Hug Дима Билан е първият ми руски любимец - а той с годините стана даже още по-добър. Heart Eyes Never Let You Go много повече ми харесваше от Believe, въпреки че беше на второ място - права си за Плющенко. Grinning
Аз пък не виждам нищо общо между Сергей и Жоро Христов. ooooh!

Чакам да чуя отзиви и за испанската репетиция. Whistling

И аз нямам търпение да идва 10-ти и да почваме да нищим първия полуфинал. Grinning

# 108
Irrenn,  Hug

Много сладка пресконференция, много непринудена.  Peace

В интерес на истината и аз преслушах пак песента на Франция и... ми хареса  Grinning

Π.Π. Македония също ми допада, но няма да бъде оценена най-вероятно. Sad

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 21:30 от @steraki

# 109
  • España
Влизам в темата преди "да се е нафрашкало"  Wink , макар и тайничко целогодишно да Ви следя, традиционно се включвам в навечерието на голямото събитие. Тази година ,по мое скромно мнение , има доста интересни песни, без да се замисля , мога да си спретна една компилация ,която с удоволствие да си слушам в колата,примерно.
Сори,но полякът не ми е сред фаворитите...също и Сергей...но ...виж унгарецът ,определено ме спечели,фен съм и на Кипър !
Нашата песен този път е достойна за финал...защо не и за победител?!
Традиционно харесвам и предложенията на Франция, Испания,Швеция,Дания...
Австралия също ми е в топ10 ....и Австрия ( френският ми е слабост, всъщност...) .
На Калиопи сякаш предната песен "Църно и бело " ме "грабна" повече от тазгодишната  newsm78
Това за сега...Да си пожелаем приятни Евровизионни скоронаближаващи моменти  Hug !

# 110
  • Norge
 Армения расте заради ефекта от костюма на изпълнителката.   

Пфффффф......не ни стига вулгарната и противна Мадона  Sick, та и тук - подобия.

Момичета, аз за Георги Христов - със смесено чувство. Някога и аз го харесвах, тази хубава, отворена постановка, няма да забравя едно впечатляващо изпълнение на  „Te voglio bene assai“ докато все още имаше „Орфей“...
Нещо в патоса, а и в “говора на тялото“ ми е подобно между двамата със Сергей.
-----------Аз съм от поколението, което по принуда трябваше да пее на руски, та може би заради това не ми е хрумвало сега да слушам руска музика.

Да, приятно е да чуеш когато изпълнителите боравят свободно с английския. Поли  bouquet
Тази година май доста хора се справят добре.
Полякът не е сред тях, така е. Но аз продължавам да харесвам тази нотка на нещо трагично в гласа му, което ми създава усещане, че е искрено.

Много е интересно това с вкусовете на разните хора. Ето, аз някога бях влюбена във Франция. Но независимо от това, с едно-две изключения, френска песен не мога да изслушам, та ако щат да ме глобят. Тази година Австрия ми е непозната, не мога, просто не мога да я прослушам изцяло  Rolling Eyes

Унгарецът - да  Simple Smile В списъка ми е.
Кипър - също.

Сега видях репетицията на Чехия. Чувам, регистрирам, че песента е добра, но е далеч от стила, който слушам и не ме привлича.

Испания също не съм прослушала до края, голям стрес ми е.  Rolling Eyes

Оценките на журито за реептицията във втория полуфинал:

1. Ukraine 119
 2. Bulgaria 74
 2. Israel 74
 4. Australia 71
 5. Latvia 68
 6. Belgium 58
 7. Serbia 55
 8. Georgia 47
 9. Poland 14
 10. Macedonia 10
 11. Belarus 9
 11. Switzerland 9
 11. Norway 9
 14. Ireland 4
 14. Denmark 4
 16. Slovenia 3
 17. Lithuania 1
 17. Albania 1

# 111
  • София
Украйна пробива с песента заради тематиката й - иначе ми е най-тежката за слушане песен от цялата Евровизия. ooooh!
За Унгария подкрепям. Peace Австралия ми хареса - песента горе-долу, но сценичното присъствие е хубаво. Heart Eyes

# 112
  • Norge
Аман от тематики значи.  #2gunfire
Вечно някой музикант оправя света, което само кара “началството“ да се подсмихва, ако изобщо си направи труда да го чуе.  Tired
Е, аз си направих този труд сега. Ми не ми се получи. Голям кошмар, това нещо няма слушане!  Close

# 113
  • España
Аман от тематики значи.  #2gunfire
Вечно някой музикант оправя света, което само кара “началството“ да се подсмихва, ако изобщо си направи труда да го чуе.  Tired
Е, аз си направих този труд сега. Ми не ми се получи. Голям кошмар, това нещо няма слушане!  Close

Напълно подкрепям ! Също ми е дразнещо  и самоцелното  натрапчиво вплитане на фолклорни и други самобитни елементи в песни, предназначени за големи международни  музикални форуми !

# 114
Гърция е сред тези, които почти всяка година залагат на фолклорни елементи. Последно време не им се получава! Тази година песента им е отврат (мое мнение!).

# 115
Полша и Италия

Втората репетиция на Michał Szpak https://www.youtube.com/watch?v=ooLr_H1sTXU   Много стил и красиво усещане!

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 14:37 от Irrenn

# 116
  • Norge
Ирен, сладури.  Heart Eyes

Песента на Италия на първо слушане я прекъснах преди края. После обаче все ми се искаше да я чуя отново и така, постепенно, ме повлече с хипнотичното си въздействие.

За политическите послания и за разните фолклорни елементи съм съгласна с всички ви. Трудно понасям и едното, и другото. Да не говорим, че политическите и геополитическите конфликти в дълбината си не са непременно онова, което изглеждат на пръв поглед.

# 117
Така е Нелка  Peace
Още 1 път - за теб,  втората репетиция на  Michał Szpak https://www.youtube.com/watch?v=ooLr_H1sTXU

# 118
  • София
Песента на Италия на първо слушане я прекъснах преди края. После обаче все ми се искаше да я чуя отново и така, постепенно, ме повлече с хипнотичното си въздействие.
Точно като при мен! Peace
Според мен, най-музикалният език е италианският и винаги много съм го харесвала. Само че за Евровизия съм повече за английския или смесица роден език-английски, та затова в началото нещо не я възприех. Но после я чух отново и постепенно се зарибих. Flutter

Много хубави приятелства се заформиха на тази Евровизия. Супер позитивизъм. Flutter

Ето и Поли и Амир, които си станаха първи дружки:
https://www.youtube.com/watch?v=5k9d0eRiV2o
(ооооу, ммммай ми льюбуфтааа) Joy Сладур! Heart Eyes

И Калиопи и Сергей са другата "приятелска двойка":

# 119
В момента тече втората репетиция на Поли. Чакам с нетърпение да качат клип. Интересно ми е дали ще е със светещия костюм пак. В интернет срещнах коментар, че за финала Поли имала подготвена страхотна рокля. На което аз лично не вярвам, защото няма как да си изпълни хореографията с рокля.
Днес гледах втората репетиция на Беларус, много интересни ефекти, но песента.. Whistling
Сърбия - харесва ми песента, но стайлинга на певицата е меко казано ужасен.
Паднахме на 10 място в прогнозите на букмейкърите. А вчера се въртяхме около 4-то, даже 3-то място.
Да видим след днешните репетиции.

Сърбия
Скрит текст:

Беларус
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт