Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 522
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, момичета,
 на 34 години съм и от 5 години се опитвам да забременея и не се получава.
 Преди около една година  и половина  с мъжа ми  решихме да се обърнем  за помощ към ин витро клиника.Оказа се , че аз имам поликистозни яйчници  и че нямам овулация. Спермограмата на мъжа ми е  наред- концентрация  28 милиона   и подвижни сперматозоиди над  50%. Изследваха ми и проходимостта на тръбите  и се оказа, че и там няма проблем. Резултатете  от хормоните ми са- ЛХ- 8, 2  ФСХ-3,6,  Естрадиол- 128. Лекарката ми изписа  Клостилбегит с доза 2 пъти по една таблетка  за  5 дни. През януари и  март правихме  две инсеминации и  нищо не стана.
 Всичко това ме изнервя и депресира още повече.
 Попаднах на една статия  на д-р Димитрова  в puls.bg за поликистозните яйчници" Поликистозните яйчници-чест ендокринен проблем при безплодие при жената" и ми се стори, че това е лекарят, който може да ми помогне.
Момичета, дайте ми съвет правилна ли съм се ориентирала.

Запази си час при Др Димитрова и ще разбереш дали е твоя лекар. Аз съм много доволна и благодарение на нея чакам бебче след два месеца. Много момичета забременяха при нея с най- различни диагнози. Успех!
Благодаря ти, Roha,
записах си час за другата седмица при д-р Димитрова и ще пиша как е.

# 316
Fortuna_85, благодаря ти! Почини си сега, радвайте се на лятото и на слънцето! Simple Smile
Пипилота - стискам палци! Дано да се развиват добре мъничетата и да си ги прибереш за 9 месеца Simple Smile

# 317
  • Пазарджик
Е момичета прибрах си две снежинки- едната беше много добре а другата не чак толкова но казаха че може да се оправи. За това решихме да ги върнем и двете пък каквото стане. Сега вече всичко е ръцете на Бог ако той е решил че ще стане ще стане, аз направих каквото се изискваше от мен.
И сега ме очакват 10 дъъъъъълги дни  Peace

# 318
Успех, Пипи ! Ще се моля за теб, и дано след тези 10 дни да споделиш добри новини с нас.  Hug

# 319
Е момичета прибрах си две снежинки- едната беше много добре а другата не чак толкова но казаха че може да се оправи. За това решихме да ги върнем и двете пък каквото стане. Сега вече всичко е ръцете на Бог ако той е решил че ще стане ще стане, аз направих каквото се изискваше от мен.
И сега ме очакват 10 дъъъъъълги дни  Peace
Пипи, късмет и палчета от мен

# 320
Много се радвам! Късмет ти пожелавам! Да си седят сега при мама и да си растат спокойно Simple Smile
Стискам палци! Simple Smile

# 321
  • Пазарджик
Благодаря ви момичета  Hug

# 322
Успех и от мен Пипи и на всички чакащи!
При мен на 10-ти ден след трансфер ЧХГ беше 58.32. След това бях една седмица в чужбина и не успях да повторя кръвния тест. Д-р Димитрова ми каза днес да не го повтарям, а утре да отида да види за плодно сакче.

# 323
  • Пазарджик
bzmal успех утре, и дано да си видиш едно чудесно плодно сакче Hug

# 324
Видяхме го плодното сакче с жълтучно мехурче. Дано и занапред всичко да се развива нормално. Успех на всички!

# 325
  • Пазарджик
Видяхме го плодното сакче с жълтучно мехурче. Дано и занапред всичко да се развива нормално. Успех на всички!

Браво , лека и безпроблемна  Hug

# 326
Благодаря, стискам палци и за теб:)

# 327
bzmal, честито и от мен за плодното сакче! Стискам палци да чуете сърчице и да имаш лека бременност!)

# 328
Момичета, вярвайте в успеха си, правете добро и всичко ще се нареди! Късмет и успех!

# 329
Честито , bzmal!
Пипи, при теб кога ще е теста?

Общи условия

Активация на акаунт