На море на диво място

• 26 690
  • 101
  •   1
Отговори
# 90
Езерец пък каво ощо има с Дуранкулак?
А вие сигурно и паркирахте на специално място за коли? ами хубаво сте направили. като минат още 200 коли може и да не се развали прекрасността на природата, но след 2000 дната ще видим на какво ще прили4а. Това важи и за вси4ки останали диви и красиви , спокойни места.

# 91
  • София
Ние бяхме с палатка в офшор кемпа до к-г Градина. Тази година е оградена гората от Градина до Златна рибка, всички барчета- Баш бара, кайт бара и ша чакаш са преместени в края на залива при Рибката. По средата на залива е празен плаж, караваните са отдръпнат назад към гората. Публикувам го в дивото къмпингуване, защото  кой знае какви условия в къмпинга няма, просто една оградена гора с тоалетна. Плаща се 20 лв за палатка.

# 92
предупреди хората половината раница да е пълна с препарати против комари  Twisted Evil 

# 93
Езерец пък каво ощо има с Дуранкулак?
А вие сигурно и паркирахте на специално място за коли? ами хубаво сте направили. като минат още 200 коли може и да не се развали прекрасността на природата, но след 2000 дната ще видим на какво ще прили4а. Това важи и за вси4ки останали диви и красиви , спокойни места.
Не мога да разбера смисъла на този пост  newsm78. Мястото е официално определено за бивакуване от кмета на Шабла. Път и място за паркиране на коли има не само заради това, ами и заради движението на земеделска техника (нивите стигат досами морето). Въпреки това е едно от най-дивите места, на което съм била, защото няма нито едно капанче и стоеж до където ти стигат очите.

# 94
  • Варна
Аз нищо не разбрах на кой плаж къде има капанчета  Crazy
На Шабленската тузла - едва ли има храна

Там общо взето в ляво от фара има много капанчета - При бай Пешо , сетне на къмпинга , сетне горе на баира , има и зад бунгалата................

# 95
ice_sparky смисъла е , 4е докато е известно на малко хора или оне докато малко хора го ползват мястото то пътя ще си изглежда див и красив и мястото също, но ако се увели4ат летовниците ще се развали пътя, ще се изцапа и ще се застрои . С две думи надявам се да е организирано от ощината мястото така, че да не развалят хората отново едно място. Както се случи с много места по морето.

За Дуранкулак питах, защото предните няколко менния бяха за там .

Един пример за презастроено и ужасно обезобразено село за мен е Кранево. 

# 96
Доколкото ми е известно, заради Натура 2000, там не може да се застрои (за огромно съжаление най-вече на местните). За разчуването - няма как да не се разчуе, даже отдавна се е разчуло. Сравнено с преди 10-ина години направо си е навалица август месец, дори и да няма нищо общо с навалицата по другите места.

# 97
  • Тра-ла-ла
Плажът на Езерец ми дойде мръсен...джапанки, ластици от гащи, капачки от нес кафета. Имаше хора вчера, но не много. Бивакът е доста пълен.

Днес на Северния плаж на Дуранкулак имаше многи малко хора. Бивакът е празен, защото къмпингарите са долу. Имаше селяндури с джип и кола баш на пясъка. И нещо като военма каравана-камион

# 98
  • София (Възраждане)
Имаше селяндури с джип и кола баш на пясъка.

Абсолютни! #Cussing out

# 99
Имаше селяндури с джип и кола баш на пясъка.

Абсолютни! #Cussing out

за тези любители на природата писах още в на4алото на темата. Впе4атляват с любовта си .

# 100
Виждала съм на Крапец румънка да се пече по цици, като си беше паркирала джипа до нея. Изключително сконфузна ситуация настана, когато дойдоха двама гранични полицаи и я накараха да разкара колата. Първо се чудеше как да се поприкрие, докато целият плаж я зяпаше и като се качи в колата, като забоксува - а напред, а назад и яко се окопа. Полицаите я оставиха да се оправя, но услужливи българи отидоха и ѝ помогнаха.

И пак не може да се сравни с багера, който върша цял ден на плажа на Арапя, последния уикенд преди официалното откриване на сезона. ooooh!

# 101
  • София (Възраждане)
Първо се чудеше как да се поприкрие, докато целият плаж я зяпаше и като се качи в колата, като забоксува - а напред, а назад и яко се окопа. Полицаите я оставиха да се оправя, но услужливи българи отидоха и ѝ помогнаха.

Тъкмо това се надявах да се е случило на селяндурите от по-горния пост.  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт