Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 104 802
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
jam, аз отдавна гледах ценоразпис в сайта, сега пак има цена относно ERA теста. И преди ми беше останало в акъла, че е 1000 лв и вчера като проверих видях цена 980 лв. Но говорих принципно. Поздравявам д-р Владимиров за неговият принос. Наистина. Не мога да съм категорична на 100% за предходната цена.

На тема епщайн-бар вирус не искам да започвам дискусия, защото съм изчела доста неща за този вирус директно от западни научни списания и статии (това, което е безплатно, де). За съжаление попадам в този 1% от хората (въз основа на статистика за американската популация, които могат да отключат т.нар. фибромиалгия, заради този вирус - аз съм я имала 2 години почти). Дядо ми го диагностицираха с рак точно с корени - този вирус и точно там където удря генетично предразположени хора. Все още поддържам много високи титри на антителата, което е вече 5-6 години подред, което изобщо не се вписва в общите представи, че падали до 2 години след прекарана мононуклеоза. Не мога да кръводарявам. Не съм си поставила сама диагнозата "хронична инфекция с епщайн-бар вирус" - лекар ми я постави. Просто имунната система на определени хора се справя по-трудно с него - генетично е. Така че факторът - предразположена съм - го има. Номерът е да не отключа нещо. Изследвала съм се за огромен брой други патогени - нищо.

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 10:12 от Magdalena1978

# 661
Магдалена Куманова,
 много ме развълнува твоята история и се радвам, че нещата са се получили. Стискам ти палци всичко да мине безпроблемно до края. Имам  един въпрос: При кой ходи на  фетална морфология?
Благодаря ти. Първия път ходих при моя гинеколог, но не бях доволна. Втория път отидох при Троянчев-истински професионалист, всичко ми обясни подробно. На следващАтА фетална пак про него ще.отида Simple Smile

# 662
Добро утро, момичета Simple Smile,

Д-р Димитрова ме прегледа заради болките в областта на операцията ми и на ляв яйчник. Беше мила и човечна както винаги, вмести ме в програмата си още същия ден, след като й се обадих.

Та положението ми е следното, на ехограф не се вижда хидросалпингс, но според нея е възможно като започнем стимулация да се получи такава реакция и да се провали опита. Според нея е добре да се подложа на лапароскопия и да ми огледат лява тръба, която е с пластика (при лапароскопия по мое настояване и инатене след извънматочна бременност) и ако преценят, че има проблем и ще ми провали ин витрото, да я махнат. Всъщност тя е на мнение, че е най-добре да я махнат...

Иначе според нея болката, която ту се появява, ту изчезва, най-вероятно е от сраствания, но тя цялата тръба не вижда и няма как да каже какво й е цялостното състояние.

Другият ми голям проблем е външната миома в ляво (в коремната кухина), която към настоящия момент е с размери 46 на 49 мм. Според нея е много рисковано да се маха и ако реша да я махна да потърся много добър оператор, а не някой, който да се учи на мен. Защото по думите й било по-лесно да ми махне матката отколкото миомата... Rolling Eyes

Тя не би трябвало да попречи на износването на бебе, но има риск да се увеличи много по време на бременността. Разбира се има шанс и да се свие или да остане със същите размери. При извънматочната бременност за един месец и десет дни беше нараснала с около 2 см. Та затова мен ме е страх, че по-скоро ще нараства отколкото ще намалява.

Мисля, че тази нощ прежалих тръбата си и мисля да я послушам и да се подложа на лапароскопия, не знам кога, може би януари, февруари догодина, ще видим...  Sad

# 663
Добро утро, момичета Simple Smile,

Д-р Димитрова ме прегледа заради болките в областта на операцията ми и на ляв яйчник. Беше мила и човечна както винаги, вмести ме в програмата си още същия ден, след като й се обадих.

Та положението ми е следното, на ехограф не се вижда хидросалпингс, но според нея е възможно като започнем стимулация да се получи такава реакция и да се провали опита. Според нея е добре да се подложа на лапароскопия и да ми огледат лява тръба, която е с пластика (при лапароскопия по мое настояване и инатене след извънматочна бременност) и ако преценят, че има проблем и ще ми провали ин витрото, да я махнат. Всъщност тя е на мнение, че е най-добре да я махнат...

