"София-Ден и нощ " 9 Реалити сериал по Нова Тв

• 77 167
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Май само на мен ми беше приятно как София се отнесе със Стела. Заслужи си го!
А сцената в киното и в спалнята беше  Sick

# 136
Малко и е на Стела за постъпките ѝ. За такива като нея трябва на площада с камъни по главата.

# 137
София се е взела по-сериозно от Боби, сякаш апартамента е нейн.
А Марио пълна пу*ка с Теодора, иди си.. ела си. Stop
Супер смешно ми стана Стефан (май така се казваше бащата на Теодора) като се извиняваше и им каза "Вие не трябваше да разбирате" hahaha

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 15:14 от Šunšhine

# 138
уф как ли ги намират тия готини мацки в сайтовете за запознанства Mr. Green само гейове и платени има Stop
Е кво пък ѝ беше готиното на тая джукла ?  Rolling Eyes И си е абсолютно платена според мен  Wink
И аз не видях какво й е хубавото на тази наджундрена жаба, но за да си легне доброволно с тези двама палячовци, наистина трябва да е платена #Crazy Laughing София по й прилича да играе лесбийка, няма нищо женствено в нея, нито като поведение, а този  нейния прилича на изпаднал германец-клоун или на братовчед на Фънки Sick  Апартаментът на родителите на Лили е потресаващ и тя само го тътри там, а той все неразбрал кой какво празнува hahaha голяма грешка да й вземе пръстен. А и тя се е залепила за него, не работи, даже няма реплики и стои като някой храст Laughing тъкмо видях, че си е измила мазната коса и на другия кадър вече пак беше с израстнал корен и мазна Sick А репликите не знам кой им ги мисли, но доста често са нескопосани и не могат да се изразяват, все едно импровизират на момента newsm78 Големи критики понасят от нас Laughing

# 139
Повечето от героите употребяват и то много често „т'ва няма как да стане”

# 140
Май само на мен ми беше приятно как София се отнесе със Стела. Заслужи си го!
Малко и е на Стела за постъпките ѝ. За такива като нея трябва на площада с камъни по главата.

А за татенцето само "Как можа!?" + обмисляме дали да не му простим и да се съберем пак заедно,  Whistling Rolling Eyes особено след като съпругата крещеше "Писна ми от твоите изневери, до кога ще ги търпя?"

Стела може да спи с който мъж пожелае. Нито има гадже, нито деца, с които да се съобразява.
Гнусаря е бащата на Тедито. Изневери на жена си, на работното място на дъщеря си, със съквартирантка на дъщерята.  Stop

# 141
  • И аз не знам къде

Стела може да спи с който мъж пожелае. Нито има гадже, нито деца, с които да се съобразява.
Гнусаря е бащата на Тедито. Изневери на жена си, на работното място на дъщеря си, със съквартирантка на дъщерята.  Stop
Peace Peace Peace
Чак с който си  иска не,може да се съобразява,но определено големия камък е в бащата

# 142
  • През девет планини в десета...

Гнусаря е бащата на Тедито. Изневери на жена си, на работното място на дъщеря си, със съквартирантка на дъщерята.  Stop
Peace Peace Peace
Чак с който си  иска не,може да се съобразява,но определено големия камък е в бащата
Айде бе, вие още малко ще кажете, че такова нещо като кур..ви няма. Най много мразя като някой оправдае поведението на жена, че е свободна иможе да прелъстява който си иска, па макар и женен и баща... Stop

# 143
  • И аз не знам къде
Аз не оправдавам поведението на лека , не понасям такива .
НО  Naughty ти не оправдавай мъжете к.рв.ри. Има семейство и спа с първата срещната и то враг на дъщеря му , при положение че е с жена си и на работното място на щерката. Това е в пъти по-подло.
Или да издигнем знаме за мъжете унижили семействата си

# 144
Ку*вата не е отговорна към теб, че е спала с мъжа ти.
Мъжът ти е отговорен към теб за това, че е спал с ку*вата.
Разликата е от небето до земята.

А в сериала ....Стела защо да не спи с когото поиска? Спи с Марио, Теди прощава, спи с татенцето, мама ще прощава... явно на тези загубени жени не им пречи... дали ще е Стела или Пенка или Ганка, те прощават... те са баш тъпите.

# 145
Стела не го направи за удоволствие,а за отмъщение.Това е много долна постъпка,а бащата изобщо няма да го коментирам!С какви очи ще търси прошка?С тези,които гледаше врага на дъщеря си докато и правеше масажи и спеше с нея?Ако не мисля за себе си,то поне за дъщеря си бих помислила как се чувства.За такива работи прошка няма!Дори не бих се и замисляла.Ако беше някоя случайна,която не му познава семейството,защо да не преспи с него?Тя е свободна може да спи с когото си иска.Тогава аз ако бях на майка и мястото щях да търся сметка само на мъжа!Той е този с жена и дъщеря.Ама такива да познава жена му,дъщеря му и да прави секс с цел отмъщение (КУ*ВА) ,а той (КУ*ВАР , МРЪСЕН ДОЛЕН ЖЕНКАР)ще му се изплюя в лицето ако е моя( да не дава Господ)  Praynig Sunglasses

