Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 232
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
охоо, днес страстите тук са горещии...
за няма и един час излязох и... 20 и няколко поста Grinning
Аз да си кажа, днес съм малко по-добре, по-отпуснато ми е.. сега се връщам от пазар, нещо трябва да се готви..
Сега чакам приятелка да се обади за кафе и така... Simple Smile

Хайде честито на всички с карти.. да си изкарат страхотни почивки..  dance dance dance dance

# 616
На нас ни се падна много мил господин, доста се посмяхме. Simple Smile
Хората вече тотално изтрещели и полудели (той си го каза и извини няколко пъти).
Иска моите имена и съпругът ми му ги диктува. (с различни фамилии сме)
Служителят - Имате ли брат?
Ние мълчим, и двамата имаме сестри. Simple Smile
И той веднага - Охх, брак де, брак. Simple Smile

# 617
  • София
Ха ха. ПАТЕНЦЕ, така значи. Има повече за обичане. Ех тези мъже. Май все им е малко... Wink
КАТИВИТА, точно теб очаквах да отговориш на момичето и ти благодаря bouquet Вярвам, че и тя ще го стори Simple Smile
СЕСИЛ, разсмя ме. Значи има и графа: Брат или в краен случай сестра. Брат е по-печелившо rotfImbo

Честито на всички, които самоотвержено се бориха и победиха! Ша яде Асан баница...

# 618
Flo 51, само за сестри не ни питаха. Simple Smile

Вече и нотариални актове щели да искат...

# 619
  • София
А стига бе! След нотариалните актове да се готвите да отговорите кой номер джапанки носите. Дано не са ме чули, та наистина да искат обиколките на някои части, а следващото е да искат дължина Wink, защото размерът има значение... hahaha Joy

ПП Дописвам. СТЕФ, видях те на клона. Я скачай при нас.

# 620
Абе направо да ни вкарват биометричните данни и това си е. Simple Smile

# 621
  • София
СЕСИЛ, все пак да попитам: Карти за почивка ли ще ви дават, или ще ви заселват на Луната?  Simple Smile
Шантаво време. При нас току що заваля градушка, като грахови зрънца, но все пак градушка.
КАТИ, как е малкото юначе?

# 622
I miss you хубаво е, че вече си по-добре, а и излизаш на пазар. Фло и Сесил разсмяхте ме с постовете си. На нас чак толкова данни не ни искаха - сигурно няма да ни пращат на Луната, а на Марс. ММ говори със служителката, а аз му суфлирах по телефона - само моето и неговото ЕГН искаха, без тези на децата. Патенце-то ти сега за хубаво растеш, пък после ще сваляш кг - жива и здрава да си и бебчо, също. Придвижваш се и ти лека по-лека към термин. Докато ние хайманосваме по морета и планини ти ще си имаш най-голямото щастие. Това с тия 2500 за кадрови войник, голямо изхвърляне, брей, ама пожелавам им го!

# 623
Момичета, много писане, много нещо! Сякаш не е петък 13. На мен днес ми е хем празнично, хем тъжно. Изпратихме абитуриентите, би последния училищен звънец за тях. Сред тях беше и моят син. Тези дни разглеждам снимките му като малък и се чудя аз ли съм го отгледала това дете, кога минаха всички тези 12 години в училище? При нас днес е много хубав слънчев ден, само за абитуриентски страсти. От утре съм на екскурзия с учениците, ще ви пиша като се върна.

# 624
А, и имената и ЕГН на децата не пропуснаха. Simple Smile Но поне ще се ширим в мезонет, че предните 2години се измъчихме в малки стаи.
Аз не исках на море по принцип, но като се амбицирах днес да се свържа и хоп...стана работата. А мъжа ми, мрънка накрая. Simple Smile Що съм била звъняла, като не знам какво искам.
Викам то не е въпроса какво искам, а за къде ще има големи стаи и 4ри легла.

патенце, кога ти е термина?

И аз бях на изпращане на ученици, имаше много хубави, елегантни и свежи деца.

# 625
 Shocked 70 поста за по-малко от 24 часа. Чета всяка вечер, но от телефона и не пиша, че ми е мн. трудно. Ние сме от 9/10 август, Адмирал.
Fleure de lune  Hug Времето лети ... Лека и приятна екскурзия.

Изморена съм и искам да е 15 юни.
 Hug

# 626
Sesylle, термина ми е на 28.07, точно в разгара на сезона. Фло, уж в една Сф живеем при нас от обяд не е валяло, но голямо духане падна. Албенка, мн хубаво да си изкарате всички на морето, за да ми разказвате после, пък аз следващата година ще наваксам

# 627
  • Някъде в Европа...
Ихаааа, мацки, вие ме разбихте направо с постове  Grinning

Браво на момичетата, които се сдобиха с карти по телефона. Можем да си направим една сводка коя къде след приключването на драмите около картите. Аз както казах съм на Адмирал от 20 юли, 214 апартамент..

