Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 356
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
Аз искам само да ви вдъхна кураж и вяра. Да ви кажа да не се отчайвате.
Имайте търпение и нещата ще се случат.
Видях, че назад коментирате зрели и незрели яйцеклетки и стимулациите. Искам да ви кажа, че с моите 33 год също имах незрели яйцеклетки. В последните шест месеца преди стимулация имах общо около 9-10 антрални фоликула. Месеца, в който започнах стимулация имах общо 17 антрални и доктор Димитрова много се зарадва, че няма да се налагат високи дози. Започнахме, но тръгнаха само 12 фоликула. От тях се пунктираха 9 яйцеклетки. Оплодиха се пет и до пети ден останаха две ембриончета. И сега с тези двечките вече съм в 9 г.с. Така че момичета - имайте вяра. И не си мислете, че при другите лекари става от раз. И преди да смените лекар помислете дали новия лекар ще бъде по-добър.
И другото, което на мен много ми помогна бе положителната настройка. Надявам се да имате силите и вярата и да дочакате търпеливо сбъдването на мечтите си.

# 136
bimbaaa, мнооого ти благодаря за изказаното мнение ! В думите ти има много истина, и дават реална преценка и представа за всички етапи, през които минава една Инвитро процедура ! Всеки от нас е частен случай - със своя казус и проблеми, и очаква всичко да му се случи от раз и веднага, за съжаление не винаги се случва точно така...
 Аз също смятам, че когато човек вярва в лекаря си, във всичко през, което преминава шансовете му за успех се засилват ! Момичета, пожелавам на всяка много късмет, търпение и вяра.  Hug bouquet

# 137
Момичета здравейте отново ,
първо искам да кажа че не обвинявам никой за незрелите ми яйцеклетки, може би този стимулационен не е подходящ за мен,  д-р Димитрова е голям професионалист и много добър човек и знам че е направила всичко,което трябва, но имам обра новина все пак едничка яйцеклетка се  е оплодила , стискайте палци , една , но дано това да  е нашето чакано вече 6 години ембрионче. Според д-рката не ми е подейставал , както се очаква Овитрела за другите 5 незрели.Искам да кажа също че съм с много добри впечатления от ембриолога Гергана, която е с много дългогодишен опит.
Успех на всички!

# 138
Siana84, много се радвам за добрата новина, която сподели !!! Пожелавам ти точно тази яйцеклетка да се превърне в дълго чаканото от вас ембрионче, и съвсем скоро да се похвалиш с нови добри новини.  Praynig
Стискам ти палци !  Peace

# 139
Focus S Стимулация 7 дни с Мерионал 375 и 3 дни цетротайд и на 7 ден овитрел 250, имах 6 фоликула , 1 кух, 4 незрели яйцеклетки и слава Богу едната се оплоди чрез ИКСИ.Но наистина точната големина на фоликулите не помня , но мисля че към 19 мм - 20 ммбяха., на 17 мм бяха три дни преди пункцията.Не съм имала никакви проблеми по време на стимулация, пункция и след пункция, нито болки.

# 140
bimbaaa, честито! Дано има повече такива новини, историята ти със сигурност вдъхновява и ме кара да се усмихна. Siana84, важното е че има надежда, стискам палци да се получат нещата. Понякога е достатъчно да има един малък боец, за да се случи чудото.

При мен нещата към момента се развиват добре, но не смея да се зарадвам докато не стигнем последдните етапи. Аз поради тази причина и сравнително рядко пиша. Всичко ми е малко като насън и само се моля до финала нещата да продължат да се развиват безпроблемно.

# 141
  • София
Siana84, има надежда! Всички тук съм сигурна, че и стискат палци на твоята оплодена яйцеклетка!  Hug

За съжаление, момичета и момчета, нашият опит приключи с пункцията. Много съм тъжна.. Сега трябва да хвърля всички сили да не потъна в сивата мъгла на депресията, че съм склонна по принцип.

Ще ви следя тук неотлъчно и ще чакам хубави новини от вас! Simple Smile
Успех!

# 142
Lombardi, много съжалявам, че не са се получили нещата ... Възхищавам се на силата ти, и начина, по който приемаш нещата, иска се много вътрешна сила и сърце, за да не се подадеш на мъката и отчаянието ! Ще се моля за теб, и се надявам, че скоро опита ще бъде успешен при теб !  Praynig
bimbaaa, одеве от емоции пропуснах да ти честитя радостта. Simple Smile Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, да си спокойна и много щастлива !
Поздрави, късмет на всички, които като мен са към края на процедурите си, а на всички останали пожелавам да не спират борбата си и да имат много вяра !  Praynig Hug

# 143
Благодаря за хубавите думи, момичета. Бъдете добри, имайте вяра и всичко ще се нареди.

# 144
Преди аз имам само три яйцеклетки ,  само една оцелеят и оплоди , един трансфер на ембрион и аз бях много страх , но че един ембрион успешно имплантира . Имам дъщеря сега

# 145
И аз имах само три яйцеклетки от 12 фоликула, и трите се оплодиха, но само една оцеля. Сега съм 27 г.с. , така че момичетата с едно ембрионче да не се отчайват:))

# 146
При мен от пункцията - 4 яйцеклетки. Всички оставени на ин витро - само една се е оплодила. И сега чакаме да видим дали ще се дели и дали ще е боец.

# 147
Айде, момичета ,стискам ви палци на яйцеклетките и да стигнете до трансфер! Кураж ви изпращам много:))

Последна редакция: ср, 27 апр 2016, 09:01 от roha28

# 148
Ох, благодаря на всички за споделените истории. Те са поредното доказателство, че май най-важно е качеството, а не количеството. На мен ми предстои пунцкия следващата седмица и съм малко стресирана. За първи път минавам през процедурата и не знам какво да очаквам. Надявам се всичко да мине гладко, а и д-р Димитрова ми помага изключително много да се чувствам сигурна и доколкото е възможно спокойна.

# 149
  • София
Стискам палци на всички и мислено съм с вас  Hug Аз трябваше да започна този месец, но не успях заради твърде висок прогестерон на 2ри ден. Пак почивам, опитвам се да уплътня времето с изследвания (пуснах вкл. разширен пакет тромбофилии за всеки случай), за да получа още информация. Надявам се със следващия цикъл да се присъединя към следващата група със стимулации, а на вас ви пожелавам да минавате към бременните.  preggo
И аз вярвам, че чудото и от едно ембрионче може да стане! Я си помислете в реална ситуация колко яйцеклетки произвеждате? И при хора без проблеми, едно е напълно достатъчно, защо при нас след като проблемите са отстранени, едно да не е достатъчно?
Дано за всички има повече вяра и положителни емоции!

Общи условия

Активация на акаунт