ние ще чакаме свободната продажба. Дано да има нещо в подходящ период.
Фло, чудесни новини.

. На следването това не му е добре - изпитите
иначе през другото време си е безкраен празник 

В следствения арест в Пловдив съм ходила, ама да не вземат да ме закарат и до някой затвор в странство. 
. Чета, че снощи доста хора сме били на чаша червено вино
. Дунди дано бързо се оправи дъщеря ти. За очи имам "Тобрекс", защото имах проблем с едното око (рецидивираща ерозия на роговицата - нещо такова беше). Майка ми, го използва понякога, когато и е зачервено и дразнещо окото - помага й. Фло няма опасност, моята екскурзиантка да ми прати такъв смс, тя не е с предплатена карта и е свикнала да споделя с мен. Когато е в Бг - се чуваме по няколко пъти на ден. Сега ми пише или ми звъни като се настанят, разказва ми как е минал денят, пътуването и т.н. Чува се също и с баща си, че нали ние сме отделно един от друг
.

и заминал по задачи. Събрали сме една торба часовници за ремонт, та ги е занесъл при един приятел - часовникар. Хем работа да свърши, хем на раздумка.
А пък да ви кажа и рецептата на София Лорен спазвам, та за туй съм " Бря, чи красУта"... Спя по 12 часа на ден и всеки ден поне по един орг..ъм.
Защо ли носът ми започна да расте 

Не знаех за тази традиция във Франция. Ето, днес научих нещо ново от теб. В работата си не скучаеш, видно е. То ли документи, то ли затвори...
подсети шефовете, да не плачат след това... 

не ми се мисли, ако бях на работа, колко хора вече щяха да са послъгани 

за Германия-южната й част, Австрия - по конкретно Виена и по пътя дотам - Будапеща, Загреб, Любляна, Грац, Триест
Четох, че било хубаво в течаща вода да се хвърли...Изобщо кой каквото знае и сподели, ще съм благодарна. Сигурно и на Сети ще е интересно.
Голям мързел ме е налегнал, а ММ кипи от енергия и мн ме дразни.