Февруарчетата се родиха и света ни промениха 1

• 35 396
  • 664
  •   1
Отговори
# 255
Първата ни ваксина беше миналата седмица и мина добре. Изцяло на АМ сме. Вдигна температура вечерта и малко през другия ден. При нас особеното беше, че бебка загуби апетит и 3-4 дни не ядеше много. За сметка на това сега си наваксва.

# 256
Вчера през нощта беше супер. Яде към 21:30ч. и го сложих заспал в леглото после яде към 1ч.(пак го сложих спящ) и 4:30ч. плака и след като послуша музика заспа. Станахме към 8ч.  Grinning Тази вечер заспа по-трудно, защото беше доста изморен и гладен. Надявам се през нощта да е спокоен. Интересно какво общо имат килограмите за нощното будене. Едно бебе може 2-рия месец да е толкова кг., а друго в 4-тия месец.

Нямам представа и аз какво общо имат килограмите - като се има предвид, че малката спря да яде в полунощ още на 5та седмица и имаше 7-8 часа между хранения на толкова крехка възраст.

Радвам се, че при вас нещата са малко по-добре. Ние също имаме подобрение - снощи вместо рев 2 часа с почивки, мрънка само 30 минути и си заспа като пич. С пробуждане за хапване в 3.30 и после пак в 6.30. Нощните й хранения доста почнаха да варират - ще видим дали се подготвя да маха още едно или не. Но определено виждам и подобрение в дневния сън, т.е. мога да си я сложа будна, мрънка малко и после си заспива...само да можеше да спи повече от 30 мин щеше да е супер. Да е жива и здрава де Simple Smile

# 257
Здравейте, мами. И ние да се запишем към февруарските рожденици. Simple Smile

Родени сме на 19.02.2016 - 3170 гр., 50 см. Термина ни беше на 29.02., но тъй като госпожицата ми не пожела да се завърти и на см в правилната посока и затова се роди секцио на 19.02 Simple Smile

Днес бяхме на поредната консултация - станали сме 5300 гр. и 59 см. До сравнително скоро се кърмехме, после минахме на смесено хранене, а от известно време сме само на АМ.

Иска ми се да питам някоя мама, на която детето също е само на АМ - след ваксинация имали ли сте някакви странични ефекти - температура, нервност, безсъние?

Защото на днешната консултация ни ваксинираха и тъй като това ни е първата ваксинация след като сме изцяло на АМ (предния месец все още се кърмехме и я понесохме ваксината отлично - без никакви оплаквания) се притеснявам как ще й понесе... Sad

Ние сме родени на 29.02.2016 - на 25.05 бяхме на консултация,направиха ни вторите имунизации,Та да кажа,че и при първите и при вторите,още докато се прибрахме от докторката му дадох Панадолче и не ми вдигна никаква температура......

# 258
Момичета моя въпрос може да ви се стори малко глупавичък,но бебоците имат ли сълзи като плачат....моя малък мъж,реве,крещи но нито една сълза не проронва.....Как е при вас ? newsm78

# 259
Много рядко има сълзи при моята бебка,само при ваксина или болка силна.

# 260
Аз малко късно отговарям,но съм много доволна от спрей за подсичане Gingira.Изписаха ни го за пъпчиците първия месец,но е за подсичане.

# 261
Всеки път като плаче е със сълзи. Не зная защо.
А аз да питам за А-дерма. Някой ползва ли това за бебока си????

# 262
  • Варна
Всеки път като плаче е със сълзи. Не зная защо.
А аз да питам за А-дерма. Някой ползва ли това за бебока си????
И ние сме така от ден първи. А всички ми разправяха, че бебета в началото плачат без сълзи.Да, ама не - тя да не е някоя второразрядна актриса...  Crossing Arms Всичко е изпипано до последния детайл - даже и ревът...

# 263
Ние плачем със сълзи от около месец.

# 264
Ние плачем със сълзи + обръщане на долната джука: това е жалния рев. Иначе без сълзи, като вика от яд

# 265
Момичета моя въпрос може да ви се стори малко глупавичък,но бебоците имат ли сълзи като плачат....моя малък мъж,реве,крещи но нито една сълза не проронва.....Как е при вас ? newsm78

Моята госпожица плаче със сълзи от 1 месец някъде - предимно когато баба й идва, за да се изкара нещастна и да я гушнат... и когато ака й се насълзяват очичките  Laughing

Преди това на дясното оче докато й се изчисти слъзния канал доста секрет изтече оттам.

На последната консултация педито специално ме пита дали плаче със сълзички - явно се очаква вече да го можем.

# 266
Момичета да ви питам, абе последните няколко дни Мишо ака предимно жълто-зелено... и преди съм питала педиатъра още в болницата и ми бяха казали, че няма никакво значение, личната ни лекарка каза, че може да е от колики все още или от храна, стига да няма слуз, не че от тия памперси бих разбрала,... Все пак се притеснявам, при вас случва ли се въобще или често..

# 267
  • София
 svetulka3, супер, че е мрънкала по-малко през нощта и браво за дневното спане, дано да почне и повечко да поспива.  Simple Smile На малкия през деня определено му е по трудно да заспи (може би повече се разсейва  newsm78).
 Aylq, ооо какви сълзи рони ...  Wink и цупи устнички.  Heart Eyes
 TODICHKA11, в момента го мажа с А-дерма. Мисля, че е добре.
И ние сме така от ден първи. А всички ми разправяха, че бебета в началото плачат без сълзи.Да, ама не - тя да не е някоя второразрядна актриса...  Crossing Arms Всичко е изпипано до последния детайл - даже и ревът...
Joy

# 268
Novodoshla ,а каза ли лекарката нещо за слузта?Ние имаме и такъв момент...😔ще ходим на гастро,че хем не качваме както трябва,хем си акаме доста.То се оказа трудно да се намери,детски лекар гастроентеролог.Записах час в Токуда,но по принцип не съм и голям фен.Някой да има подобен опит?

# 269
Момичета да ви питам, абе последните няколко дни Мишо ака предимно жълто-зелено... и преди съм питала педиатъра още в болницата и ми бяха казали, че няма никакво значение, личната ни лекарка каза, че може да е от колики все още или от храна, стига да няма слуз, не че от тия памперси бих разбрала,... Все пак се притеснявам, при вас случва ли се въобще или често..

Инфо със снимки за бебешките акита:
http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html

Общи условия

Активация на акаунт