Airbnb?

• 89 966
  • 717
  •   1
Отговори
# 165
nadito0o, не знам с каква карта плащаш,но аз преди 2 седмици имах същия проблем.Така и не успях да платя с моята кредитна  Виза от ДСК. Платих с дебитна карта и плащането си мина веднага. Peace

# 166
В банката е проблема... явно Фибанк слагат 800лв лимит на всички карти.... Утре лично до банката да го увеличат и дано стане вече, преди да изтече 24 часовия рекуест.  Praynig

# 167
  • Русе
Какво мислите - При хост със светкавичка (нов), реших да пиша, за да задам няколко въпроса - дали е близо до еди къде си и кога мога да се настаня най-рано защото не пишеше, много любезен пост, при това на френски (накарах детето да пише). Отговорът е, че е дадено под наем. В календара не е отчетено, че е заето. От друг профил като вляза ми дава, че е свободно. Аз искам за 1-3- юЛи, а на календара е заето до 1-3 юНи. Незнам защо се ядосах, но се ядосах Sad Вярно, че съм нов потребител, а хоста може да реши кого да пусне в дома си, но като е заявил директно букване и не е отчетено в календара, оставам с впечатлението, че ме лъже.

Дали е рано да се търси от сега за юли - август?

# 168
Здравейте, листнах апартамент в AirBnb и имам възможност да изпратя линк с 50 лева травел кредит подарък. Ако някой желае да се възползва, да пише на лични.

Същото предложение и от мен  Peace

# 169
Elan, не се ядосвай, по-добре го зарежи- ще си намерите по-хубав. Не мисля, че е рано да резервирате апартамент, ние нашия в Париж го запазихме още януари, а ще ходим в началото на юли. Апартаментите на по-добри цени се изчерпват бързо.

# 170
Какво мислите - При хост със светкавичка (нов), реших да пиша, за да задам няколко въпроса - дали е близо до еди къде си и кога мога да се настаня най-рано защото не пишеше, много любезен пост, при това на френски (накарах детето да пише). Отговорът е, че е дадено под наем. В календара не е отчетено, че е заето. От друг профил като вляза ми дава, че е свободно. Аз искам за 1-3- юЛи, а на календара е заето до 1-3 юНи. Незнам защо се ядосах, но се ядосах Sad Вярно, че съм нов потребител, а хоста може да реши кого да пусне в дома си, но като е заявил директно букване и не е отчетено в календара, оставам с впечатлението, че ме лъже.

Дали е рано да се търси от сега за юли - август?

Новите потребители може да не са много наясно и не си блокират календара - и на мен ми се е случвало.
Не е рано, аз съм резервирала от март за декември. Simple Smile

# 171
А кога получавате точния адрес на апартамента ?

# 172
  • Русе
Мерси, ако някой може да предложи апартамент в Париж до 100-120лв. ще съм благодарна.

# 173
Аз получих точен адрес след като планих.
А кога получавате точния адрес на апартамента ?

# 174
Здравейте, а как точно се получават отстъпките. Изпратих линк на моя позната и тя казва, че не вижда да има отстъпка от 50 лв. Аз също не знам по какъв начин ще получа моята отстъпка, тъй като вече съм платила. Някой има ли опит.

# 175
Здравейте, а как точно се получават отстъпките. Изпратих линк на моя позната и тя казва, че не вижда да има отстъпка от 50 лв. Аз също не знам по какъв начин ще получа моята отстъпка, тъй като вече съм платила. Някой има ли опит.

Аз се регистрирах директно от сайта преди време и кредита, който получих, беше като бонус за регистрацията от самия сайт. Когато друг потребител ти прати покана за сайта при първо букване от твоя страна и двамата получавате кредити, но има минимална сума, при която кредитът е валиден (обикновено пише каква е тя на секцията Travel Credit в акаунта). Трябва да се направи search за конкретни дати и да се отвори мястото за настаняване, за да се види колко е тотала и от него каква е отстъпката. Не знам дали успях да го опиша разбираемо  Thinking
Добавям: не мисля, че ако вече е платено може да използвате кредита. Мисля, че важи за резервация, която тепърва ще бъде направена. Вие може да си видите кредитите на Travel Credit- отдолу излиза кой сте поканили и какъв кредит ви е донесъл.

# 176
Някой от вас има ли проблем в последните дни с даване на линк и получаване на кредит? От два дни се опитвам да изпратя линк на съфорумка, но не получава нищо на имейла си  newsm78

# 177
Някой от вас има ли проблем в последните дни с даване на линк и получаване на кредит? От два дни се опитвам да изпратя линк на съфорумка, но не получава нищо на имейла си  newsm78
Да не е в папка СПАМ? Simple Smile

# 178
Да не е в папка СПАМ? Simple Smile

И СПАМ и Кошче... нищо няма Sad А и с линкът за моя профил нещо не става  newsm78

# 179
  • Поморие
Здравейте, преди месец резервирах апартамент в Будапеща през airbnb. До тук добре. Снощи получих съобщение от host-a, че освен сумата която сме платили за нощувките към сайта на място трябва да платим и туристическа такса. Остават 4 дни да заминаването ни и честно казано незнам как да постъпя. Сумата не е голяма, но никъде не беше споменато за нея. Четох , че сайта не одобрява плащане извън платформата. Някой друг имал ли такъв случай и какво ще ме посъветвате? Няма време и ако съм груба се притеснявам да не останем без квартира. За първи път запазвам през сайта и нямам идея какво да направя.

Общи условия

Активация на акаунт