"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 3

• 64 618
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Кой какво за кого знае е много неясно и това (засега) ми харесва.

# 601
Аз пък за Кръстева не съм разбрала,че е изгубила дете Rolling Eyes

Генадиев го каза в първи епизод, когато сменяха децата.

# 602
  • Ню Йорк
Аз пък за Кръстева не съм разбрала,че е изгубила дете Rolling Eyes

Генадиев го каза в първи епизод, когато сменяха децата.

Да, каза нещо от сорта: Ти най-добре знаеш какво е да загубиш дете.

# 603
  • Там,където се събуждам щастлива.

Гледахте ли Марта Вачкова вчера в Здравей България? Та тя каза, че сериите не се снимат последователно, примерно за един ден снимат 13 серия и 25 серия, защото сценаристите са били различни. Може би от там идват недомислиците?!  newsm78

И режисьорите на сериите се сменят. Било практика при снимането на сериали. Мисля, че си личи в крайния резултат.

# 604
  • София
Не ми хареса последният епизод. Не разказа нищо повече от трейлъра.
Мислих, че професор Генадиев по навик ще покани с уиски и американката. Той май честичко си попийва в работно време.

И то - още от бутилката, която подариха на Кръстева (бащата на детето с брохита ли беше...) и той я взе. Grinning

Камбуров с тия откровения ме наведе на една мисъл, дали детето на Кръстева не е било и негово  newsm78 Някак много сходни истории се споменават около двамата, загубено дете на броени дни.... От друга страна пък проф. Генадиев щеше да знае за тяхната история, а по нищо не му личи да е така.
Може и точно затова да са толкова близки с Камбуров. Wink Калин нали каза на Камбуров, че е от малкото лекари, на които баща му искрено се възхищава.
Но пък е странно още да не са го сблъскали с Кръстева, в такъв случай. Rolling Eyes

# 605
Знае се, че Кръстева е загубила дете, но не е ясно кога и при какви обстоятелства.
Възможно е и да е било общо с Камбуров, оттам да идва и познанството му с Генадиеви.
При сцената с Евгения ми изглеждаха точно така, като стари семейни приятели, а не бивши любовници както някой предположи.
Ако е вярно това е съвсем нормално да се обсъжда, все пак такава тежка драма не се обсъжда за добър ден!

# 606
Абе на мен ми изглеждаха сякаш са нещо повече от семейни приятели...има нещо там..

# 607
  • София
Има, няма, пълна каша е сериала. Омръзва...

# 608
Интересно, когато стане ясно, че Калин не е син на Генадиев, дали няма стария доктор първо да обвини Евгения в изневяра?  newsm78 Още преди да се е разбрало, че и Василев е замесен в интригата. Защото старият Генадиев ми се струва готов на всичко, за да опази тайната си. Пък и е наясно какви ще са последствията, ако истината излезе наяве.

# 609
  • Там,където се събуждам щастлива.
За алкохола: майка ми има позната, която е лекарка. Пациентите я направиха алкохоличка (шегувам се!), но всички подаръци са неминуемо в бутилки. Та самите ние развращаваме лекарите!  

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 15:31 от Kalinka

# 610
Е, ние пък ги развращаваме...че те такова си искат...Те бонбони не пият... Дето има една приказка-едвам се навиха да приемат алкохола Joy Joy

# 611
  • с трима мъже :)
едва ли някой им подарява алкохол "за през деня"  Thinking

# 612
Ама има една докторска приказка "Децата ми алкохол не пият." .

# 613
Съмнявам, че Генадиев би обвинил Евгения в иЗневяра. А и най-вероятно, когато истината излезе на яве, ще се разбере, че Калин не е син и на двамата, а не само на нея Peace

# 614
Не мисля, че би обвинил жена си в изневяра, не и с гузната си съвест. Пък и нали е голяма любовта му към нея, заради нея и размяната направи.

Общи условия

Активация на акаунт