Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 82

• 72 719
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Отчитам една любима тренировка за долна част, само 19 минути, не  ти изкарва дроба, а на другия ден си усещаш яко бедрата и дупето  Crazy + йога ден 12 с Лесли.  Heart Eyes

# 76
Day 62/88 Week9B  -  почивka
Day 63/88 Week9B  -  почивka
Day 64/88 Week10B  -  T25 Rip't up + Max30 Sweat Intervals (modified)

Amanda, за дните в които ти се прави бар/пилатес/подобно погледни и тази любима кака:
https://www.youtube.com/channel/UCGmJMvoQfsmXgnnsmfF95PA

# 77
  • София
За днес отчитам БР тренировка 3. Умирам за сън сутрин. Тази смяна на времето ме съсипва....

# 78
Home raider, а мен ме скапва тази нон-стоп домакинска работа, която с две малки деца е безконечна  Crazy Иначе добре че е ваканцията поне да се наспя  Laughing
Миналата седмица отново се борих с вирус (все още се боря с гадината на крак) и имам само 2-3 тренировки.
Днес стартирах със Grapple Strength, UFC, 42min.

# 79
За днес отчитам БР тренировка 3. Умирам за сън сутрин. Тази смяна на времето ме съсипва....
Чувствам се по същия начин. За днес БР 7.

# 80
  • 1st floor
Само на мен ли смяната на времето ми се отрази положително? Grinning Дългият слънчев ден ме зарежда с енергия!
За днес отчитам за първи път Gamma - Rip't Up! newsm44 Хем се радвах, че е почти изцяло силова, хем ми идваше да ревна по едно време! Mr. Green Твърдо се бях зарекла да си тренирам само с петкилограмовите гири, но се наложи за три упражнения и тройките да извадя от зад дивана. Mr. Green А на супермен-а и тях не успях да вдигна. Ще си търся тежестите с пясък, те са по кило и нещо! Embarassed Сега не мога да си вдигам ръцете... Crazy

# 81
Непокорна, аз също харесвам лятното часово време. А и тази седмица съм в отпуск и ми е супер.
За днес четири километра тичане навън и вчерашната тренировка на Мери с Румяна.
Исках и нещо от каката, която ми предложи Агент /благодаря/, но ще тръгваме на пикник с децата.
Вчера изкарах на пет варени яйца и 500 грама ягоди. И хич не усетих глад.

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 08:58 от Аmanda

# 82
Тренировка 12 за горна част от Фит30 за днес.

Аз учудващо бързо се приспособих към новото време тази година. Имах седмица, в която бях малко неадекватна и недоспала, но после всичко си дойде на мястото. Напоследък се будя преди алармата дори, но трябва да започна да си лягам по-рано, че по някое време следобед много ми се доспива  Tired

# 83
Отдавна не съм минавала, вие сте писали доста. Събота и неделя почивах, в понеделник беше ден за крака+корем, днес почивам, утре - горна част. За днес се замислям дали да не опитам видеото на Руми, което Мери е споделила по-доре или евентуално 15 min glute Chisel.
С храната малко на ивици. Има дни, в които съм на 100%, но има дни, в които ям боклуци, като не мога да си стигна ни калориите, оттам и макротата. Днешния ден малко омазах положението с парче морковен сладкиш. Просто като го изпекох го мислих цяла нощ и сутринта с колегите хапнахме.

# 84
Днес час зумба фитнес, сякаш точно от това имах нужда, определено се забавлявах  Heart Eyes

# 85
Едвам съм станала. Аз не съм такъв човек, преди в 5, 5.30 ставах. Сега едвам се избутах от леглото и ми се спи до момента. Хем 1.20 часа бях в залата.
То при мен май е и от АД-то.
Та днес крака и кардио.

Приятни тренировки

# 86
За днес тренировка за рамо и трицепс, 40 минути.

# 87
От нетърпение за Дупемания, се върнах към Румяна  Crazy
За днес - долна част 8 от Фит30, с модифициране на някои упражнения, без подскоци, вместо с парцал и стол - с топка на някои упражнения + горна част 17, голяма манджа с грозде направих и баси бруталната тренировка дето хванах, с по 60 броя на упражнение..  #Crazy Grinning разбира се, не ги направих всичките. Загубила съм форма, нормално. Разтегнах с Лесли, ден 13.

# 88
Отчет Фит30 - тренировка 1.  Продължавам с календара за 3 дни на седмица + 3 дни бягам.  Купих си и Дупемания, но мисля да изкарам Фит 30 до края ... обаче ... кой знае какви идеи ще ми дойдат другата седмица. 

Дели, радвам ти се, че тренираш по Фит30  Wink

Агент, аз не ползвам много апс.  Редовно ползвам само MayMyRun.  MyFitnessPal използвах преди време, но ми стана скучен.  Ще чакам да споделиш впечатления от платената част като добиеш опит.

Би  Hug домакинската работа и на мен ми е голям проблем ... чакам децата да пораснат да мога да им делегирам още задължения!  Друго спасение не съм намерила ...

# 89
Привет!
Ха сега кажете кой се сдоби с Дупемания на прИмоция?

Агент, аз от дъжд на вятър ползДвам Fitnesspal. И разбира се Фитбит всеки ден. Crazy Сега има нова функция от вчера, която показва колко се движиш всеки час, като трябва да се правят над 250 стъпки, за да се борим със застоелия живот.
Мама от всички подаръци за рождения ден най-много на Фитбита се зарадва, което ме учуди. Е, и кантарчето си го ползва. Laughing

Не съм още в тренировъчен ритъм, че наваксвам сън от българската почивка. Скоро смятам да започна полека. За две седмици в БГ ходих на една водна аеробика, Боди баланс тренировка, два пъти ски и един път басейн с плаж. Sunglasses И разбира се достатъчно ходене по софийските улици.

Общи условия

Активация на акаунт