Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 82

• 72 718
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
За днес отчитам горна част във фитнеса и малко корем на ТРХ-а. Много ме кефи тоя ТРХ  Heart Eyes
Аз не, че има с кого да ходя на фитнес тук де, ама и да имаше бих предпочела да съм сама. Слагам слушалките и изключвам. Агент  и аз съм така. Хич не се кефя на женска компания, сякаш с мъжете повече се разбирам и по -лесно намирам обща приказка. Пък и обичам да флиртувам  Laughing да не ме чуе МП На работа винаги ми е по - кеф като ме сложат да работя в мъжката секция (работя в магазин за дрехи)  Mr. Green

# 46
Здравейте фит-мацки  Grinning,

Нещо взе че ми дойде настроение за тренировки, и реших да се взема в ръце, докато не се е изпарило   Laughing Та за днес една тренировка за крака 10мин и по мой избор няколко упражнения за корем.

Лека и спокойна!

# 47
  • Бургас
Resistance 1 от 22 мин ... ми хареса  Peace  Тренировка в три кръга, упражненията са стил UFC. Хареса ми. Нямам лост и модифицирах набиранията с Арнолд прес /то пък `щот ако имах щях да ги направя де  Mr. Green/ Продължаваме напред  Mr. Green

# 48
Отчитам снощи първи клас по пилатес. Днес ме чакат гиричките в къщи Simple Smile

# 49
За днес 1 час бързо ходене на пътеката с малък наклон. Утре-почивка.

# 50
Това https://www.youtube.com/watch?v=G9TSbIrp8qQ  Домързя ме за нещо по-сериозно.
Утре и аз почивам, че ще бъда 12 часа на работа.
svetty1980, старая се уж да не обръщам внимание Simple Smile. Днес пак хихикаха дружно, но ще оцелея Grinning

# 51
Agent-благодаря.   bouquet
Аз мислех, че са една и съща програма.   Blush

2 различни са! Във Фикс Екстрийма се пъшка доста повече!

отчет:
Day 61/88 Week9B  - T25 Upper Focus  + Max30 Cardio Challenge
Day 62/88 Week9B  - мисля го още, уж трябва да е почивен

Последна редакция: сб, 02 апр 2016, 20:50 от Agent Provocateur

# 52
Запис в новата тема с един спининг от вчера.
Не съм се разписвала, не бях и тренирала близо две седмици, но имах един здравословен проблем. Вече всичко е ок и започвам да влизам в час. Видимо съм отслабнала, плюс че започвам и да виждам разлика не само в килограмите. Смятам, че е комбинация от БР, спининга и това че внимавам с храната. Доволна съм от себе си  Mr. Green
От утре подновявам БР.

Връщам се да чета.

# 53
Случи ми се немислимото  Grinning Отчитам четвърта тренировка за тази седмица - ден 12 за горна част от Фит30.

# 54
Дели, ти ще вземеш да я изкараш тая програма Grinning
За вчера йога с Лесли, за днес - мързел и ядене.

# 55
  • Пловдив
На финалната права съм с Chisel календара. Тази сутрин - Chisel Endurance, а преди малко корем с Cassey Ho и крака с Paul Katami.
Много съм доволна от резултатите. Първоначално усетих "напомпването" на бедрата, дънките започнаха да отесняват, но след втората седмица, въпреки че вдигнах тежестите за ДЧ, чувството изчезна. Добавям винаги по-сериозен стречинг - поне 20-25 минути.

# 56
Иги, завиждам ти жестоко и хич неблагородно! Да знаеш!  Mr. Green Peace

# 57
  • София
Дели, браво бе  Heart Eyes
Аз си карам боди революцията, последните дни съм болна и почивам.
Агенче,  аз ползвам само фитнес пала, и то не редовно,  та с апове не мога да помогна.

# 58
Вчера и днес почивам, че отново имам проблем с гърба  #2gunfire
И пак съм на хапчета, дано се размина с инжекциите

Утре отново в залата, ще видя какво ще правя

# 59
Like, това от онова падане ли? Sad
Опитай се да си само на хапчета, недей инжекция, че сега заради една такава, ще обикалям, за да разбера какво ми е...

Общи условия

Активация на акаунт