Растат цветенца и тревички, ОКТОМВРИйче маха с крачета и ръчички! - тема 3

• 41 661
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм на фракси 0,4 от самото начало и АП през ден.

# 76
Балтазара, добре дошла и лека берменност!
За детската градина, аз специално съм много ЗА. Моите ходят от 5м и от 7 м на ясла. До 2 години ходеха всяка седмица по два часа. След 2 години тръгнаха на градина. Аз смятам, че имам нужда от време за себе си и от октомври и за бебето. Противно на това, което си мислех, на новородено се обръща по-малко внимание отколкото на по-голямо дете. Поне така беше при нас като се роди дъщеря ми. Освен това не е боледувалаповече заради брат й, който ходеше на градина.
Сега пак плановете ми са двамата да си ходят на градина, а ние с бебето у дома. Иначе аз лично съм завършила Италианския лицей, като съм била там от 1ви клас, сестра ми и брат ми от детската градина и имаме прекрасни спомени. Незнам обаче какво е положението сега.
За зъболекаря, аз бих отишла със сигурност дори и само за преглед. Могат да станат страхотни бели от зъб.

# 77
Добре дошли на новите попълнения. Лека бременност.
Аз вчера изкачих Вазовата екопътека, до водопада Скакля. Въпреки нелекия баир, не знам, от чистия въздух ли, от природата ли, ама нито ми се гадеше, нито нищо.
Във вторник съм на лекар и ще питам може ли да бъхтя по баирите. Ако ми кажат ок, в събота катеря Черни връх Simple Smile

# 78
Добре дошли на новите, леко бременеене!

Анн много добре правиш и продължавай да си сред природата често, единствено числя че не трябва да се качваш много на високо заради атмосферното налягане.

На зъболекар трябва да се ходи, особено ако е нещо спешно. На мен ми се счупи пломба преди седмица и ми направиха нова много бързо и безболезнено. Ти като кажеш че си бременна те няма как да не го вземат на предвид и ще измислят вариант удобен и правилен за теб.

За градината и аз бих го записала на градина но чак след 3тия месец на новороденото, обаче тогава ще е зимен сезон и още не съм го измислила. Сега детето ми ходи на полудневна часна ясла с идеята да не боледува толкова колкото на целодневна държава. Е пак боледува и аз покрай него също, нямам решение на въпроса кой е най правилния път

# 79
Благодаря на всички за милото посрещане.

Огромно благодаря Гери. Наистина съм очарована. Вярно, че имам впечатления само от едно ходене, но вярвам, ще се запазят Simple Smile

dreamy3 аз ти я препоръчах и аз съм при нея  Wink

Вчера нещо ми стана, допускам, че просто прекалих със шофирането.. после цяла нощ почти не съм спала и се чувствах ужасно зле.. дори ми се повдигаше, което по принцип не се случва. Не мисля, че е нещо страшно, но цял ден си мечтая да се прибера и да си легна, така че май е редно да направя именно това.

Пролетни усмивки за всички Simple Smile и пожелания да не ви прилошава  bouquet

# 80
Здравейте момичета, добре дошли и на новите момичета! Тези дни се разхождам нагоре надолу, и от 2 дни ме наболява кръста и леко корем, (по скоро придърпвания, боцкания и лека тъпа болка, която ту я има, ту не. А съм на преглед чак на 12 април.

# 81
Днес бях на фетална морфология и бързам да се похналя  Party Всичко е наред с бебо, расте, всичко се развива нормално, така че доста се поуспокоих  Simple Smile И си има характер  Grinning ..което много ме радва (сигурно после ще ми връща тъпкано, че така съм се радвала Simple Smile) Когато сам си реши, тогава се обръща  Laughing хич не го интересува, че изтормози лекарката   hahaha

# 82
  • София !
Добър вечер и от мен  Simple Smile

Аз днес бях на преглед при моя си лекар. Много се радвам, че пак видях бебчето толкова скоро хихи. Всичко е наред! Според лекаря върви с 3-4 дни напред. Ако продължава така, ще ми се измести и термина за 13-ти, ама все пак нека си ми седи 16-ти тук на първа страница. То така всеки път може да се мени дето се вика  Simple Smile Пък и то нали ехографите понякога дават отклонение. Важното е да е добре, да си се развива добре, да ми е здраво - пък 3-4 дни +/- не са толкова фатални.
Сега си погледнах резултатите от БХС. Тъй като не разбирам изобщо, писах в групичката във фейса и момичетата казаха, че са ми добри! А лекарката, която ще ми ги разясни ще ми звънне на 9-ти. Та честно казано искам да дойде вече и този ден и тя като ми каже, че всичко е наред - ще съм спокойна вече!

Добре дошли на всички нови момичета! Лека, спокойна и безпроблемна бременност с пухкав финал желая на всички bouquet

Мимс, браво! Все хубави новини да има до края!  Hug

# 83
  • Sofia, Bulgaria
Малко да отклоня темата...
Вие виждате ли нещо на тия снимки от видеозона?  Laughing
На 3 места ме гледат и ми викат "Оууу какво сладко бебе ала бала", а аз виждам бяло петно на черен фон... Скапани са видеозоните, на които попадам или просто си има голяма доза представяне?

# 84
Аз всичко виждам и различавам, без да ми се обяснява кое какво е. Зависи и на какви ехографи попадаш, на моя приятелка нищо не й се разбира от снимките, вчера като видяха нашите казаха, че не са виждали изобщо такива снимки при техния лекар, явно е от апаратурата.

# 85
Различавам всичко по снимките, зависи от апарата, но и други майки твърдят че не разбират образа. Мисля че е нормално, то наистина си е бяло петно на черен фон Grinning

# 86
Здравейте мамита октомврийки Simple Smile, малко късничко, но да се включа и аз при вас. Казвам се Мина От София на 28 г. Първа бременност, термин на 01.10. В началото бях 29.09, но сега се поизмести. За сега съм с ниска задна плацента и имах една капчица кръв и за сега лежа, дано скоро се нормализират нещата и да мога пак гимнастика да си правя и разходки Simple Smile та понеже нямам много разнообразие тези дни ще следя групата да си бъбрим Simple Smile) лека бременност на всички Simple Smile))

# 87
Здравейте момичета,да попитам аз за БХС и ФМ,по всяко време на деня ли може да се отиде?Благодаря!

# 88
Здравейте момичета,да попитам аз за БХС и ФМ,по всяко време на деня ли може да се отиде?Благодаря!
Няма значение, аз си правих и ФМ и БХС следобяд Simple Smile

# 89
  • Sofia, Bulgaria
Вчера бях на БХС в Майчин дом към 13 на обяд и никой нищо за час не е казал, а след мен чакаше едно момиче за ФМ.
Та да и аз реших, че е от апаратите това с виждането, но в Майчин дом трябва да е хубава апаратурата, пък и нали и 4Д правят в същия кабинет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт