Растат цветенца и тревички, ОКТОМВРИйче маха с крачета и ръчички! - тема 3

• 41 672
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, на 1ва страница има информация за фб групата  bouquet

# 91
Комала, точно това щях да пиша и аз.
Няма значение часа за ФМ и БХС, аз съм на ФМ в 16 часа, а кръв не знам кога ще искат.
На апаратите, на които са ме гледали аз винаги съм различавала всичко много лесно, а някои от тях бяха по-модерни, други може би една идея по-стари, но пак всичко си се вижда. Онзи ден ходихме по спешност, в 11 седмица точно и на снимката дори мъжа ми без помощ различава нослето и други черти.

# 92
Извинявам се за спама, но не намирам нищо за групата във facebook Sad

# 93
Има фейсбук група, нека желаещите да се присъединят към нея да пратят e-mail на
Ива К. или loralee
Заповядай

# 94
Момичета, спи ли ви се? Следобедите са ми много трудни, мога да заспя на бюрото си.

# 95
Цооооооооп и аз в темата!
R_N, браво! Чудесно си се справила с темата! Ще ме добавиш ли с термин 4-ти октомври?
Аз въпреки, че не съм писала месеци, надявам се да не ме изпъдите  Wink
На мен днес ми излязоха резултатите от БСХ и следобяда ще ходя да си ги взема! Лекарката каза, че са добри! Утре ще гледам да си отида при моя гинеколог и да си побъбрим малко!
Има ли някоя, която да усеща вече мърданията на бебенце? Аз от няколко дни започнах да усещам единствено когато бях легнала по корем най-много веднът на ден-два, но днес усетих поне 2-3 завъртания

# 96
Момичета, спи ли ви се? Следобедите са ми много трудни, мога да заспя на бюрото си.
Мога да спя денонощно Simple Smile))

# 97
И аз сякаш различавам движения от два дена, потреперва отвреме на време Simple Smile.

# 98
Муши,  Hug радвам се че се завръщаш сред нас, веднага ще те добавя! Браво за резултатите, пише след срещата с доки.
А на мен ми се спи, ама ставам по 3 пъти на нощ, днеска щях да спя, че се събудих рано-рано, ама не ми се получи.

# 99
  • София
Влизам да направя и тук един отчет Simple Smile
Днес бях на БХС при Стратиева ( за пореден път се убеждавам, че е страхотна!). След като чаках около 2 часа ми направи страхотен и обстоен преглед. Всичко е нормално. Бебче се развива страхотно и даже док ми каза,че много ми харесала бебето хахахаха. С предна плацента съм, но да си призная и аз сякаш усещам движения от време навреме. Първо предполижи, че ще е девойка,  но след това отсече 75% мъж.
После се ядосах на сестрата,  която ми взе кръв. Набоде ме 100 пъти и по двете ръце, изцапа ми блузата с кръв.... Но не успя особено да ми помрачи настроението Simple Smile
Добре дошли на всички нови бъдещи майчета. Желая ви лека и безпроблемна бременност. И на всички от групата хубави новини на предстоящите изследвания Simple Smile

# 100
Здравейте, честито на всички за хубавите новини от изследванията.
Нали БХС в майчин дом София е безплатно тази година та искам да попитам момичетата, които вече са били дали са свалили и попълнили предварително тази декларация, която е на сайта им или са им я дали на мястo

R_N ще мога ли да те помоля да добавиш и моят термин - 15.10.
Благодаря ти предварително bouquet

# 101
Да БХС е безплатен. На 2-рия етаж ще видиш къде има регистратура, там ще ти да дът тази декларация, попълаваш я и после те регистрират и те изпращат да ти вземат кръв. Става доста бързо и лесно. Успех Simple Smile

# 102
И с моята фетална всичко е наред засега, чакам си резултата от БХС.

dessince, аз към 3 следобяд вече започвам да умирам Mr. Green

# 103
Да БХС е безплатен. На 2-рия етаж ще видиш къде има регистратура, там ще ти да дът тази декларация, попълаваш я и после те регистрират и те изпращат да ти вземат кръв. Става доста бързо и лесно. Успех Simple Smile

Благодаря ти за бързия отговор  Hug

# 104
Добре дошли на новите мами и честито на вече миналите преглед.
Момичета, в 12+3 седмица съм, нормално ли е да имам все още болки и придърпвания ниско в корема наподобяващи менструални?

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 21:28 от tommi

Общи условия

Активация на акаунт