"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 3

• 64 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Там,където се събуждам щастлива.
Е, ние пък ги развращаваме...че те такова си искат...Те бонбони не пият... Дето има една приказка-едвам се навиха да приемат алкохола Joy Joy

Ами, не знам кой е по-луд. Този дето яде баницата или този дето я дава. За това и няма оправия....

Има, няма, пълна каша е сериала. Омръзва...

Аз пък не обичам всичко да ми е дадено на тепсия, като информация и то веднага. Нали няма да има сериал тогава, а филм от час и половина.

# 616
  • Варна
Не мисля, че би обвинил жена си в изневяра, не и с гузната си съвест. Пък и нали е голяма любовта му към нея, заради нея и размяната направи.

На мен друга идея ми минава през главата..... Като стане ясно, че Калин не е син на двамата, дали Генадиев няма да извърти нещата така, че Кръстева да излезе виновна.... Още повече, че тя и проблеми с алкохола има и надали някой ще й повярва. Нейната дума срещу неговата....

# 617
  • гр.Пловдив
oooo или пък се оказва, че Сашко е син на Генадиева и Камбуров.

# 618
  • Ню Йорк
По повод на Биляна, имаше в един американски лекарски сериал подобна героиня. Милионерска щерка, лекар, презадоволена. Първо изневеряваше на мъжа си с най-добрия му приятел, после спеше с мъжа на най-добрата си приятелка, после отмъкна мъжа на колежка, като се опитваше да и открадне и бебето изкарвайки я луда и т.н. И тя през цялото време беше вкисната и не се усмихваше.

# 619
  • Варна

По принцип е интересно, но не мисля, че ще стане така. Иначе режисьорите нямаше да искат Генадиев и Василев да са баща и син и в реалния живот...

# 620
Не мисля, че би обвинил жена си в изневяра, не и с гузната си съвест. Пък и нали е голяма любовта му към нея, заради нея и размяната направи.

На мен друга идея ми минава през главата..... Като стане ясно, че Калин не е син на двамата, дали Генадиев няма да извърти нещата така, че Кръстева да излезе виновна.... Още повече, че тя и проблеми с алкохола има и надали някой ще й повярва. Нейната дума срещу неговата....
Да бе, тя какъв мотив може да има? Rolling Eyes  Май вече обсъждахме това, не виждам логика в подобно нещо.
Не вярвам да тръгнат изобщо в такава посока, към още омаскаряване на професора.

Абе, съвсем на латино сериал го обърнахте. tooth

# 621

Мина ми през ума, но ми се струва прекалено.  Laughing Laughing

# 622

Да де, но на мен пък ми се стори, че долових някаква особена интимност в разговора им в църквата. Тонът, с който си говореха, сякаш не беше като за обикновени приятели. Но сигурно забивам в сферата на фантастиката  Simple Smile

# 623
  • Ню Йорк

Е нали дадоха раждането му, няма как  Wink

# 624

Е, какво общо има раждането с това кой е таткото  tooth
Но се надявам да не е измислена чак такава тъпотия, де. tooth

# 625
  • Ню Йорк

Е, какво общо има раждането с това кой е таткото  tooth
Но се надявам да не е измислена чак такава тъпотия, де. tooth

Поне в майката не можем да се съмняваме Wink

# 626
  • Mediterraneo
Чета последните две страници и не вдявам какви фантасмагории се пишат... Вярно, че сериалът е скучен и отгоре, ама вие съвсем избухнахте в посока колумбийска сапунка!

# 627
  • София
А помните ли едни 500 евро, които в крайна сметка отидоха при Стилянова, макар и предназначени за Генадиев-старши?
Все си мислех, че може да му направят някаква постановка с белязани пари, но щом не стана веднага, няма за кога.
Предлагам масов почин - на лекарите да се носят тънки мезета или сирена, може и торти за мезе на уиски. За водката - пушена сьомга или хайвер.

# 628
  • Разпиляна във въображението
Камбуров и Кръстева - няма как да стане. Камбуров е от Варна. Цялата работа с бебоците стана в София. Сценарият е с толкова пробойни, че гледам до колко ще се сринат. Е, и как ще се разбере за бебетата. Като цяло се интересувам от съдбата на Калин. Другите "положителни" герои ме дразнят.

# 629
  • Русе
Преди малко изгледах първия епизод от сезон 2 на Връзки. Не знаех, че Александър Алексиев участва и там.  Laughing
Май ще познаете за Калин и бъбречните кризи. На мен Биляна не ми е неприятна, даже има някакъв чар без да е красавица. Виж Наталия, от супер неприятна започна да ми става лееко симпатична.
И аз очаквах нещо да излезе с еврата..Те и родилката я умориха след 5-6 епизода, така че не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт