MasterChef България - сезон II (28.03. - 03.04.2016г.)

• 34 310
  • 401
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Еха, много е интересно да наблюдавам шеф Михалчев. Браво  chef

# 106
  • София
Добре де, как се повтаря това чудо?! Изглежда невъзможно да повториш творението на Михалчев! Абсолютен факир е този човек. Кой знае каква вкуснотия е това.  Grinning

# 107
Михалчев е моя човек! С кеф ще ям каквото сготви.

# 108
Уникален Михалчев

# 109
  • София
Аз всеки път се възхищавам на неговия Мастърклас и как успяват участниците да повторят. Браво и на двамата, че успяха. За мен и двамата заслужават имунитета.

# 110
  • София
Много интересен и зрелищен Мастърклас.

# 111
Да, браво и на двамата че успяха да повторят тази рецепта - МИхалчев е уникален, но момчетата се справиха много добре. Дано и на вкус са я улучили

# 112
  • София
Сега гледам във фейсбук, качиха чинийте и на двамата, ама нещо не виждам фльонгата от кост. Дали не ги забравиха  newsm78

# 113
Сравнявам участниците от сезона с миналогодишните и им намирам първообразите...

Лъчезар ми напомня на Стефан, но е много по-тих и не толкова уверен като него, дори и външно имат лека прилика  Simple Smile Фаворит ми е Лъчо, според мен има още много да покаже  Peace Също и Евгени, и Любо.   
За жените не мога да определя все още, като че ли имат изравнени умения и засега никоя не изпъква, поне за мен е така.

Да, Лъчо визуално има малко общо със Стефан. Sunglasses
Абсолютно, голяма прилика Peace
В предния сезон Стефан ми беше фаворит ама докато се сетя, че Лъчо ми напомня именно на него ... Laughing
Започвам все повече да го харесвам и определено се превръща във вторият ми фаворит след Калоян (който пък въобще не забелязваме напоследък ама все се надявам, че ще ни изненада с нещо).

Ох, изкушавам се да сменя канала ама не хванах началото и предпочитам да го гледам на запис, обаче с тези коментари така ме гложди любопитството, че не е истина Crazy Whistling

# 114
  • София
Не бих яла нищо миришещо на риба.

# 115
Сега гледам във фейсбук, качиха чинийте и на двамата, ама нещо не виждам фльонгата от кост. Дали не ги забравиха  newsm78

Да, няма ги , вярно. Дори и начупени не ги виждам

Току-що шеф Михалчев го обяви  Laughing

# 116

Е, нищо де! Аз ще ями за теб, нали може. Mr. Green

# 117
Михалчев е уникален  Heart Eyes
А да ги видя Севда или Елизабет да повторят това, а  Laughing

# 118
  • София

Е, нищо де! Аз ще ями за теб, нали може. Mr. Green
Може, може! Peace

# 119
Утре ще имаме много свестни капитани - като никога. Браво и на двамата - представиха се достойно.

Общи условия

Активация на акаунт