Април посрещаме с любов и двучертичков тест готов!Бъдещи мами над 35

• 40 432
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Шери месеи за темата.
Аз тази вечер съм блондинка....Манди...за кога да стискам палци.

# 31
  • София/Стара Загора
Много се чудя, 6 или 7-ми, това ще са 10 и 11 ден...ще го мисля, имам време

# 32
Пускай смело.

# 33
Манди, обичайте се утре с ТМ, а живот и здраве понеделник или вторник ще ти го дам  Hug

# 34
Благодаря,МианаНия.Най-дългата ми бременност е спорна,3 или 4м. Никога не са обръщали внимание на резус фактора.Проблема е,че не зная какво да пусна!На бланката има IgC,IgA,IgM,RF-IgM.Предполагам е нещо от това,но не съм сигурна.Ще съм благодарна,ако някой може да ме насочи.

# 35
Напоследък пък аз чувам само за доносени близнаци, че и тризнаци. Шефа ми е близнак, почти моя възраст, роден е 3.5 кила, ясно е кога. Колегата ми има момче и момиче близнаци, жена му работила до последно, родени нормално, 7 дни преди термин, около 3.2 кг. Съседчетата са тризнаци - в 9 я месец родени по около 2.8-3 кг. Ето и Амини докара 9я месец. Нали те бяха шашнали, че трябвало да качиш еди колко си килограма, за да достигнеш. Тинтири-минтири. Божа работа. В интерес на истината и аз се плаша адски много от недоносено бебе, ама тук в темичката такива няма да има. Hug Сигме, иначе те разбирам. Hug
Манди, стискам ти палци, ама много, да знаеш, за едни хубави априлски две черти. Hug
Шери, забравям да ти кажа, че са прекрасни цветята, които правиш, с мерак правени  Hug
Уанче, много миловидно личице имаш, добра душичка  Hug Ти носиш най-мистериозното бебе - на мен също ми прилича на женско коремче. Каквото и да е,да е живо и здраво  Hug

# 36
  • гр.София
Шери, bouquet
Дидка,каква операция????
Манди,с теб сме,имай още малко търпение  Hug
Танче,мама е на гости и цял ден сме напред назад. Ти как си,как сте?
Една мила дама да се разпише-Венци,!!!
Котето,Кей,Ината.....
Аз съм много,много уморена в последно време,косата ми пада страховито и често ми се вие свят сутрин(ама това последното сигурно е заради кръвното,а съм леко анемична по принцип). Ще да е пролетна умора сигурно.
Миа,дано всичко е наред с изследването,притеснена ли си?

# 37
  • На остров
Звездичката  Hug
Мария виж нещо витамини да си вземеш  Hug
Току що разбрах за една дружка тук японка, приели са я по спешност днес, че и е малко бебето. Утре ще решават дали же се ражда по спешност или ще чакат. Тя е 36+2 . Много се беше панирала милата, успоких я доколкото може.

# 38
  • В полите на Пирин планина
Така си се радвах,че бях първа в темата  Joy пак са ме отрязали  Crossing Arms
Шери  bouquet bouquet bouquet
Уанче,и аз мисля че момиче ще си имаш  Hug
Мария добре сме,а ти не се давай на пролетната умора  Naughty
Дидка,и аз не разбрах за каква операция говориш  newsm78 ама и напоследък все чета по диагонал Simple Smile

# 39
Мария,Танче,
2007 операция на лява гърда,2014 отстраняване на миомен възел от задната стена на матката.Вдлъбнатината е на втората операция.
Мария,аз правих маска с куркума и к мляко.Спря да пада и възвърна блясъка си.Сестра ми много ми се смя,защото ми изби мъх над челото,който вече си е коса.Също така,когато се сетя сутрин на гладно изяждам чаена лъжичка куркума.Казват,че е много полезна.

# 40
Прекрасна пролетна тема! Благодаря, Шери Hug. На дупето с понички с глас се смях. Искам и аз положителни тестове и бебета. Действайте-порочно, непорочно Hug
Тобито, много ме разсмя с твоите рокли Joy
Амини, браво, че всичко е наред Hug И аз ти се възхищавам, че устиска толкова, ама не смея да пиша, пу пу пу Praynig А как изглеждаш Heart Eyes
Тите, поздравления за приятелката. Много се възхищавам на семейства с три деца. Преди и аз исках толкова.
Ева, точиш лиги по мъжо Heart Eyes
После ще ходя да видя Софи и Уанчето.
За захранването с месо четох, че на запад препоръчват по-рано да се въвежда. Нова мода май е newsm78
Тия чорапи от вас ги чувам за първи път. Аз нося гащи за след раждане /все още/, не ми помогнаха. Приличам на бременна ooooh!

# 41
Сега се замислих, тези чорапи да ги изпера ли преди раждането  newsm78 Да не стана като Ели.

# 42
  • Истински се вижда само със сърцето.
Амини не е от чорапите моето явно съм направила реакция на някое от лекарствата с които ме тъпчеха, само единият антибиотик беше 4 пъти по 4 капсули, а взимах и още един и + 2 вида други лекарства.

Имам чуството че не мога да си изчистя организма от тези отрови, то за седница и половина ми вляха антибиотици, упойки и какви ли не други неща.

В къщи пък забравих да пия достатъчно течности и явно забавих процеса на изчистване.
В събота ще водим бебка на консултазия и ще се консултирам и аз какво да правя.

Но все пак аз не бих ги прала чорапите, изкуствени са и като си създаде и статично електричество може да ти дразнят.

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 00:24 от Илейн :)

# 43
Амини, на мен ми ги пльоснаха в операционната , ти откъде ги намери? Чорапите де . Голяма гадост - носих две седмици май   newsm78 , въпреки че в началото бяха казали повече . Сега като ми се надуе вената на крака си обувам единия . Между другото , тая в моята стая беше раждала нормално и тя беше с чорапи . Явно си е практика да си ги слагат .
Скрит текст:
помня че бях много разстроена , защото се къпех от първия ден , а не можех да ги сменям. Вече към 3-4 дни нонстоп носене изплаках на една акушерка и тя се смили ми донесе втори чифт. Странна работа , даваха от всичко в неограничени бройки, а чорапите по чифт на човек
Ели , движение и силна храна . И спокойствие Simple Smile 
Скрит текст:
свирни ако искаш да проверя как се казва чая за матката

# 44
Добро утро
Днес рано се изстрелях от къщи, с идеята да приключа и по рано. Да видим  newsm78

Танзу да не в 40 г криза тм  Hug
Уанче, в 50 годишната криза ще е ММ  newsm78 тази година ноември ще е юбиляр  Wink

Понеже е 1 април, пожелавам на всички много шеги, закачки и усмивки  Mr. Green

Слагам едно петъчно кафе и подхващам работата

Общи условия

Активация на акаунт