На море в Поморие 2016

• 137 207
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Къде се намира х. Релакс? Близо ли е до центъра? Има ли басейн и достатъчно места в него?

# 346

Една седмица бяхме в х-т Релакс и останахме доволни(с две малки деца сме).Вярно в общите части има неугледни и не перфектно почистени места,но чистотата в стаите е на ниво.През ден се сменят кърпите,а на три дена чаршафите.Храната е вкусна,плажа е много близо.Процедурите не сме ги пробвали,но една от почиващите с която си говорихме си прави масаж и остана доволна.Догодина най-вероятно пак ще сме там. Simple Smile

Би ли описала каква е храната на блок масата, има ли разнообразие, има ли сладолед, кафето хубаво ли е?Каквото се сетиш. Simple Smile
Закуската беше пържени филии с яйце,бъркани яйца,варени яйца,наденица,салам,кашкавал сирене,солени и сладки банички,домати краставици,зърнена закуска,корнфлейкс,кисело мляко,прясно мляко,овесени ядки,мед,сладко,масло,маргарин,пастет,топено сирене,плодове.Има и едно партигрилче на което можеш да си препечеш филийки.Можеш да си разнообразяваш закуската както искаш. Simple Smile Има автомат за кафе,кафе с мляко и мляко,автомат за сокове и няколко вида чай.На обяд винаги имаше 2 вида супа,таратор,макарони,ориз със зеленчуци или с месо,яхнии с месо,домати,краставици,лук,маслини,сурови чушки,люти чушки,снежанка,руска салата,червено цвекло?(варено),салата от моркови и червено цвекло;задушени бейби моркови,броколи,брюкселско зеле,бял и пълнозърнест хляб,баклави,охладени млечни кремчета,торти с нишесте,меденки,дребни сладки,плодове. Вечерята-цаца,тънка наденичка,картофени кюфтета,панирана риба,яхния с месо и бял сос,пържени картофи,пак същите салати и десерти.Имаше едни пилешки роленца,които бяха много вкусни.От 10ч до 23ч български алкохол,безалкохолни и бира от бара.Сладолед и междинни закуски няма.Три основни хранения са,но на нас ни бяха напълно достатъчни.Според мен храната е достатъчно разнообразна,а и вкусна.Като се замисли човек,колко разнообразна е храната му вкъщи? Simple Smile Ние пиехме кафе с мляко,което много ни хареса,та предполагам,че и кафето е хубаво. Надявам се да съм била полезна.

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 13:58 от munik_84

# 347
Къде се намира х. Релакс? Близо ли е до центъра? Има ли басейн и достатъчно места в него?
Не е близо до центъра ,а е откъм Поморийското езеро.Басейна е достатъчно голям. Simple Smile http://www.visit.bg/hoteli/kompleks-relaks-pomorie-2329/ http://interhotelpomorie.com/pomorierelax/?page_id=12

# 348
  • В.Търново
munik_84 , благодаря много! Simple Smile

# 349
Някой бил ли е в апартамент в дом Доневи?
https://pochivka.bg/apartament-dom-donevi-o8507
Как е откъм условия, отговаря ли на описанието обявата?На колко минути е плажа?

# 350

Ние бяхме миналата година. На хубаво място е - близо до центъра, но в тиха уличка. Плажовете са на около десетина минути пеша. На бърз ход - 6-7.

Бяхме в студио на последния етаж. Но дъждовете го наводниха и ни преместиха в едноспален апартамент за три нощувки. Апартаментът беше много приятен с всичко необходимо. Мисля, че ще изкарате добре. Само не вземайте студио. Ние се подлъгахме по двете големи тераси. Но през първата нощ газихме вода. От влагата излязоха и хлебарки. В студиото липсва и обособен гардероб, а има някаква ниша.  В апартаментите - те са на по-долни етажи - е чисто и комфортно и няма хлебарки. Има готини тераски с масичка и столове.

Така стояха нещата миналата година.

# 351
Здравейте,някой бил ли е в къща за гости Рос Мари?Хареса ми,но ако някой има отзиви за там,нека каже  Simple Smile

# 352
Здравейте,някой бил ли е в къща за гости Рос Мари?Хареса ми,но ако някой има отзиви за там,нека каже  Simple Smile
Била си там и ти хареса, а търсиш мнение от нас?

