"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 3

• 64 541
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Генадиев ми е като плазмодий. Изобщо не ми се връзва образът му с професор и директор на болница. Много скльофкан един такъв.

# 16
Генадиев ми е като плазмодий. Изобщо не ми се връзва образът му с професор и директор на болница. Много скльофкан един такъв.

Напротив. За да оцелява 15 години като директор означава, че е сървайвър. Каквото и да включва това, определено знае как се прави това.

# 17
Баш!

Сънува едни кошмари в първа серия, пък иначе си действа по старому, т.е. не се учи от грешките си, а напротив, трупа нови грехове, че и благодарен за замазването.  Не, не и не. Crossing Arms Mr. Green

# 18
Да бе , сънува кошмари, но нищо не направи поне да следи съдбата на детето
Постъпката му като лекар и човек изобщо няма да я коментирам...то щом собственото си дете смени, какво отношение да има към пациентите...след случая с Мила , мисля че става ясно и че не е претърпял никакво развитие с течение на времето като лекар...остави собствената си роднина да умре... и радостта му, че ще се скатае...
А уволняване от на персонала от днес за утре...ама иначе размахват едни стотачки( заема в асансьора, парите между девойките вчера за баса...) Значи както обикновено- за някои има пари за високи заплатки...
Изобщо не ми е многопластов Генадиев, уж има добри намерения, но за съжаление ефекта от действита му е ужасяващ...

# 19
  • София
Наистина тъпо външни хора да влизат ей така на операция барабар с всички зарази и замърсявания.
Сега наистина ще стане интересно, ако Василев обере негативите, а директорът си затрае.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 14:07 от Cuckoo

# 20
Аз снощи хванах края, но май не съм изпуснала много.  Peace

# 21
Предполагам, че така ще стане.
Иначе ще се разбере, че е оставил специализантката сама на операцията.

# 22
Коментирахте ли Биляна, когато пееше и куфееше в апартамента, нещо не ѝ се получи тази сцена...тя е по-скоро флегматична и на мен ми беше много смешна  Laughing

# 23
  • София
Благодаря за темата!
По 3 серии на седмица...ще има да се влачи още поне 3 месеца филма. Дано има по-малко серии като снощната, за пълнеж.

# 24
Коментирахте ли Биляна, когато пееше и куфееше в апартамента, нещо не ѝ се получи тази сцена...тя е по-скоро флегматична и на мен ми беше много смешна  Laughing
На мен ми стана неудобно да я гледам, беше ужасно неискрено като актьорско изпълнение. Confused

# 25
И на мен.  Tired
И това с неизпратения смс беше  ooooh!
Но нали трябва да има интрига.
В анонса дават как Василев и Пр-ката се награбват.  Joy

# 26
Коментирахте ли Биляна, когато пееше и куфееше в апартамента, нещо не ѝ се получи тази сцена...тя е по-скоро флегматична и на мен ми беше много смешна  Laughing
На мен ми стана неудобно да я гледам, беше ужасно неискрено като актьорско изпълнение. Confused
Да, много некадърно го изигра...Пиарката тук е недолюбвана, но като актриса мисля, че е много по-добра от Биляна, щом досега нищо не ме е подразнило в нейните сцени.

# 27
Е аз си го гледам с удоволствие филма, харесвам си българските филми.  bouquet

# 28
  • в 1001-та нощ
Първите серии бяха доста по-съдържателни ....

Ще гледам аз 5 минути как професорът обикаля в пустата болница и страда ... Или как блуждае Биляна ... В последните серии времето се източва в такива излушъци от кадри  Stop

Иначе - следя сериала  Blush Да видим Кръстева какво ще измисли за пред Евгения  Mr. Green

# 29
Даа, Евгения вече е на предела и ще постави нещата очи в очи. Със сигурност Кръстева няма да й каже истината. Но се надявам отговорът й да позавърже интригата. Аз пък от анонса помислих, че Василев е награбил Билянка. Но като казвате, че е Наталия, сигурно е така. Тъкмо ще стане интересно.

Общи условия

Активация на акаунт