За морето и планината - обожавам горещото време и морето. Планината не я долюбвам дори зимата, пък лятото да отида на планина си е чиста загуба на време Simple Smile. Миналата година ходих на три морета, общо почти 30 дни ми минаха на плажа  Grinning. Тази годин за пръв път в Анталия, резервацита ми е за този хотел:
http://www.booking.com/hotel/tr/fulya-antalya.bg.html

Комплекс е от три хотела, моят е средния, белия, Kamelya Fulya  Simple Smile (за повече инфо - линка от Букинга, в клипчето започва от 5,55 м.). Не е масов хотел за българите. Миналата година попаднах само на три бг. семейства почивали там (от всичките форуми и теми из Фб за почивки в Турция, из които пиша). Има  фуболни игрища и световни отбори си провеждат подготовките там. Плажът е уникален...(който е почивал в Турция, знае, че само в определени курорти и хотели има хубав плаж)..Аквапаркът е с динозаври  Simple Smile. Когато го избирах хотела реших да не е хотел с големите аквапаркове с много пързалки, че с моят екстремен син, нямаше да видя плаж и щяха съвсем да ми побелеят косите  Grinning, а и мама е тръгнала все пак на почивка.  Grinning Останалите екстри (сладкарници, а-ла-карт ресторанти, барове турска баня) след завръщането ми  Simple Smile с достоверна информация и снимков материал...Останаха някакви си 20 дни само  Grinning

патенце-то , моята рождена дата е 28.07  Wink. Лъвче с характер  Grinning
Fleure de lune , на добър път на момчето ти! Представям си какво ти е...Аз каквато съм сантиментална има да плача по бал, сватба...

Петък тринадесети беше много натоварен ден за мен. Много работа имаше. Вкъщи пък пак строй се-преброй се  Simple Smile за наследника ми. Преди да се прибера обаче имах час за козметик, кола маска  Simple Smile, та имаше мъничко и за мен.

Лека нощ, момичета  bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 22:47 от AIR

# 628
Фло ,юнака  и днес следобед вдигна 39 ,сега се е кротнал на 37.5. Както писа Радинка много лош вирус, все пак я сваля след прием на антипиретици, ама да видим утре какво ще е.

Да довърша темата за абитуриентите-днес много ми хареса едно пожелание от ФБ-"Разумните успяват ,смелите побеждават, истинските живеят. Бъдете истински успешни победители!"
 Следващата седмица за нас с Лунното цвете ще е под знака на матурите, така че ще мобилизираме целия блок да стиска палци.....
  AIR, не те ли е страх за Турция?

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 06:34 от kativita

# 629
Добро утро! Заповядайте на кафенце:

Големи размисли и страсти се разгорели вчера тук. И аз да дам своя принос  Mr. Green

Първо най-тържествено се изправям пред строя и се ИЗВИНЯВАМ на всички, които малко, много или особено много са се засегнали от моя въпрос или който предпочита да го нарече нахлуване, натрапване и т.н. Ни най-малко не съм искала да смутя нечии лични разговори. Все пак това си остава форум, а не затворена група.
Моля ФЕЙщицата да спре да преиначава думите ми и да ми лепи разни етикети, и пак да прочете постовете ми - и от онзи ден, и от 2013г. - съвсем учтиво съм помолила за съвет и съм казала няколко думи за себе си. За повечето теми списвани във форума, подобно представяне е съвсем нормално. И не, не си си позволявам да коментирам някого, когото не познавам. Изказах своя надежда, което е съвсем различно. А включването на някой, където и когато и да е било, си е лично негова работа и също не подлежи на коментари от хора, които не го познават. Чудесно си ми обяснила нещата и наистина много ви се радвам, че сте толкова задружни, но честно казано от това обяснение лъха малко на дискриминация - пак казвам това е форум, а не затворена група.
Извинявам се на момичетата, които се почувстваха неудобно от тази размяна на реплики, с което аз също искам да приключа темата.

Виждам, че kativita и Fleure de lune имат абитуриенти тази година  Simple Smile  Мога само бегло да си представя майчината емоция  Heart Eyes Тук по улиците от няколко дни обикалят бибипкащи коли, а от вътре викат и се радват абитуриентите. Много им се радвам на ентусиазма, с който навлизат в големия живот. И дано успеят да го запазят жив, колкото могат по-дълго.

AIR, така прекрасно я описа тази Турция, че чак на мен ми се прииска да отида   Grinning  А по принцип съм върло ЗА родните курорти.

патенце-то е в един от най-хубавите периоди за една жена (или поне на мен ми беше такъв) Прегръдки за нея  Hug

Flo 51, ти си уникален човек!  bouquet Поста ти ме провокира и мен да се върна назад да те прочета - много живинка и топлинка си внесла тука, разплака ме на няколко пъти. Пред теб се чувствам умиротворена и смирена, караш ме да искам да бъда по-добър човек  Hug

Тези които не споменах поименно, не се чувствайте пренебрегнати, моля!  bouquet

А аз от вчера летя две крачки над земята, защото другия уикенд ще видя отново моите любими Родопи  Heart Eyes  От сега предвкусвам пира на душата и сетивата, който ще си направя със зеленината, въздуха, синевата...

Да бъде усмихнат деня ви, нищо че е работен!

Общи условия

Активация на акаунт