Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 427
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Благодаря за темата!  bouquet

Ползвам мицеларна вода за почистване на грима. Напоследък редувам на Гарние и на Nivea за суха кожа, много ми харесва  Peace От време на време си взимам на Виши 3в1 - когато пуснат голямата опаковка Simple Smile

# 16
Най-доволна бях, когато използвах розовата мицеларна вода на Биодерма. Сега, за да редувам, си купих на Билка от ДМ.
Като цяло нанасям сутрин преди грим и вечерно време след като го почистя с мокра кърпичка дообирам каквото има още.
Преди си купих и на Микса, но така ми се обрина лицето, че директно замина в кофата.

# 17
Смятам да се възползвам от намалението за РД на ДМ и обмислям какво точно да си взема

Каква е тази промоция в ДМ и от кога? Simple Smile

# 18
Смятам да се възползвам от намалението за РД на ДМ и обмислям какво точно да си взема

Предполагам, че става дума за "15% отстъпка в календарната седмица на Вашия рожден ден": http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/services/576136/einka … _wohlfuehlen.html

# 19

Предполагам, че става дума за "15% отстъпка в календарната седмица на Вашия рожден ден": http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/services/576136/einka … _wohlfuehlen.html

Интересно, не знаех, че имат такава. Благодаря за инфото Simple Smile

# 20
Мерси за новата тема.
Аз да си призная съм била най-доволна досега от мицеларната вода на Биодерма розовата. Беше страхотна! На Гарниер продуктите като цяло много ми исушават кожата. Ползвах на Микса но по някаква причина също ми исушаваше кожата. Сега изполвзам тази на Рефан и изобщо не съм доволна. Не ми пари но не ми мирише приятно и кожата ми е по-суха от всякога. За жалост като купувах без да мисля купих 2 опаковки и сега свършвам първата пък направо ми е жал да хгвърлям Иначе като гел за измиване използвам микса синята опаковка.

# 21
Купих си мицеларна вода на Мixa с розова капачка, на нея пише "против изсушаване". Да видим Thinking Ако не, на сина ми приятелката още не е изразходвала Гарнието, ама ще си има и Mixa.  Crazy

# 22
  • София
Бижу, мерси за трудЪ! bouquet
На мен нито една мицеларна досега не ми е дразнила очите - Лореал, Гарние, Жая, Биодерма...но като цяло вече почти не използвам, доизразходвам Жая-та и толкоз. Когато за първи път пробвах мицеларна вода, беше тази от Кауфланд. Бях озадачена, че няква си вода ми почиства така добре грима. Малко и се дразнех, че се пени, но като свърши вече я бяха спряли от продажба и така и не повторих. Задължително обаче използвам измиващ гел вечер, а пяна сутрин тъй като мисля, че е по лека. В момента ползвам прекрасния гел с маслина, който Бижу препоръча, обожавам го, много е нежен, в същото време почиства чудесно, мирише страхотно и овлажнява кожата, вместо да я изсушава като доста други гелове. За ексфолиране 3 пъти седмично в момента ползвам гела на Гарние със грейпфрута, а сутрешната пяна е розовата на Нивеа. Също така страшно съм доволна от римувъра за очи на марката Cien от Lidl, с един тампон изчиствам едното око, сваля и водоустойчив грим, ще го подновя задължително. Peace Накрая минавам с тоник за лице на Българска роза с пантенол,розова вода и лайка, мн е приятен и също не изсушава кожата.

Бижу да те питам освен гела с маслинката, пробвала ли си и крема за лице? Все си мисля, че може да е толкова хубав колкото гела, но все пак ако знаеш сподели. Simple Smile

# 23
  • Пловдив
Благодаря за темата  bouquet
И искам да попитам нещо, дали козметичните продукти в чужбина имат разлика (като качество) с тези в България?

# 24
Бижу,  bouquet
Ползвам мицеларна вода на Биодерма, тоник на Нукс, но ще ви чета с интерес за нещо по-бюджетно  Hug

# 25
Благодаря за темата  bouquet
И искам да попитам нещо, дали козметичните продукти в чужбина имат разлика (като качество) с тези в България?

Разбира се, че има разлика. Съмнявам се да има продукт на българския пазар, който да не е разреден, да не някакво копие на оригинала, със съвсем различни съставки и т.н.
Особено продукти на промоция избягвам да купувам, защото преди редовно попадах на разредени омекотители и течни прахове за пране. Същото важи и за балсамите и шампоаните за коса. Купувам си някой път от Гърция, ами разликата е от небето до земята.
За момента си поръчвам препарати и козметика от чужбина и съм много доволна.

# 26
Благодаря за новата тема bouquet
Доволна съм от гела за измиване на лице на Билка с Rosa Damascena. Смених го за разнообразние, но пак ще се върна на него. Ползвам и тоник за лице от същата серия - много ми харесва.
Не харесвам мицеларната вода на Биотен за чувствителна кожа, защото много ми люти на очите. За това само лицето си почиствам с нея и чакам да свърши... Взех си двуфазен лосион за почистване на грим на Нивеа и не ми дразни - много съм доволна. Simple Smile

# 27
Благодаря за темата  Peace

От дрогерийните, мицеларната вода на Нивея ми е любима  Heart Eyes
Скрит текст:
За очи ползвам мицеларната вода на Фитомер, но тя не е за темата. При мен спиралата залепва, независимо каква е, действа като лепило за миглите ми, буквално те я поглъщат и това е единственото, което успява да я свали (дори с измиване не става, независимо от спиралата, затова и при мен дори обикновените са водоустойчиви, миглите ми ги правят такива  Mr. Green)

# 28
Бижу да те питам освен гела с маслинката, пробвала ли си и крема за лице? Все си мисля, че може да е толкова хубав колкото гела, но все пак ако знаеш сподели. Simple Smile
Не, нищо друго от марката не съм ползвала.

Ох, аз преди хич не вярвах на тези приказки, че там едно пък тук друго, но ми донесоха омекотител и течен перилен препарат на известни и добри марки от Турция. Ми... препарата пере та се кине, а омекотителя си личи по дрехите и хавлиените кърпи... Нищо общо с тези тук. Даже спрях да пера с този течен препарат, който купувах у нас, защото не ми харесваше как пере и пак минах на прахове, докато не получих този.  Confused Ама изобщо не е хубаво и коректно това отношение...

# 29
Благодаря за новата тема!

Ползвала съм различни мицеларни води. От някои съм доволна, от други не. На Биодерма, Жая, Нивея, Ейвън ми харесват. За разлика от тях тези на Микса и Биотен ми щипят на очите. Мисля сега да пробвам и на Гарние.

Общи условия

Активация на акаунт