Airbnb?

• 89 930
  • 717
  •   1
Отговори
# 255
Градската туристическа такса на хоста ли я плащате и срещу документ ли? И още нещо - казаха ми, че ще получа на мейла нещо като формуляр , където да попълня данните от ЛК или паспорти, което трябвало за общината(или където трябва) . Летим след 3 дни, не съм получила нищо. При вас как е било?

# 256
Здравейте и от мен. От няколко дни насам гледам усилено апартаменти в airbnb. Това, което много ме учуди е, че никъде в настолната версия на сайта не виждам самите за депозит, докато в мобилната ги виждам. Някой може ли да ми помогне?

# 257
Здравейте,имам няколко резервации в сайта,но за първи път се сблъсках с отказ от хост.Досега в чужбина всичко беше на ред,но резервирах за София и след като букнах мястото хоста ми писа ,че бил пълен .Анулирах (беше с flexible) и оттам се почна след 2дни хоста ми отблокира сумата,но airbnb ми писаха ,че след 15работни дни ще ми въстановят сумата.Е,не разбирам ,хем не съм виновна,хем все едно ме наказват ....Някой с опит в такива ситуации???

# 258
Според мен,сайта те вижда теб,като отказала се . Груба грешка е на хоста да предоставя жилище с book now , което не е на разположение.
Следващият път,да развали сделката самият хост. Така той ще получи забележка , а ти,парите ти обратно с евентуално обещетение . Не знам, колко е точно

# 259
Когато питах хоста той каза ,че ние трябва да анулираме (в сайта има няколко отговора написахме,че хоста иска да анулираме резервацията).Просто си мислех ,че ще трябват най много 5-6 дни,а те се оказаха 15...Rage При условие,че имам право на анулиране ,тъй като е преди 24часа от check-in-а.

# 260
  • Плевен
Здравейте, искам да попитам дали сте забелязали забавяне на поканите. Изпратих покани за регистрация на познати но още не са ги получили а ги пратих преди 2 дни. Къде греша?

# 261
Знаете ли как да търся места за настаняване, които са точно на плажа, т.е. къщи с директен достъп до плажа от двора им?

# 262
в описанието
и после питаш да си сигурна

# 263
Картата е доста добър ориентир, преди да попита. Иначе нямат такъв филтър, за разлика от букинг (въпреки че букинг филтрира по данни, подадени от хостовете, и някои директно лъжат, че е на първа линия).

# 264
Да, понеже аз знам че мога да търся в букинга с "beachfront"  затова ми се искаше и тук да може, или поне да сложат филтър "Beach" - да покава само настанявания, които са в места с море, а не да ми показва всички планински хижи и прочие при положение че искам морска почивка... А това с търсене в описанието не действа изобщо, защото много заглавия не са на английски, или пък изобщо не е описано че е "in front of the sea".
Единственият вариант явно е с директно търсене по картата...

# 265
  • София
Момичета, едно питане за плащане през Airbnb.
Преди 2 месеца когато си резервирахме ми искаше при резервацията да заплатим или цялата сума или 50% тогава, а после до някаква си дата другите 50%.
Почивката ни е другия месец, имам още време до плащането, но имам пари сега и искам сега да я платя. НО не знам от къде в самия Airbnb...никъде не намирам някаква такава информация.
Имате ли на идея как се процедира или да си чакам датата и да ми дръпнат автоматично парите?

# 266
Здравейте,имам няколко резервации в сайта,но за първи път се сблъсках с отказ от хост.Досега в чужбина всичко беше на ред,но резервирах за София и след като букнах мястото хоста ми писа ,че бил пълен .Анулирах (беше с flexible) и оттам се почна след 2дни хоста ми отблокира сумата,но airbnb ми писаха ,че след 15работни дни ще ми въстановят сумата.Е,не разбирам ,хем не съм виновна,хем все едно ме наказват ....Някой с опит в такива ситуации???
Аз имам съшият проблем от два дни- първо направих резервация и след като не получих отговор на другия ден проследих резервацията а тя се оказа отказана от мен смата/идея нямам как/.Отново правя същата резервация и получавам съобщение че е регистрирана и чака отговор от хоста.След два часа получавам първи смс че мястото е заето и веднага втори смс че ми е блокирана сумата по резервацита.Днес получих съобщение на пощата че сумата ми е върната но ще ми се въстанови до 15 работни дни-сега е в сметката но не мога да я ползвам.И сега мога само да чакам.

# 267
Аз имам съшият проблем от два дни- първо направих резервация и след като не получих отговор на другия ден проследих резервацията а тя се оказа отказана от мен смата/идея нямам как/.Отново правя същата резервация и получавам съобщение че е регистрирана и чака отговор от хоста.След два часа получавам първи смс че мястото е заето и веднага втори смс че ми е блокирана сумата по резервацита.Днес получих съобщение на пощата че сумата ми е върната но ще ми се въстанови до 15 работни дни-сега е в сметката но не мога да я ползвам.И сега мога само да чакам.
Такива са правилата. Това не е беда. Сумата се връща. 15 дни е технологичното време.  не може незабавно. все пак платформата  обслужва
хиляди хора.

# 268
  • Sofia
Здравейте! Преди шест месеца резервирах апартамент в центъра на Мадрид: https://www.airbnb.com/rooms/19003056
Днес летим и сме до 05.01.2018г. Резервацията и потвърждението стана много бързо, писах си няколко пъти със собствениците. Предложиха ми да осигурят такси от летището. Засега всичко изглежда добре. Като се върна догодина ще пиша как е минало.
Весели празници.

Ще чакаме отзиви, дано всичко е наред.

# 269
  • София
    Ето заради това не го харесвам и не го ползвам този сайт.

Общи условия

Активация на акаунт