MasterChef България - сезон II (28.03. - 03.04.2016г.)

• 34 312
  • 401
  •   1
Отговори
# 90

Фаворити до сега са ми Мая и Жоро.

Абсолютно и моите  Heart Eyes

Много ми е сладка тая Мая, тихичка, стриктна...и все изпъква. Страхотен сладкар е  Sad

# 91
  • Велико Търново
Аз не мисля, че ги подреждат по възможности и евентуален успех, може просто така да се е случило Rolling Eyes А още е много рано да се видят възможностите на всички участници, ще има изненади до края на предаването, и съм сигурна, че най-добрият ще победи. Миналата година Симеон беше моят фаворит, но смятам, че напълно си заслужи титлата - имаше и слаби моменти в състезанието, но накрая, на финала с Елена, беше перфектен Heart Eyes

# 92
  • София
Сравнявам участниците от сезона с миналогодишните и им намирам първообразите...  Laughing Елизабет е Елена, Весела ми е досущ не изпъкваща като Нина, преди ревеше Аврам - сега Севда, само Мариела не знам Димитрия ли е или Цветелина.  Laughing

# 93
  • Варна
Сравнявам участниците от сезона с миналогодишните и им намирам първообразите...  Laughing Елизабет е Елена, Весела ми е досущ не изпъкваща като Нина, преди ревеше Аврам - сега Севда, само Мариела не знам Димитрия ли е или Цветелина.  Laughing
Мая е Стефи Simple Smile

# 94
  • София

Много точно  Simple Smile
Според мен Димитрия е Мариела в този сезон.

# 95
Мариела "поне" познаваше продуктите.

# 96
  • Mediterraneo
Още от кастингите на мен Нордел ми е Цвета.

Пп- ужасно неприятно е това пускане на нова тема по никое време. По- хубаво е да са 50 страници, а не на всеки 20-30 страници- нова.

# 97
  • n/a
Цвета има много да догонва Нордел
по вулгарност. Да, и по познаване на
продукти от различните краища на
света.  Laughing

# 98
Сравнявам участниците от сезона с миналогодишните и им намирам първообразите...

Лъчезар ми напомня на Стефан, но е много по-тих и не толкова уверен като него, дори и външно имат лека прилика  Simple Smile Фаворит ми е Лъчо, според мен има още много да покаже  Peace Също и Евгени, и Любо.   
За жените не мога да определя все още, като че ли имат изравнени умения и засега никоя не изпъква, поне за мен е така.

# 99
  • Sofia
Струва ми се, че и тази година победителят ще е мъж.

# 100
Виктор взе доста да ме дразни с поведението си. Това подскачане, ирония, игра с веждите, и за капак изхвърлянето на картофчетата ..... Безспорен факт е, че е невероятен майстор-готвач. Но до там.... Фенка съм на шеф Токев и шеф Самурайчо Simple Smile Искам да посетя ресторантите им Simple Smile

За Елизабет коментирах преди, че от изцепката със 'златната клетка' ми падна в очите и изобщо не ми се нрави.

Събин е някакси забавен, трябва да има един такъв, който няма идея къде е попаднал Simple Smile

Георги супер се изложи с тази ципа, а ми беше сред фаворитите.

Цветелина и Димитрия са един калибър кокошки, дразнят. Да не говорим, че за мен е пълен абсурд здравомислеща жена да грабне пушката и да убива за забавление... Определено искам да си ходи най-скоро...

Любчо и Лъчо са ми на едно ниво, харесвам ги и ги виждам на финалната права.

Майчето е сладка, но вчера не изпъкна с нищо, освен цвета на косата.

Йоана ми идва малко флегматична, Весела - незабележима.

След Елизабет и Цветелина, най-ме дразни Севда (при все че е от моята партия - вегетарианец) - този многострадален поглед и вечно плувналите в сълзи очи, могат да ме побъркат ако ми е в къщата.

Не знам дали оставих някого но щом съм го пропуснала, значи не ме е впечатлил особено....

# 101
  • На брега на морето
Виктор Ангелов доста е погледал Рамзи по отношение на движенията с ръце и подскачането. Но е готин, мен лично вчера доста ме впечатли. Супер бързо работеше.
И Лъчо много ми хареса.

# 102
  • София
Сравнявам участниците от сезона с миналогодишните и им намирам първообразите...

Лъчезар ми напомня на Стефан, но е много по-тих и не толкова уверен като него, дори и външно имат лека прилика  Simple Smile Фаворит ми е Лъчо, според мен има още много да покаже  Peace Също и Евгени, и Любо.   
За жените не мога да определя все още, като че ли имат изравнени умения и засега никоя не изпъква, поне за мен е така.

Да, Лъчо визуално има малко общо със Стефан. Sunglasses

# 103
  • София
Шеф Михалчев днес си е сложил бели флешове, в тон с готварската униформа.

Последна редакция: вт, 29 мар 2016, 21:45 от Reinа

# 104
Майчице мила - очите ми станаха на фльонга с тази рецепта на Михалчев - ама много, много е добър!

Общи условия

Активация на акаунт