# 146
  • София
Аз не одобрявам друго ! Не може хем да дават на Стела един месец да се изнесе , хем тя да ПЛАЩА НАЕМ , а Боби фъфлека да я праща в стаята и все едно и е баща и да не и дават да се храни в кухнята ?
Както каза сам Митко , защо него не го гонят след като е спал с жената на братовчед си , който му осигурява хляба (което е много по долно от това да спиш с бащата на "приятелка" ) Или всяка кифла (Поли , Теди и тн ) като се тръшне и каже ама аз как да живея иначе тука и се гонят съквартиранти ? Ама като не можеш да живееш тука ставай и се изнасяй...

# 147
Ку*вата не е отговорна към теб, че е спала с мъжа ти.
Мъжът ти е отговорен към теб за това, че е спал с ку*вата.
Разликата е от небето до земята.

А в сериала ....Стела защо да не спи с когото поиска? Спи с Марио, Теди прощава, спи с татенцето, мама ще прощава... явно на тези загубени жени не им пречи... дали ще е Стела или Пенка или Ганка, те прощават... те са баш тъпите.

Peace

Аз не одобрявам друго ! Не може хем да дават на Стела един месец да се изнесе , хем тя да ПЛАЩА НАЕМ , а Боби фъфлека да я праща в стаята и все едно и е баща и да не и дават да се храни в кухнята ?
Както каза сам Митко , защо него не го гонят след като е спал с жената на братовчед си , който му осигурява хляба (което е много по долно от това да спиш с бащата на "приятелка" ) Или всяка кифла (Поли , Теди и тн ) като се тръшне и каже ама аз как да живея иначе тука и се гонят съквартиранти ? Ама като не можеш да живееш тука ставай и се изнасяй...

+1

И Стела и Теодора не са приятелки, така че е ясно, че на Стела не й пука за Теодора.

# 148
Гласувах за Теодора и Лили, особено втората е напълно излишна

# 149
Oтскоро гледам филма, но вече започват да ми липсват турските сериали /които спрях да гледам, понеже действието при тях се развива на 3 места :1: В затвора 2:в Болницата и ......3.На гробищата Sick; и все са едни драми, ревове;
  Но направо се погнусих от София Ден и Нощ- всеки си ляга с когото свари, без ни най малка съпротива, минава ти мисъл през главата и веднага я осъществяваш- няма задръжки, няма ценности- пълен РАЗВРАТ и РАЗПАД.  Sick

Няма дори романтика/ако се брои за романтика килерът и съблекалнята/, да поухажваш някой - от вратата за краката - кой където му се прище, с извинение, сваля гащи и готово- като някакви скотове. А това с тройката вече ми преля чашата.

И ако сериалът е предназначен за ДЕЦА от 12 до 16 години/ а чувам, че и по-малки го гледат/, то тежко ни и горко - и на тях, и на нас- има ли нещо читаво, на което да се научат? Мислим си - какво толкова- сериал- ама за нас, за децата не е баш така. Те не са изградени още.Посланието което се отправя е: НЯМАШ ЗАДРЪЖКИ. ИСКАШ ЛИ НЕЩО-ТВОЕ Е- безнаказано!- мини през трупове, но го получи.; Ако спиш с гаджето на най-добрия си приятел- няма нищо- и да ти се раздърди, ще ти прости рано или късно;Ако спиш с жена на роднина, който ти дава хляба, изводът е /на Роси/:"Ама какво толкова се е случило? Shocked Ти много навътре ги взимаш нещата!"; Ако спиш с бащата на съквартирантката си, то е, за да и дадеш житейски урок  ooooh!; Ако ти се прииска нещо - тройка или пък други извращения, се сещаш за Софи, която казва"Кога да експериментирам, ако не сега?"

Евтим Милошев точно така обясни популярността на турските сериали- че хората им е писнало от голотия и пошлост http://www.bgonair.bg/mediite-on-air/2016-02-27/evtim-miloshev-o … -tsennosti-v-efir.
Скрит текст:
„Когато правиш телевизия като бизнес, трябва да дадеш на зрителя най-екстравагантното съдържание, но в един момент ставаш роб и се принуждаваш да правиш все по-атрактивни неща“, обясни Милошев.

Двамата имат поглед върху телевизионния бизнес в България и по света. Именно затова не са изненадани от феномена с турските сериали.

„Турция създаде световен продукт. Виждаме ценности, които продават. В българските продукти се размиха тези неща и обществото страда от това. Трябва да има критерии за добро и за лошо. Чрез телевизията могат да се внушават пряко различни неща. "

Очаквам сега да се надигнат феновете на сериала, но това си е мое мнение. Аз съм дотук- то бива да паднеш ниско, но всяко нещо си има граници. Забравих- имам предложение към сценаристите - сложете червени фенери на прозорците на квартирата и да се знае.. ooooh! ooooh!

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 19:37 от Nil desperandum!

Общи условия

Активация на акаунт