На море в Поморие 2016

• 137 258
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Някой случайно да има мнение за къща Лина и къща Русалка в стария град ?

Twitit, вероятно вече си направила избора си, но да споделя все пак. Миналогодишната ни почивка беше в "Русалка". Това бяха едни от най-, най-, най-хубавите ни отпускарски дни. Къщата се намира буквално на 2 мин. пеш от плажа и на няма и десетина от центъра на стария на град. Ние бяхме в студиото, в което имаше абсолютно всичко - климатик, плазма, печка, пералня, всякаква посуда. Докато чистеха съседната стая - двойка, надникнахме. Вярно, тесничка е, но блестеше от чистота, има си, разбира се, самостоятелна баня. А и нали все пак гостите се прибират там само за душ и спане Simple Smile Хазяите видяхме само като ни даваха и като връщахме ключа - гостоприемни, дискретни хора.
Бяхме там в началото на септември. Тайничко се надявах и тази година да идем по същото време, но не би, не можахме да напаснем отпуските с благоверния. Ако можехме, с удоволствие бихме се върнали отново в тази къща.

# 256
Някой случайно да има мнение за къща Лина и къща Русалка в стария град ?

Twitit, вероятно вече си направила избора си, но да споделя все пак. Миналогодишната ни почивка беше в "Русалка". Това бяха едни от най-, най-, най-хубавите ни отпускарски дни. Къщата се намира буквално на 2 мин. пеш от плажа и на няма и десетина от центъра на стария на град. Ние бяхме в студиото, в което имаше абсолютно всичко - климатик, плазма, печка, пералня, всякаква посуда. Докато чистеха съседната стая - двойка, надникнахме. Вярно, тесничка е, но блестеше от чистота, има си, разбира се, самостоятелна баня. А и нали все пак гостите се прибират там само за душ и спане Simple Smile Хазяите видяхме само като ни даваха и като връщахме ключа - гостоприемни, дискретни хора.
Бяхме там в началото на септември. Тайничко се надявах и тази година да идем по същото време, но не би, не можахме да напаснем отпуските с благоверния. Ако можехме, с удоволствие бихме се върнали отново в тази къща.

Благодаря за мнението, още нищо не съм запазила, но много ме ориентирахте с отговора си Peace newsm78

# 257
Здравейте чудя се в Поморие или Китен да отида. За мен на този етап е важно къде ще ми излезе по-евтино. Благодаря!

# 258
Здравейте,неможем да си намерим каде да отседнем в стария град след 8ми август.2ма възрастни сме макс до 40лвл на нощувка сме заделили.Навсякаде всичко е заето.Ще можем ли да си намерим на място като отидем,или да продължаме с търсенето по интернет. Rolling Eyes

# 259
  • Пловдив
Здравейте,неможем да си намерим каде да отседнем в стария град след 8ми август.2ма възрастни сме макс до 40лвл на нощувка сме заделили.Навсякаде всичко е заето.Ще можем ли да си намерим на място като отидем,или да продължаме с търсенето по интернет. Rolling Eyes
9-10 часа сутринта ако сте в Поморие винаги ще видите някоя баба която предлага квартира

# 260
Ние също търсихме на място и намерихме. Както писах....беше пълно около ул.Крайбрежна с надписи за свободни квартири и апартаменти.  Peace

# 261
Ние също търсихме на място и намерихме. Както писах....беше пълно около ул.Крайбрежна с надписи за свободни квартири и апартаменти.  Peace
Какви са цените на легло?

# 262
Записвам се да следя темата. Simple Smile От 1.08 сме резервирали в хотел Релакс на all inclusive,с нетърпение чакам да видя какво ни очаква,дали ще сме доволни и със сигурност ще споделя впечатленията си с Вас.Пожелавам прекрасно лято на всички. Simple Smile

# 263
15 лв...

# 264
15 лв...
newsm81Това си е без пари.Благодаря!

# 265
Имаше двойна стая за 25 лв на вечер, досами плажа....но беше тесничко. В съседната къща-двойна стая за 35 лв. на вечер...Понеже сме с дете, исках по-широчко и затова наехме студио...Това са преките улички на ул. Крайбрежна.....

# 266
Прясна информация от Поморие. Преди години също сме били, но сега с друг потлед заради детето - малко на 2,5 години. Много си е готино градчето,   плажната ивица широка, супер готино морето, плитко за деца смея да кажа по цялата улица Крайбрежна - гарантирам за  района от Крайбрежна 59 до края към Гранд хотела Поморие.  Събота и неделя мнооого хора, но пак се ядва. Ноооо супер многото духааа, дори и в момента - Не препоръчвам за малки деца, за съжаление - може и момента да не сме улучили, но тук си духааа здраво, за Созопол е същото за там си знаех, но за тук бях забравила. Та няма да повторим, поне в близките години Ако имате въпроси, питайте ще отговарям.  Поздрави

# 267
  • ГОре на черешата...
Тук винаги духа, особено следобед, все пак е полуостров, а не залив /говоря за стария град, как е в новия - не знам/...и впечатления от мен - осезаемо по-малко туристи тази година. Плажът не е претъпкан както друг път и спокойно можеш да си намериш място в свободната зона, дори и по-късно сутрин, по главната следобед е пусто, а вечер в заведенията има доста свободни места.

# 268
На младини често ходихме в Поморие...все си духаше, така ще го запомня.
Тази година първите два дена случихме тихо време, после вятър и бурно море, после морето се успокои, но вятъра си остана....треперих да не простудя малкия, все бършех с едни хавлии.. ooooh!

За заведения незнам, не сме посещавали, но главната според моите впечатления беше доста населена вечер....

# 269
Доста хора има и според мен не са по - малко от предишни години. По главната още към 20ти юни беше пълно вечер, а сега през юли е още по - претъпкано. А на плажовете още към 9.30 сутрин вече е пълно и се чудиш къде да си намериш място. Само заведенията забелязвам, че не са толкова пълни, колкото са били други години.

Общи условия

Активация на акаунт