Ин Витро при д-р Лилия Димитрова

• 105 542
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Момичета да се похваля и аз.Днес видяхме плодното сакче. Всичко е наред и си е на мястото. Слвдващия преглед на 12.07 за да чуем сърчице.

Момичета да питам някоя от вече бременните да е правила срклаж или да е чувала нещо по въпроса? На мен май ще ми се налага та трябва да се ориентирам къде.

Пипи , едничко ли е сакчето? Има една група лежащи мами , ще ти я изпратя. Там повечето са със серклажи. В болницата като лежах , на момичето от моята стая праиха серклаж. Стана за 20 мин., под упойка. Знам че трбва после да се внимава за инфекции, заради конците.

# 361
  • Пазарджик
Да само едно е сакчето, то едното не се беше възстановило много добре и не му даваха голям шанс.А може би и с едно ще е по добре.

# 362
  • В сърцето на любимия човек
Пипилота - потърси д-р Христов в болница Надежда. Той прилага нов тип серклажи, за които е специализирал в чужбина и дават по-висока успеваемост при износване. Ще потърся интервюто и статията с него по темата.
В твоя случай искрено се радвам, че е едничко и ти пожелавам да го гушнеш живо и здраво по термин  Praynig

Ето статията, а в края и има линк към видеото:

http://m.nadezhda.bg/novini/dr-hristov-napravi-purviya-za-bulgar … laj-tip-etco-167/

# 363
Пипи, отдавна не бях влизала да чета - тихичко честито и от мен!)) Чухте ли вече сърчице?
bzmal, а как е при теб бременността?
Стискам ви палци!

# 364
  • Пазарджик
Здравейте момичета. При мен нещата бяха малко сложни но за сега съм се закрепила. Имах доста кървене което не се изясни от къде е и защо е, защото въпреки него плодното сакче си беше наред. Днес чух и сърчицето и видяхме вече оформящия се ембрион.
Сега ми предстой серклаж и много много се страхувам. Димитрова ми препоръчва Дяволов в Майчин дом. Та притесненията не свършват само с двете чертички.

# 365
Здравейте момичета. При мен нещата бяха малко сложни но за сега съм се закрепила. Имах доста кървене което не се изясни от къде е и защо е, защото въпреки него плодното сакче си беше наред. Днес чух и сърчицето и видяхме вече оформящия се ембрион.
Сега ми предстой серклаж и много много се страхувам. Димитрова ми препоръчва Дяволов в Майчин дом. Та притесненията не свършват само с двете чертички.

Пипи, и аз лежах в майчин дом наскоор. двете момичета от моята стая бяха с обилно кървене. На едната не се разбра откъде е, другата имаше хематом. За щастие и при двете всичко беше наред, бебчетата бяха добре, а дойдоха с ярко червена кръв и съсиреци.

# 366
  • София
Пипи, др. Дяволов е изключителен лекар, с огромен опит с рискови бременности. Сигурно и др. Димитрова му е била стажантка, общо взето всички млади лекари минават през отделението му, за "Щерев", където аз правих инвитро, каза, че "всички са мои момичета". На мен ми направи серклаж още в 12 гс., нямах проблеми до края, шийката се запази, вярно е и че аз осем месеца само лежах. Два пъти бях в отделението му в МД, за серклажа и преди секциото, условията са много добри, отношението на акушерките и другите лекари от екипа му - също. В 37 гс. след перфектно секцио в златните му ръце изплака дъщеря ми. На 100% може да му се довериш. Ако имаш някакви притеснения, пиши ми на ЛС  Hug

# 367
Пипи, отдавна не бях влизала да чета - тихичко честито и от мен!)) Чухте ли вече сърчице?
bzmal, а как е при теб бременността?
Стискам ви палци!

При мен нещата горе долу са добре. Кръвната ми захар е в горната граница - 5,7 - утре ще я повтарям и евентуално може да ме изпратят при д-р Бояджиева за обременяване с глюкоза - дано да не се наложи. Предположението за миомен възел изчезна, не се вижда. Бебето е добре. В края на месеца съм на ранна фетална морфология при д-р Елена Павлова в Марковс - препоръчаха ми д-р Диляна Атанасова от Марковс или д-р Цолова от Фемина, но и двете са отпуска в края на месеца, затова се записах наслуки. Пипи стискам палци всичко да е наред, на другите борещи се момичета също.

# 368
Здравейте на всички момичета, само чета и ви се радвам. Стискам палци темата да се напълни с бебчета Simple Smile bzmal, аз бях при Цолова и съм супер доволна, но в крайна сметка ако нещо те притеснява по натам може да отидеш пак. Но мисля, че всичко ще е наред и ще се похвалиш след интересния преглед Simple Smile
Пипи, при мен кървенето беше нон стоп през първите три месеца, лежах за задържане и после още няколко пъти тичахме по спешност. В момента в който влязох в 4-ти месец всичко приключи. Надявам се при теб също скоро да приключат нещата и да се успокоиш до колкото се може.

Успех на всички и желая само положителни новини това прекрасно лято Simple Smile

# 369
Пипи и аз бях с кървене в 7-8 -ма седмица. В 10-та с леко зацапване. Пий си хаповете и бъди спокойна. Ще се случат нещата.
Bzmal, аз днес бях при Атанасова, доволна съм. А две други приятелки бяха при Елена...и те също останаха доволни.

# 370
  • Пазарджик
Момичета благодаря за подкрепата и милите думи.Точно сега имам много голяма нужда от тях. Толкова много се страхувам и всяко малко нещо ме разстроива много.Надявам се и аз този път всичко да минае добре и да стигна до финала.

# 371
Пипилота, стискам палци и аз. Всъщност зная, че всичко ще е наред. Вътрешно съм убедена просто.  Hug

# 372
  • над кукувичето гнездо
Момичета благодаря за подкрепата и милите думи.Точно сега имам много голяма нужда от тях. Толкова много се страхувам и всяко малко нещо ме разстроива много.Надявам се и аз този път всичко да минае добре и да стигна до финала.
bouquet Отпусни се, мила! Нормално е и от хормоналните промени емоционалното ти състояние да е по-лабилно. Намирай леки и разведряващи неща за правене, за да не се изморяваш емоционално.
Скрит текст:
По-миналата година (леле, колко време мина!), докато лежах при прокървяване, изгледах един куп глупави сериали и ужасяващи поредици по TLC и си отспах за следващите 2 години.  "Сексът и градът", "Малкълм", "Търсене на дом по света" и подобни + десетина книги бяха ангажиментите ми между дремките.
Успех на всички!

# 373
Момичета здравейте, мина много време от както не съм влизала във форума, но реших да го давам по по-спокойно и да не се натоварвам. Много се радвам да прочета хубави новини, честито на Пипилота, Фортуна вие започнахте ли втори цикъл вече, че малко съм изпуснала? Аз иначе съм добре , бебето се развива добре засега, дано така да е до края.  Благодаря на д-р Димитрова че сбъдна нашата мечта и да продължава да сбъдва на всички  потърсили я. Успех  на всички!

# 374
Да винсе похваля че днес се роди моето бебче- Марио, 2990 гр и 50 см, много е красив и съм много хепи мама:)) пожелавам на всички да усетят това:))

Общи условия

Активация на акаунт