Иначе според нея болката, която ту се появява, ту изчезва, най-вероятно е от сраствания, но тя цялата тръба не вижда и няма как да каже какво й е цялостното състояние.

Другият ми голям проблем е външната миома в ляво (в коремната кухина), която към настоящия момент е с размери 46 на 49 мм. Според нея е много рисковано да се маха и ако реша да я махна да потърся много добър оператор, а не някой, който да се учи на мен. Защото по думите й било по-лесно да ми махне матката отколкото миомата... Rolling Eyes

Тя не би трябвало да попречи на износването на бебе, но има риск да се увеличи много по време на бременността. Разбира се има шанс и да се свие или да остане със същите размери. При извънматочната бременност за един месец и десет дни беше нараснала с около 2 см. Та затова мен ме е страх, че по-скоро ще нараства отколкото ще намалява.

Мисля, че тази нощ прежалих тръбата си и мисля да я послушам и да се подложа на лапароскопия, не знам кога, може би януари, февруари догодина, ще видим...  Sad

Здр Пема, др Димитрова ми звънна преди няколко дни да ме попита къде ходих за лапарото, защото беше забравила, нейна пациемтка се нуждаела от добри специалисти. Предполагам това си била ти Simple Smile И на нея казах, че.според мен в Плевен са едни от най-добрите. Пожелавам ти кураж и късмет Simple Smile

# 664
  • Пазарджик
Пема  стискам ти палци. И аз бих подкрепила с две ръце Св. Марина в Плевен. Страхотни специалисти и много добри оператори.

# 665
Хей, Пипи....как си? До къде го добута?

# 666
Благодаря много, момичета!  Simple Smile Ще го имам в предвид. Скоро трябва да си избера специалист, да си запиша час и да се задействат нещата. Така ще ми се израдват в работата на две-три седмици болнични...  Rolling Eyes

# 667
  • Пазарджик

Добутах я до 24 г.с. Имам още доста , а времето така се точкиии.През цялото време съм в леглото, ставам само до WC и да хапвам. Важното е бебо да е добре пък аз някак си ще се справя.

# 668
Здравейте момичета!
Ние вече си взехме едното момченце, другото е още в неонатологичното отделение на Майчин дом. Папка, спинка, мокри памперса и пълни сърцата на мама и тати с щастие. Очакваме да ни изпишат и второто.
На всяка от вас желая много кураж, смелост и успех!

# 669
Пипилота, всичко ще е наред, само гледай да се пазиш и те дните един по един ще отминат. Важното е, че всико е наред с бебо.
Натака, толкова се радвам, че едното момченце е вече при вас. Ти ще видиш сега, че и братчето му също скоро ще е при вас. Кураж и дано да са здрави и всичко да е наред!
Стискам палци и се моля.

# 670

Добутах я до 24 г.с. Имам още доста , а времето така се точкиии.През цялото време съм в леглото, ставам само до WC и да хапвам. Важното е бебо да е добре пък аз някак си ще се справя.
Чудесно....минала си половина! Ще мине и остатъка....

# 671
Натака Simple Smile, много се радвам за теб...Малки душички, да са живи и здрави!  Simple Smile

Пипилота Simple Smile, късмет! Леко бременеене и раждане!  Simple Smile

# 672
Nataka, много се зарадвах да прочета за добрите новини при теб. Съвсем скоро вярвам, че ще гушкаш и другата си рожба.  Praynig  Hug
pipilota_85, и за теб се радвам от сърце. Пожелавам ти да минат неусетно и останалите дни, и после да си една много щастлива мама.  Simple Smile  Hug

# 673
  • Пазарджик
 Nataka много се радвам за вас и бебенцата. Дано скоро да си приберете и другото и само щастие ви желая.

Благодаря ви момичета за подкрепата. Дано всички да си гушнем бебенцата скоро  Hug

# 674
Nataka, и аз искрено се радвам за бебоците ти. Дано по-скоро да си прибереш и другото момченце в къщи.
Pipilota, и на теб стиснати палци от мен за успешен финал. Повече от половината е минало... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт