Balea, Alverde, Catrice, Essence - 25 (Козметика от ДМ и Лили)

• 106 491
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Точно тази на ГР е чудесна, особено пък с основата на Евелин отдолу, се създава и обем и дължина. Peace

# 481
  • Бургас
И аз имам около 8-9 отворени спирали  Laughing Не мога да си купя и да не я пробвам  ooooh! Наистина всеки има различни мигли и отзивите са коренно различни, така че ....
Ивче, много ти е хубав грима  Heart Eyes А вчерашното ми червило е точно седми номер  Laughing  Преди това си бях взела 19, но си харесах още поне две. И аз имам много, изобщо не мога да ги изхабя, нооо..... Rolling Eyes
Не мен посочената спирала на ГР изобщо не ми пасва. Просто не прави абсолютно нищо върху миглите ми. Купувала съм я няколко пъти през годините заради добрите отзиви, но всеки път се разочаровам. Според мен е за хора, които си имат добър "материал".  Peace

# 482
  • София
На мен миглите ми хич не са гъсти, така, че не мога да се похваля с кой знае какъв материал, но на спиралата трябва просто да и се даде шанс. Отначалото едва ми пускаше туш, нищо работа, но послеее останах очарована за тия 3 лв. Аз харесвам повече тази, която е за дължина и обем 2 в 1.

# 483
И аз съм я похвалвала тази ГР спирала, видях, че и други момичета са си взели, общо взето май или се харесва много, или изобщо не се харесва.
Вчера отворих 2000 калории на Макс Фактор, която става, но трябва да сложа 3-4 слоя за да има видим ефект. И аз съм от неотварящите повече от една спирала - ползвам само една обикновено, всекидневно, и за около 3 месеца изсъхват или тушът свършва.
Да попитам отново - серията на Катрис, в която имаше онзи хайлайтър, който много се хареса в темата, дали я има някъде още?

# 484
  • Чукарландия
Аз съм от изобщо нехаресващите я. При мен не прави нищо, освен да се разтича. Peace

# 485
И аз не я харесвам. На мен ми се и размазва.

# 486
  • Бургас

Да попитам отново - серията на Катрис, в която имаше онзи хайлайтър, който много се хареса в темата, дали я има някъде още?
Има някакви остатъци от серията,за съжаление не съм виждала скоро хайлайтъра,който много се хареса ,но ако искаш хайлайтър си вземи това:
http://www.catrice.eu/bg/produkti/lice/bronzanti/detaili/product … -palette-010.html

Те са два вида,наскоро ги пробвах и хайлайтърът на единия е много сходен(да не кажа същия) с този от лимитираната серия.За съжаление не запомних кой от двата номера имаше почти същия хайлайтър,мисля,че по-светлия комплект,но не знам точно.

# 487
  • Варна
Първи впечатления от серията Light of Orient Essence
Палитра за очи+бронзант 02+червило princess choice

https://m.youtube.com/watch?v=W_Dh7JYVMRQ

# 488
Днес взех от Лили зелена (опаковка) ГР спирала за невероятните 2.69 лв... впечатлена съм! Преди два дни оставих 27 лв за Лореал, ефектът е обсолютно еднакъв. Никога не бях взимала спирали на ГР, защото мислех, че след като са толкова евтини не са хубави, но съм грешала. Много съм доволна  Laughing

# 489
Мария, благодаря! Ще търся този продукт тогава  Hug

# 490
Аз също съм доволна от зелената спирала на ГР.

Червилата си мисля, че има за всеки по нещо, но явно съм в грешка. Някой друг също беше писал, че не е могъл да си избере цвят. Blush

Аз бях  Mr. Green но започвам да си ревизирам позицията. Малиновият цвят е много примамлив, а в момента търся нещо малинено  Grinning последните месеци нещо ми се носят ярки червила. Имам една циклама, едно класическо червено на МФ, ярко коралово-червено пак на МФ, а от Мейбълин забърсах тамън 2 - Windsor Rose и Precious Ruby. Сега ми се носи малина. Кога ще ги изхабя, идея си нямам.  Grinning

# 491
в момента отново съм по-нюд вълна, а тези червила са ярки и летни; дори по-убитите цветове не ми се струват подходящи за това, което търся

Последна редакция: пт, 29 апр 2016, 10:06 от bubanka

# 492
  • София
Бубанка на Мейбълин в червените гилзи има две три чудесни, аз от чудене кое да взема, не взех никое. Crazy

# 493
  • Стара Загора
Аз също съм доволна от зелената спирала на ГР.

Червилата си мисля, че има за всеки по нещо, но явно съм в грешка. Някой друг също беше писал, че не е могъл да си избере цвят. Blush

Аз бях  Mr. Green но започвам да си ревизирам позицията. Малиновият цвят е много примамлив, а в момента търся нещо малинено  Grinning последните месеци нещо ми се носят ярки червила. Имам една циклама, едно класическо червено на МФ, ярко коралово-червено пак на МФ, а от Мейбълин забърсах тамън 2 - Windsor Rose и Precious Ruby. Сега ми се носи малина. Кога ще ги изхабя, идея си нямам.  Grinning

Windsor Rose е много хубав цвят. И тази серия са толкова комфортни за носене.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз пробвах малиненото от ФМ-ските (PL06), но просто реших да се въздържа от поредния подобен цвят. Оказа се, че на дневна светлина ми стои червено, а в магазина беше цвят узряла малина. Blush

Скрит текст:

Бубанка на Мейбълин в червените гилзи има две три чудесни, аз от чудене кое да взема, не взех никое. Crazy

Грешка... gydi

# 494

от тях вече имам две  Joy
много ми харесват  Heart Eyes
721 и 742

Общи условия

Активация на акаунт