Съпруги на военнослужещи - 17

• 58 282
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро!
Хайде на кафето!

Успех на всички с картите днес!
Прекрасно е Дунди това с хоровете.......Жалко че не беше разгласено предварително........аз разбрах при свършен факт, а с удоволствие бих присъствала на такова събитие!
Едно инфо за 14 и 15 май - парк Лаута - Национален събор Пловдив
Хубав ден!

# 526
  • Пловдив
Vili_Motovili, писаха го във всички новинарски сайтове и във в. Марица.  Peace
Да, знам за събора, но 14 е работен ден, да го бяха предвидили за следващата седмица, без друго е дълъг уикенд.

# 527
dundi73 прекрасни деца, най-вече това в средата на снимката.
Аз пак с въпроси за Сарафово, гледам че най-много свободни карти има за стая/парк или море  с 3 основни легла, защо? Какво представлява тази стая и ако не успея да се класирам за стая с 4 легла, там бихме ли се събрали 2 възрастни с 2 деца - 15 и 4 годишни?

# 528
  • Пловдив
Ротният на ММ е на опашката в Пловдив. Имало над 100 човека и ... срив в системата.  Mr. Green
Каза ли им да чакат.
ММ ще пробва по телефона, пък каквото стане.

# 529
Албена, ако стаята е с 3 легла няма да ви настанят.  Трябва да има легло за всеки. Можеше в стая за трима , ако едното дете нямаше навършени 3 г.

# 530
Благодаря kativita! Точна и бърза с инфо, както винаги!

# 531
  • Някъде в Европа...
Добро утро!
Днес аз ви пазя,  трябва да ви е много усмихнат деня Simple Smile
Пиша от тел. и е доста трудно,  извинявам се,  че няма да се обръщам персонално към всяка!
Благодаря много, момичета, за моралната подкрепа. Явно това,  че съм поколението на прехода, си оказва влияние..Вкъщи у първите години бяхме възпитавани по един начин, със смяната на режима се сблъскахме с това,  което трябваше да не правим.. Може би затова е това колебание от време на време..
За картите - и във ВТ имало над 50 човека. Аз въртя по тел., дава и свободно, но никой не вдига..

# 532
AIR и аз те подкрепям, относно възпитанието на детето, вътрешната борба я водя и аз.
А, за тел. дава ми все заето и на трите.

# 533
Здравейте. Минавам набързо, че нямам никакво време. Казвам ви - ако мога, веднага се местя в Пловдив. Вълшебен град. Аз бях на този концерт http://www.chronicle.bg/muzika/plovdivskite-zaklinaniya-na-kris-kornel/
Сега тръстича яко. Всяко удоволствие се заплаща Wink

# 534
  • Някъде в Европа...
Здравейте. Минавам набързо, че нямам никакво време. Казвам ви - ако мога, веднага се местя в Пловдив. Вълшебен град. Аз бях на този концерт http://www.chronicle.bg/muzika/plovdivskite-zaklinaniya-na-kris-kornel/
Сега тръстича яко. Всяко удоволствие се заплаща Wink
Уфф, болната ми тема за Пловдив.. 6 г. живях там (по ред причини трябваше да се преместя и върна в родното Търново) няма такъв град.. Сигурно ще умра с отворени очи за Пловдив..

# 535
Здравейте и от мен днес,
В болничен съм,защото имам схващане в гърба, малко ми е трудно движението,но вече поотпуска малко по малко.. ама и аз чаках покрай празниците ме болеше викам си нещо временно е ще мине.. а то май от силна настинка се е получило, аз и проблеми с бъбреците си имам по принцип и то..
Викам си сутринта, защо пък все на мен да се случи нещо.. и ММ ме чу и ми вика "наказание затова че ме ядосваш понякога"  Shocked Shocked hahaha
Виждам,че вълнението е около картите, ние нали все още не отговаряме на условията аз не съм проявила интерес.. а и тази година не знам как ще стане с нашата почивка..
Дунди, много яко е било това с хоровете, съжалявам че не можех да ида.. ако съм по-добре в събота ще ида до Лаута да видим как ще е на събора.. то поне ни е близо..
Хайде май и аз се разприказвах.. ставам да пийна хапченце и да направя нещо за обяд.. Прекрасен ден от мен! :*

# 536
  • Пловдив
dafinov list, AIR, никакво умиране с отворени очи. Ей ви регистъра и марш към Пловдив.   smile3521

Място ще се намери за всички.

I miss you, на какви условия не отговаряте? Трябва ви само една и съща адресна регистрация /може и настоящ адрес/. И то, за да плащате цена по социалната програма.
И аз преди почивката на Боровец се бях схванала, щото се бях правила на работлива.  Mr. Green
5 инфрачервени сауни, които добре сгряват тялото и всичко си дойде на място.
Не че съм като сърничка сега де, то няма и как да бъда. Че ЕГН-то си казва думата.
На ТМ да му кажеш, че то ядосването е част от чара на една връзка, иначе ще умре от скука.  Laughing

# 537
Оо,Дунди, това със сауните е перфектната идея, освен да отивам на някой спа хотел, а аз тука лежа на една електрическа възглавница  hahaha
Иначе да, нямаме адрес общ още..все да идем да си направя настоящ поне.. и все не стигам до общината  Rolling Eyes все си викам като сменя фамилията,ще сменя и постоянния хаха ама като гледам как сме се организирали.. няма да е скоро  Grinning

# 538
  • София
Здравейте милички. Натръстичих се, ходих до Здравна каса, да подпиша Договора за тази година, после - до гробищата, да видя как изглежда паметникът на братчето ми. В неделя е панихидата за една година, а аз съм главен организатор и изпълнител. Е, не без помощта на ММ, племенникът и децата ми. Предлагат ми помощ и братовчедите. Задружни сме. И аз лошо, и за хубаво...

ДУНДИ, голям концерт е било. А от нашето гардже по-хубаво нЕма, епа нЕма. Не случайно в центъра е сложено! Поздрави я. Взимай голямата метла и започвай да размиташ, а после опъни червеният килим и посрещай наплива към Пловдив hahaha  welcome friendship. И аз много обичам този град. Казвала съм, че там съм зачената, та затова Wink току виж, че и аз съм се присъединила към Аир и Дафиновото Листенце tiptoe tiptoe tiptoe

ДИМИТРОВА, права е Вики да мрънка и да те събужда, че трябва да четеш. Иска мама да е отличничка.

I MISS YOU, лекувай се, че иначе с таз походка на замръзнал пингвин, не е лесно Simple Smile

Относно картите съм пас Simple Smile Питайте, коментирайте, нали затова сме се събрали. Кой с каквото може да помага. КАТИВИТА е незаменима smile3501 Лелееее, ФЕЙЩИЦЕ, къде остана бон тона. Чак мен ме стресна Wink

Хайде да изчезвам. Отивам да си боядисам перуката. #Silly На вас споменати и не чак толкова много гушки Hug

# 539
  • Някъде в Европа...
Хах..В момента и в Търново се е сринала системата за картите. А телефоните след обедната им почивка вече постоянно дават заето... Включване от ефира Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт