Април посрещаме с любов и двучертичков тест готов!Бъдещи мами над 35

• 40 435
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Жане  Hug
Звездичката, ще те ориентира Емит! Тя всичко знае Wink Аз първо питам гугъл, после бгмама и ако не намеря отговор й звъня на нея Wink
Шери, чудна темичка! Благодаря ти много за красотата!

# 16
  • На остров
Дано дано сте прави, аз съм се подготвила подобаващо за девойка  Flutter Flutter
Нещо не си взимате от прашеца гледам  Wink
Манди колко ще чакаш за теста  Hug

Танзу да не в 40 г криза тм  Hug

# 17
  • София/Стара Загора
Aaaaa, Уанче, тъпчем в джобовете яко  newsm79 newsm79 newsm79

Ами мислех за другата сряда,ама сега нещо ме хвана шубето да не е рано...ще чакам сигмето да каже тежката си дума и после ще решавам  Mr. Green

# 18
  • Истински се вижда само със сърцето.
Шери  bouquet
Сигме роклята е страхотна ще я пременим за снимките.

# 19
  • В градината...
е, то нова тема имало, пък старата не изписахме.

Ан, като каза Бюбхен, се сетих  - Ида страшно се беше изприщила от бюбхен против студ.

Кали, ТМ ми напомни за един съученик на ММ. След хиляди левове хвърлени в Плевен, най-после ни послушаха и отидоха в Малинов. Ходили оняден и видели вече плоден сак. А докато съученика на ММ висял в коридора по време на процедурите на жена му, все гледал снимките на бебета от таблото и най-вече на Ида и после викал на жена си - защо Ида толкова много прилича на майка си и въобще на баща си? /а Ида е копие на баща си по принцип/. Но човекът го хванало шубето да не му сменят материала и какво ли не му се привижда.

# 20
Ъъъъъ що аз?
Тридневни на десети ден дава много ясна картинка. Петдневни може и на седми, на осми, на девети. Все ще си покаже.

Ааа Ели искаме задължително фотка с малката Ягодка.

# 21
Шери, благодаря за прекрасната тема!
Уанче, прекрасно изглеждаш, дано е момиченце, щом това ви е на сърце!
А на Манди пожелавам след положителния тест да се видят две шушулчици като на Амини!
А иначе, не ММ, а аз се чудех все пак дали няма да са объркали нещо, ама и моето си беше като малка копие на татко си, в женски вариант.

# 22
  • София/Стара Загора
Сигме, щото така реших  Hug Hug

# 23
Аз обратно на всички пожелавам едноплодна бременост.

# 24
Не е лесно с близнаци, аз още не мога да повярвам, че стигнах дотук.
Манди, до сряда трябва да съм ти дала тестчето  Wink

# 25
Точно днес това си говорехме с колежката - две бебета, голям зор !! 

# 26
Шери, bouquet
Видях прекрасни бебчета и красиви бременни момичета.Че и Стоянчо не ми убягна. Heart Eyes
Ива-Миши  Hug
Манди,кога ще се тестваме? Heart Eyes
Два дни ме понаболява и мравучка операцията.Днес забелязах,че от едната страна шевът е хлътнал малко на вътре.
Момичета,може да сте го коментирали ,но да попитам.Аз съм 0-,а патето 0+. Дали имам вече някакви антитела и затова всичко да приключва в такъв ранен етап?
Манди,видях че си писала.Щом казваш в сряда...може пък да решиш в понеделник. Hug

# 27
  • София/Стара Загора
Утре ще ходя да се подписвам в БТ и с ММ ще сме в района на кооперативния, преди обед, иначе можем да видим нещо и за другата седмица

# 28
Амини, с ръка на сърцето си признавам и аз, че не вярвах че ще прескочиш 32 седмица. Затова ти се радвам толкова много. Силно ти пожелавам да устискаш до 11 април, че и по нататък.
Но толкова съм се нагледала на мънички бебета. 70% от тях по статистики са близнаци. Не искам повече да чувам за недоносено бебе.

# 29
Дидка-Мони, при конфликт на резус-фактора дори и при аборт се слага анти-Д-гама глобулин, така че може ако е имало такова нещо, да си пуснеш едни антитела за изследване. Ако обаче не е имало бременост с конфликт в резус факторите досега, едва след раждането се изследва плода и тогава.

Общи условия

Активация на акаунт