Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 82

• 72 718
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Like, това от онова падане ли? Sad
Опитай се да си само на хапчета, недей инжекция, че сега заради една такава, ще обикалям, за да разбера какво ми е...

Да, Мери, те си ми казаха още тогава, че цял живот ще се "обажда" този проблем - най-вероятно от простуда, от претоварване, стрес и разни такива прекрасности. Сега само имам подозрение от какво се получи, ама ще си го изтърпя и така  Laughing Неприятно е, но не е нетърпимо, както имах такъв период в началото.

# 61
Днес с мъка си избутах тренировката. Преди цикъл съм като кашкавал  Close

# 62
Like_Smoke, дано не те мъчи много!  Hug

Аз отчитам една симпатичнa нова тренировка с Румяна + йога ден 10 с Лесли.  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 03 апр 2016, 21:17 от Merry.

# 63
  • 1st floor
Аз вчера почивах, днес отчитам последната тренировка от Бета и от утре започвам Гама на Т25. Laughing

# 64
Дадох си  2 дена почивка, за днес отчитам 1 час степер с 10 кг на гърба и още половин без тежест. Не ми се излизаше да тичам.

# 65
Добро утро Hug
Три километра тичане на полето. Видях куче и се отказах, а можеше повече. После това https://www.youtube.com/watch?v=q6NIWNnvOK0 /много, ама много ми харесва това момиче, симпатична ми е, приятно ми е да тренирам с нея/ и това http://www.runnersworld.com/runners-world-yoga-center/class-2-power-yoga /благодаря ви, че споделяте линкове/
Like_Smoke, да минават бързо болежките Hug

# 66
  • 1st floor
Добро утро!  Grinning Отчитам Speed 3 - забравила съм всички движения и се насметох на 2-3 пъти, но ще вляза в ритъм... Laughing Два дена храненето ми отиде по дяволите, от днес и него трябва да оправям.  Confused

# 67
Йога ден 11 с Лесли за добро утро.  Heart Eyes По-късно може да направя още нещо.

# 68
Тренирова 11 за долна част от Фит30 за днес.

Мери, Вив, майтап няма, взех да се замислям дали да не я изкарам докрай, че стигнах до седма седмица. Ще видим като дойде Дупеманията как ще ги усетя нещата  Blush

# 69
deliberation, Фит 30, Румфит ли е? На мен ми останаха няколко тренировки и се отказах... Много съм несериозна. А и накрая  се усложниха и ми дойде в повече.
Иначе май доста се попромени тялото ми от програмата....

# 70
Аmanda, тази е. Малко ме объркват всички съкращения, през които премина тя  Mr. Green

# 71
Ясно, друга е, тази е платена.

# 72
Смоуки  Hug
Аз плахо се завърнах към тренировките след онова чудо, дето ме тръшна миналата седмица. Всъщност се раздадох де, не очаквах да изкарам толкова  Grinning Вероятно ще пропусна втората за днес, не искам да се надскачам точно сега.

# 73
За днес тренировка за крака в суперсетове, 40 минути.

# 74
Днес по план имаше крака и кардио. Какви крака  ooooh! Та аз вчера съм изминала 20 км пеш с поне 1200 денивелация. Казаха ми да направя следващата тренировка - гръб, трицепси и кардио. Мотах се и планк правих, лицеви опори, размотавах се с една щанга Laughing

Яденето е желязно, за сега ... Wink

Общи условия

Активация на акаунт