ЕВРОВИЗИЯ 19 - Come Together

• 36 740
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз съм фен на Сергей още откакто беше в групата Smash!! - сигурно има вече 15-тина години. Grinning Бях много малка, тъкмо бях започнала да уча руски, и такива момчешки банди нашумяваха много тогава. Grinning После отиде в солова кариера и изгря в целия си блясък. Мога мноооооого да говоря за него, но темата е за Евровизия, а той е само капка в морето (макар и голяма капка! hahaha), така че... Whistling
Факт е, че има много, много мощен глас. Завършил е и МХАТ, което му дава и предимство за това как да се държи чисто актьорски на сцената. Wink

# 91
  • София
Страхотен Сергей!

# 92
  • DE
Значи, по коментарите из мрежата до сега, битката ще е между руснака и поляка  newsm78
Ако Поли успее да я изпее прилично на живо и сценографията е добра ще сме в топ 10....надявам се  Mr. Green

# 93
  • Norge
Ако бях фен на Сергей, със сигурност много бих се радвала на този клип.

Любимецът ми обаче продължава да е Михал. Спор няма, имаше интересна визия в началото на Фактора  Mr. Green Но сегашното му фино, леко андрогинно присъствие радва сетивата ми.
 Като жена би се очаквало да харесвам повече типа на Сергей, но (евентуално редом с него) аз нямам съвсем нищо против високите токове и очната линия на Принс.  Heart Eyes Не, не правя сравнение, просто все още не мога да се примиря със загубата Sad

----------

Погледнах в една група на българи в Норвегия. Постнали са новината за песента на Поли в средата на април, има 49 лайк-а, но нито един коментар. Може да не съм открила правилното място?

# 94
  • София
Значи, по коментарите из мрежата до сега, битката ще е между руснака и поляка  newsm78
Ако Поли успее да я изпее прилично на живо и сценографията е добра ще сме в топ 10....надявам се  Mr. Green
За мен битката е между Амир (Франция) и Сергей (Русия), като ще победи първият. Wink

# 95
  • DE
Аз обичам фини мъже и покрай азиатците които постоянно гледам високият глас и грима изобщо не ме стряскат и си е напълно нормално, все пак са на сцена Crazy
Едно е сигурно, дамите тази година ще плакнем очО с ИМЕ(изключителни мъжки екземпляри, това от една друга тема, Шоши и Tuon ще ме разберат  Grinning ) Heart Eyes

Обаче нещо ме притесни. Сега в новините даваха откъс от репетиция на Поли и се оказа, че тя и ще танцува. Не съм убедена, че има нужната физическа подготовка и опит да пее и танцува. Дано ме изненадат приятно  Praynig

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 20:52 от дането

# 96
  • София
Поли е на сцената от дете и е минала през какво ли не. Участва в мюзикъли и сега. Надявам се да се справи.
Мен повече ме тревожи присъствието на рапъра.

# 97
Поли с първа репетиция!

# 98
Танците на Поли хич не й се получават 😉 По-добре да е статична, като в клипа.

# 99
  • София
Супер позитивни отзиви за Поли от първата репетиция - казват, че заедно с Австралия и Армения, това е най-добрата репитиция до момента. Wink Много фенове не харесват костюма й, но разбрах, че с ефектите (не може да се види добре на клипчето) изглеждало по-добре. Но мисля, че сега изпробват различни костюми на репетициите и накрая ще решат с кой. Rolling Eyes

Лазарев е паднал по време на репетицията. Докато се е "изкачвал" на LED-прожектора по тези "стълбички", е паднал лошо. И лицето му почти не било осветено - явно са попрекалили с ефектите. Сега имат да поработят руснаците. Peace

С нетърпение чакам репетициите на Франция и Испания. Sunglasses

# 100
Днес в 18.55 (СЕТ) е Франция и в 19.35 - Испания.
Тук  https://www.youtube.com/c/wiwibloggs могат да се видят днешните втори репетиции (на участниците в първия полуфинал). Току-що качиха Сергей Лазарев https://www.youtube.com/watch?v=7F74G14JQso

# 101
Записвам се в темата, най-вече като фен на нашето момиче. Имам някакво приятно предчувствие за нея, дано се окажа права!

# 102
  • София
Прекалено много ефекти за Русия, просто прекалено много. Вместо да заложат на Сергей, гласа му, супер песента, те насочват вниманието върху ненужни ефекти. И, дано не се окажа права, но точно това може да им изиграе много лоша шега. Crossing Arms

# 103
  • Norge
Тинка, точно това имах предвид когато споделих, че реакцията е по-скоро “Уф“.
Има някаква вероятност когато и звукът е “на място“ нещата да се усетят по-балансирани, но руснаците малко са прехвърлили мярката.  Rolling Eyes

Хайде обаче да такова..........  Wink
За почитателките.

Дане,  полякът не е в битката; ето тук е сражението:

На мен френската песен ми харесва. Май за първи път откак свят светува.  Joy

В руската харесвам аранжимента, но всичко при тях ми идва конструирано, всичко на нокти, на живот и смърт, пеене малко а ла Георги Христов. И това ме отблъсква.
По руснак се бях заплеснала едно време в особата на Ягудин (фигурно).  Flutter Засега си остава единствен случай.

# 104
  • София
Нелка, Hug
напълно те подкрепям за абсолютно всичко. Голямата битка е между Амир и Сергей, и, както вече казах, май първият върви повече към победата. Което ме радва - той ми е вторият фаворит. Grinning
Опа! Променям малко мнението си, в движение. hahaha
Макар че още не съм гледала самата репетиция на Франция, току-що чух отзивите от нея и са по-лоши и от тези на Русия, така че... Joy Joy Joy Да не отидат нещата в друга посока. Laughing
Засега Армения продължава да расте доста сериозно и е с пълен потенциал за топ 3 вече. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт