"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 3

• 65 941
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • гр. Варна
И на мен не ми хареса сцената с "куфеещата" Биляна - да беше пила 1-2 да се отпусне  hahaha hahaha

mimchoni Финала на сезона е май месец.

Сигурно ще има още такива серии - за пълнеж  Tired

# 31
  • Разпиляна във въображението
Май Миро ще се окаже най-печен. Лафове пуска, върши си работата, изпуска необходимата доза информация без да иска. Сега да вземе да занесе малко македонска наденица да почерпи Grinning

# 32
  • в 1001-та нощ
Санитарчето и мен много ме кефи  Mr. Green Като мерудийка е в сериала  Simple Smile

# 33
  • София
Е как искате да куфее Биляна? Това е страдалческо куфеене, бре хора.  Laughing

# 34
Страдалческо куфеене Joy , затова така изкуствено накак, нали Joy  Joy  hahaha

: Да видим Кръстева какво ще измисли за пред Евгения  Mr. Green
И аз това чакам.
Не разбрах нещо - Калин имаше ли какво да види в телефона на Биляна, или е изтрила всичко, свързано със Сашко?  Mr. Green Сигурно е изтрито. Mr. Green

# 35
Санитарчето и мен много ме кефи  Mr. Green Като мерудийка е в сериала  Simple Smile

А как рецитира? Мъка ми е да го слушам ... По какво ги избират тия артисти, не знам?! ooooh!

# 36
  • София
Ензим®, Калин прочете в телефона й "Мисля за теб" и като пръв глупак помисли, че за него се отнася и временно се успокои.

# 37
Мерси, Тонка, ясно, няма скоро да разбере за Сашето. Mr. Green

# 38
  • в 1001-та нощ
На мен ми се стори, че първоначално не беше убеден, че СМС-ът е за него .... все пак те заедно от 100г и не си изпращат подобни любовности. Но явно му беше по-малко болезнено да приеме, че е бил за него  newsm78 Rolling Eyes

# 39
  • Пловдив
Абе и на мен ми се видя биляна в прегръдките на Василев, но явно съм се объркала.

# 40
Здравейте в новата тема bouquet

Биляна се опита да куфее,започва да излиза от клетката Simple Smile.Първият опит може да беше малко дървен,но при втори ще се справи по-добре Laughing
Мила можеше и да прескочи трапа,но за да се вмъкне ситуацията с комисията или оплакването,трябваше да умре.По принцип Генадиев не трябваше да оставя стажантката сама.Да не говорим и,че след неговото излизане там трябваше да има и други хора.Хареса ми твърдостта на Генадиев обаче като каза,на Захариев,че се е предоверил,защото той е гарантирал за нея.Това е сигнал и за отговорността и работата на Захариев като учител,но той май не се беше впечатлил от думите.
На мен Калин ми е малко странен образ.Уж е добър,но излъчва понякога нещо като надменност или арогантност.Не ми харесва това,че все натъртва,че е най-добрият и т.н.Това ми прилича на избиване на комплекси.Съгласна съм,че има някаква йерархия,но още като оспорваше отварянето на онова момче с перитонита ми направи леко кофти впечатление,а тогава дори не беше на смяна. Айде после благодари,но малко минава от крайност в крайност.По същия начин се държа и когато се беше напил.
Захариев се чудя как толкова може да е настъпан от жена си newsm78.Тя го командори на всяка крачка. Не знам коя е причината да кръшка,но в по-предните серии забелязах,че той се опита да целуне Захариева,а тя го отблъсна.

# 41
  • Пловдив
Според мен Калинчо си се усъмни..за смс-а.имаше някаква реплика по въпроса.

# 42
# 43
И според мен се усъмни, но явно се надява да е бил за него СМС-а. Май просто реши да не го прави на проблем, а да следи по поведението на Билянка и да се ориентира за кого е бил.

# 44
  • Пловдив
На мен ми е интересно да следя сделката на Захариеви как ще се развие.

Общи условия

Активация на акаунт