Airbnb?

• 89 937
  • 717
  •   1
Отговори
# 240
Искам да попитам картата с която се прави плащането в сайта каква трябва да бъде-дебитна или кредитна.? И дали може да е на друго иве-в смисъл да не е на ивено на наемащият?
мисля, че може да е дебитна или кредитна. Ако не става, няма да се извърши плащането и съответно ще ви се появи съобщение. Няма значение на чие име е картата.

# 241
Аз плащам с дебитна, но от самата Виза искат да се добавя един код за сигурност при плащането, който се взима от банката. Така, че пригответе се и за този код евентулано. С Мастъркард съм плащала без този код.

# 242
  • малкия йеросалим
Ок Благодаря. Ще пробвам с дебитната.

# 243
Здравейте,
Може ли някой да ми препоръча апартамент за трима човека в центъра на Барселона?

# 244
Аз плащам с дебитна, но от самата Виза искат да се добавя един код за сигурност при плащането, който се взима от банката. Така, че пригответе се и за този код евентулано. С Мастъркард съм плащала без този код.

Аз съм плащала с дебитна, но не са ми искали SWIFT кода на банката  Thinking

# 245

Аз съм плащала с дебитна (също VISA), но не са ми искали SWIFT кода на банката  Thinking

# 246

Аз съм плащала с дебитна (също VISA), но не са ми искали SWIFT кода на банката  Thinking
Не става въпрос за SWIFT, а за 3D парола за защита на картата, предполагам. Активира се допълнително от банката.

# 247

Не става въпрос за SWIFT, а за 3D парола за защита на картата, предполагам. Активира се допълнително от банката.

Ясно, благодаря за включването Simple Smile

# 248
  • Варна
Искам да попитам картата с която се прави плащането в сайта каква трябва да бъде-дебитна или кредитна.? И дали може да е на друго иве-в смисъл да не е на ивено на наемащият?
дебитна

# 249
  • София
Аз съм плащала само с кредитна карта.

# 250
За първи път ще резервирам през сайта. Дава ми отстъпка като нова 25 евро. Иска да сканирам ЛК на телефона. Е, как ли не я въртях тая карта не става. Какво да правя?

# 251
Снимаш си картата, като гледаш да е на добре осветено място, без отблясъци, на фокус и всичко да се вижда...

# 252
Благодаря. Няма да си призная защо не ми се получаваше. Срам!! Добре , че е ММ. Сега обаче нещо ново. Отначало ми излиза 26 евро отстъпка, а като финализирам нещата, виждам , че всички такси в апартамента са се увеличили и крайно ми излиза отстъпка 15 евро. Някаква идея защо е така?

# 253
Здравейте! Преди шест месеца резервирах апартамент в центъра на Мадрид: https://www.airbnb.com/rooms/19003056
Днес летим и сме до 05.01.2018г. Резервацията и потвърждението стана много бързо, писах си няколко пъти със собствениците. Предложиха ми да осигурят такси от летището. Засега всичко изглежда добре. Като се върна догодина ще пиша как е минало.
Весели празници.

# 254
Снимаш си картата, като гледаш да е на добре осветено място, без отблясъци, на фокус и всичко да се вижда...
Здравейте  !И на мен ми иска идентификационен номер ...чрез сканиране лични документи ,или копиране на адрес,изпратен на телефона ми.Страхувам се да изпращам сканирани лични документи.Прочетох за процедурата с идентификационния номер,но не ми стана много ясно.За първи път се сблъсквам с това.Бихте ли ми помогнали с разяснението?!Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт