Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 82

• 72 719
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Day 65/88 Week10B  -  T25 Rip't up + Max30 Tabata Power (modified)

И аз скърцам със зъби и съм им дала домашни задължения и на двамата. Да видиш колко бързо стигат до извода, че не трябва да се омазват много чинии, като трябва да зареждат миялната и да редят чистите чинии/чаши. До какви ли висини на прозрението и разума щяха да стигнат, ако им се налагаше да ги мият на ръка  Crazy

# 91
  • София
Тя домакинската рабоота е най- неблагодарната. Confused
За днес БР тренировка 4.

# 92
  • Бургас
Здравейте, аз продължавам да дерзая с 22 min Hard corps. Вече правих и кардио2 и ме затрудни малко /за разлика от кардио 1/ Програмата ми харесва, като продължителност на тренировките ме устройва, а и комбинирана с НВ ВМХ се надявам да даде добри резултати. Всъщност вече от 2 месеца съм на режима и мечтая до лятото да отслабна и да подобря изгледа, както и да се сдобия със секси дупе, което към момента си е просто Г*З. Силно се изкуших да си купя Дупемания, но съм сигурна, че каквито и пари да дам, не се ли мотивирам сама, нищо няма да ме накара да я направя само <`щот съм дала едни пари>.  Като ви чета как всички скачате с Шон и аз изпитвам силна носталгия по него. Инсанити МАХ ми е над възможностите, но Т25 съм я правила 2 пъти и половина и ми е много любима  Heart Eyes Само, че нали не препоръчват интензивно кардио при НВ ВМХ и не зная ще имам ли сили за нея и дали ще постигна желаните резултати при вталяването  Rolling Eyes . Като приключа с Тони ще му мисля. Всъщност сещате ли се за програма на Боб Харпър /освен Скини рулз/, която да Е програма - не отделни тренировки и да е с продължителност около 30 мин?
И още еди въпрос, от къде си свалихте 21 fix Extreеme,  че аз колкото и да я търся в рутракер така и не я откривах, а всички казвате, че от там сте я свалили  Rolling Eyes

# 93
Екстрийм и аз не откривам в руския тракер.  Присъединявам се към питането.  Praynig

# 94
Яна, Бобчо няма кратки тренировки Grinning има, но и те са единични тренировки, няма програма. Макар че по едно време бях намерила една, съставена от неговите тренировки, но се чудя дали е фенска програма или той ги е пуснал. Би трябвало да ги имам на компа, но ще мога да видя утре.

# 95
  • 1st floor
Имам жестока мускулна треска на цялата горна част. И тази сутрин отчитам Extreme Ciruit почти цялата с три килограма. Имам гузното чувство, че нищо не съм правила.  Rolling Eyes Но с петиците нямаше да издържа.  Stop А утре на пирамидалната какво ще правя, не знам!  Twisted Evil

# 96
Нищо не отчитам. Вчера се видях с приятелки и направих грешката да пия една ракия и съм супер зле.
Не съм пила алкохол от много време, а и овчарската салата май беше кофти....
А и идните няколко дни няма да съм в София и не знам как ще се организирам.
Приятни тренировки ви желая Hug

# 97
Отчитам тренировка 15 (май) HIIT. От много време не съм правила кардио и установих, че хич не ми липсва  Blush Обикновено като имам избор за деня да заменя тренировката с такава за горна или долна част, избирам някоя от тях. А сега се опитвам и да се разболея, така че помодифицирах, но все пак добре тренирах.

Мама МилHug Ти на коя седмица си от Фит30? И аз поръчах Дупеманията, но се чудя дали да не изкарам Фит30 докрай поне един от всичките пъти, в които я почвах.

# 98
Днес кръгова с акцент корем и ръце.
Мама Мил, упорито работя в посока да експлоатирам децата  Mr. Green

# 99
4 дни почивка - айде, стига ми толкова  Whistling
Току що ми дойде и карнитинът, така че - Продължаваме напреТ  Mr. Green

# 100
Прокрадвам се с тихи стъпки без отчет  Laughing
Освен ако не се брои за отчетно скубане на трева и оправяне на тревна площ пред входа вчера и днес с двете щерки  Grinning
Ама съм инициативна ейййй, чак ме попитаха дядовците от кое село съм (ами от Атина викам) Joy

Освен това си открих фризьорка, която ми допада много и работи чудно (о, щастие) и съм разкрасена  Flutter
Планирам кръгова - отчет по-късно.

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 19:12 от ~Би~

# 101
Освен това си открих фризьорка, която ми допада много и работи чудно (о, щастие) и съм разкрасена  Flutter

Туй ше да е в Русе, коя тя тая фризьорка? Аз още съм в търсене.

# 102
  • София
Нещо съм позарязала темата, та викам да мина да ви видя какво правите, да не мързелувате  Mr. Green

Дели, наистина си моята гордост! Фит 30 ще я довършиш, виждам те  Heart Eyes За медал си! Браво!

Аз също взех Дипеманията, та сега се чудя, да я почвам ли, да си продължа БР ли? Мисля още  Mr. Green Но понеже знам какъв екзалт ще настъпи от 11-ти, та вероятно ще я почна. А и трябва да съм с мега якото дупе лятото  Joy

Янче, прави си кардио, как. Няма такова нещо, като да не се препоръчва кардио на ВМ режим. Тренирай както си искаш, ако нещо ти е свръх сили, просто почивай повече  Hug

Непо, ако ми беше казала, че си правиш Рипта на Гамата с 5-ци, щях да отида да се гръмна. Това е невъзможно, човек! И с 3-ки е невъзможно открай до край да се изпълни, със все Супермена. Аз на Супермена взимах 2-ки и пак издишам  Joy Обожавам я тая тренировка, една от най-любимите ми за горна част  Heart Eyes

Мери, подгряваш за Дупеманията а  Heart Eyes Да взема да я направя и аз тази стара Румяна ... да си поприпомня добрите стари времена  Heart Eyes  Hug

Започнах и аз да се осафервам от днес, в събота ме тръшна окончателно един вирус, който децата довлякоха, направо ... умрях. От събота не съм тренирала, много ясно, то не бях човек.

# 103
За днес тренировка за крака,гръб и бицепс в трисетове, 4 серии всеки, 40 минути. Ето и тренировката в картинки.  Mr. Green

Скрит текст:
А1.

А2.

А3.

Б1.

Б2.

Б3.

В1.

В2.

В3.

Г1.

Г2.

Г3.

И малко мотивация.  Heart Eyes

# 104
Освен това си открих фризьорка, която ми допада много и работи чудно (о, щастие) и съм разкрасена  Flutter

Туй ше да е в Русе, коя тя тая фризьорка? Аз още съм в търсене.
Тъй, тъй  Laughing Ще ти пиша на лични по-късно  Wink

Отчета - TapouT XT_D03 Cross Core Combat, 47мин. Ами скучновато поради лош подбор на последователноста на упражненията, а би се получила добра тренировка по мое мнение.

О, Свети  Crazy Желязо си ти, не човек!

Общи условия

Активация на акаунт