# 353
  • София
Моля, ако някой е в района на автогарата до общината да погледне офиса на Калея за часовете на автобусите до София и евентуално дали ще се движат втората половина на септември.

Благодаря !

# 354
Здравейте, извинявам е, че така нахлувам в темата,но нямам време да чета. Родителите ми искат да ходят на кални бани в Поморие през Септември, та трябва да запазя нещо,но никога не съм ходила там и не съм наясно с хотелите и разположението им.
Можете ли да ми предложите хотели,къщи за гости,който се намират близо до калните бани? Ако е хотел да не е някакъв лукс,може само със закуска. Може да няма басейн. Примерно в стаята да има хладилник,телевизор...,тераса...
Гледах оферта за Съни бей,но нямат места за началото на Септември и отпада.
-Помахайте,че до 17-18 трябва да съм запазила нещо....

# 355
Здравейте, извинявам е, че така нахлувам в темата,но нямам време да чета. Родителите ми искат да ходят на кални бани в Поморие през Септември, та трябва да запазя нещо,но никога не съм ходила там и не съм наясно с хотелите и разположението им.
Можете ли да ми предложите хотели,къщи за гости,който се намират близо до калните бани? Ако е хотел да не е някакъв лукс,може само със закуска. Може да няма басейн. Примерно в стаята да има хладилник,телевизор...,тераса...
Гледах оферта за Съни бей,но нямат места за началото на Септември и отпада.
-Помахайте,че до 17-18 трябва да съм запазила нещо....

"Съни бей" е доста далече от калните бани. В района ,с възможност за хранене, са хотелите "Петър и Павел", "Поморие бей", "Лагун" и "Корал".

# 356
Била си там и ти хареса, а търсиш мнение от нас?
Извинявам се,че не се изразих правилно.Исках да кажа,че ми харесаха снимките на къщата и питам ако някой е ходил там да даде мнение.Притеснявам се на снимките да не е едно,а като отидем да се окаже друго.

# 357
  • от Луната

Ние бяхме миналата година. На хубаво място е - близо до центъра, но в тиха уличка. Плажовете са на около десетина минути пеша. На бърз ход - 6-7.

Бяхме в студио на последния етаж. Но дъждовете го наводниха и ни преместиха в едноспален апартамент за три нощувки. Апартаментът беше много приятен с всичко необходимо. Мисля, че ще изкарате добре. Само не вземайте студио. Ние се подлъгахме по двете големи тераси. Но през първата нощ газихме вода. От влагата излязоха и хлебарки. В студиото липсва и обособен гардероб, а има някаква ниша.  В апартаментите - те са на по-долни етажи - е чисто и комфортно и няма хлебарки. Има готини тераски с масичка и столове.

Така стояха нещата миналата година.
Много ме зарадва мнението ти  bouquet. Аз запазих от 18.08 и понеже студиото беше заето, а исках него, ни предложиха двуспален апартамент на 2 етаж. На снимките изглежда супер и се надявам да няма проблеми. Ще пиша отзиви после.

# 358

Виктоалиа T, ние също ще бъдем в апартамент  в дом Доневи, на втори жилищен етаж, но след 25.08.

Надявам се да си прекараме добре всички!

# 359
  • София
Здравейте момичета,

днес си тръгнахме от Поморие. Бяхме в дом "Продромов" на ул. "Йордан Йовков" 17. В апартамент на третия етаж.

Първо за жилището - има разлика между снимките в нета и реалността. Първо не са две отделни стаи, а холокухня, в която има разтегателен диван и единично легло и преходна спалня, разделена със секция. От спалнята се влиза в банята.
Като оборудване - всичко необходимо, включително пералня, но телевизорът беше 14-инчово Нео, а нетът беше отвратителен.
Това, което ме взриви беше снощното почукване в 23.15 ч. на вратата ни от хазяйна, който ми заяви, че днес до 9 часа трябва да сме освободили  #Crazy
Когато му обясних, че това няма как да стане, той ми отговори, че при тях така било. Разбира се, това предварително не беше упоменато никъде. Настанили сме се както е редно след 14 часа.

В заключение - къщата е на много хубаво място, на около има много заведения, магазини и т.н. Центърът е буквално на минути, а централният плаж на 100 метра, но заради това отношение аз лично никога повече няма да отседна в този семеен хотел.

Общи условия

Активация на акаунт