Търся електронна книга - тема 18

• 182 954
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Много благодаряяя ) А имате ли последните две книги от поредицата на Кристина Лорен Simple Smile

# 436
  • София
Здравейте, търся последната книга от трилогията за Wayward Pines - The Last Town (на английски). Имам 1вите две (Pines и Wayward), ако някой случайно проявява интерес.  Simple Smile  smile3530

А на български дали ги има някъде?

# 437
Здравейте ! Търся книгата "Обещавам ти провал". Ако някой случайно я има може ли да ми я прати, защото никъде не мога да я намеря.

# 438
Здравейте ! Търся книгата "Обещавам ти провал". Ако някой случайно я има може ли да ми я прати, защото никъде не мога да я намеря.

Педру Шагаш Фрейташ

Намерих я,формат и адрес?

# 439
Здравейте, търся последната книга от трилогията за Wayward Pines - The Last Town (на английски). Имам 1вите две (Pines и Wayward), ако някой случайно проявява интерес.  Simple Smile  smile3530

А на български дали ги има някъде?
Май само 1вата я има, в Замунда. Книгите са много леко написани, ако знаеш английски, давай в оригинал, според мен не е нужно да си на някакво мега ниво за тях. Онзиден приключих и третата  Heart Eyes Страшно ми се иска да има продължение  Praynig

# 440
  • Под кленовите дървета
Привет, търся която и да е книга на Долорес Редондо, най-вече частите от трилогията "Зовът на костите“.
Ако някой може да ми прати и хубав трилър, подобен на "Момичето от влака" ще съм му благодарарна:)

Скрит текст:

# 441
Книгите на Джой Филдинг са подобни,но не мога да ти пратя.

# 442
Привет, търся която и да е книга на Долорес Редондо, най-вече частите от трилогията "Зовът на костите“.
Ако някой може да ми прати и хубав трилър, подобен на "Момичето от влака" ще съм му благодарарна:)

Скрит текст:
Трилогията е "Бастан", "Зовът на костите“ е втората книга и можеш да си я изтеглиш от Zelka.

# 443
Здравейте,
Някой може ли да ми изпрати ""Момичето от влака" на Паула Хоукинс. Заинтригува ме много Simple Smile Щв съм ви много благодарна Simple Smile Пощата ми е velislavapetkova1991@gmail.com

# 444
Здравейте,търся "Мостовете на Медисън"  Praynig

Здравей, можеш да я свалиш от тук във формат epub:
Скрит текст:

Благодаря  Hug

# 445
  • Пловдив
Здравейте, търся Чарли и шоколадовата фабрика и Чарли и стъкления асансьор на Роалд Дал

Също и Друговремец на Диана Габалдон в епъб формат

Предварително благодаря

# 446
Здравейте,
Търся Една година в  Прованс  на Питър Мейл

# 447
Здравейте! Търся някоя от следните книги:
"Мъдростта на Стив Джобс за бизнеса"
"Маверик" на Семлер
"Да правим бизнес като amazon.com" на Сандърс, къде ли не търсих и не успях да ги открия, ако на някой му се намира, ще съм му много благодарна, ако я сподели.  Praynig

# 448
  • Пловдив
Здравейте, търся книгата iЛидерът на Джей Елийът и Уилиям Саймън и още една на Барбара де Анджелис - Тайните за мъжа, които всяка жена трябва да знае.
Няма значение какъв формат е.

# 449
Здравейте , първо да се извиня , за това , че въпроса ми не е изяло по темата ,но не намерих по-удачно място да го задам... Търся книгата на Джериес Авад - скритият дар, но на Полски език , но дори и на англииски не мога да намеря името му или ,която и да е от книгите му за да започна търсенето си от там.Ако някой може да ми каже името му на англииски ще съм много благодарен.

Общи условия

Активация на акаунт