Февруарчетата се родиха и света ни промениха 1

• 35 308
  • 664
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ayla, давай повече вода. Ако имаш свещички вомитусхил сложи. Глюкоза ако имаш можеш да даваш. Дано бързо да се оправи. Ако се сетя още нещо ще пиша. Важно е да не се обезводни.

# 466
Момичета здравейте.....Малкия от снощи е с разстройство,От снощи до сега ака 8 пъти,не мога да се свържа с педито,незнам дали да го занеса в спешно.Иначе е жизнен,играе си,спинка си нормално,температура няма,само дето акито му е по воднисто от обикновеното.На някоя от вас случвало ли е нещо такова,можете ли д ми дадете съвет какво да правя.Ако имам грешки при писане извинете,но го написах набързо.....

абе, по-добре отиди на лекар, дори да е безобидно, поне ще си по-спокойна..

# 467
  • София
Aylq, как е малкия?
Mierin, надявам си да има.  Wink
Дадох на Сами днес малко пъпеш и му хареса. Взех му едно пюренце пащърнак и другата седмица ще му дам да видим дали ще го одобри.
Обрива почти е изчезнал. Добре се повлия от крема.

# 468
Здравейте, момичета!
Не съм писала тук откакто родих. Моята Мария расте като гъбка. Днес става на 5 месеца. На 4 м беше 8 кг и 68 см. Изцяло на кърма е, опитах се да захраня и с тиквичката всичко мина добре, но вчера дадох тиква и започна много да пръцка и се буди през нощта с мрънкане, та днес не съм давала нищо. И се изака три пъти отгоре на всичко, а тя ака веднъж на два дни.
Може би и утре ще я оставя да почива и в понеделник ще дам тиквичка с картоф.
Иначе Мими не пие вода, не иска.
Превантивно против косопад пия Джеймисън витамините за бременни. Засега нямам косопад.

# 469
  • София
Сами също пръцка доста нощта. Дали не е от пъпеша? Какво ще кажете дали днес да си е само на кърма?

# 470
  • СОФИЯ
Гери не вярвам да е от пъпеша  Naughty
Ние доста пръцкаме  Blush Heart Eyes Аз затова и давам на ХИП чайче от копър и анасонче  Hug Много и облекчава коремчето и намалява пръцкането.

asja
честита месечинка на Мария  love001 bigdance2 ura newsm18 Да ви е жива и здравичка и много да ви радва  Hug Hug
Ще пробвам с тези витамини дето казваш да видим  ooooh! ooooh! Че вече много се плаша с това падане на косата  Mr. Green

# 471
Mомичета здравейте отново Simple Smile Благодаря ви за оказаното съдействие,снощи в късен час се свързах с педито и ми каза да давам има едни прахчета био баланс на бебо.....и  да се похваля днес сме по-добре.Акаме пак по воднисто но само два пъти от тази сутрин.Надявам се да се нормализира.Давам му повечко водичка,за да не се обезводни.....

# 472
  • София
Aylq, радвам се, че малкия е по-добре. Ще си ги запиша тези прахчета ако нещо се наложи да ги ползваме. От какво е провокирано разстройството? Настинал ли е?

Сами беше спрял да пръцка и аз заради това се чудех дали не са колики от пъпеша.

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 09:08 от GERY80

# 473
  • Стара Загора / Пловдив
Здравейте мами, и нашетонашето аки няколко дни зеленее,а днес беше и слузесто,но е само веднъж ,трябва ли да се притеснявам

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 17:13 от icherry

# 474
  • София
Здравейте да се похваля вчера дадох чист пащърнак и Сами го хареса. Мисля днес към него да прибавя картоф, а утре да го комбинирам с морков.
От два дни сме залепени.😕 През нощта спи на спалнята, а вчера през деня основно се носихме.
Дойдоха от Али експрес репликите на раничките и веднага ги подносихме. Поръчах 2 модела, защото не знаех дали ще му е удобно и в двете вече спа. ☺

# 475
  • Варна
Здравейте да се похваля вчера дадох чист пащърнак и Сами го хареса. Мисля днес към него да прибавя картоф, а утре да го комбинирам с морков.
Всеки ден ли нов зеленчук? Нали разправят, че е хубаво поне три дена да не се включва нов, за да се види, ако има някаква реакция?

# 476
  • София
Картофчето и моркова ги давах миналата седмица и мисля, че е ок. За сега въвеждам нов зеленчук 2 дни.

# 477
  • СОФИЯ
Картофчето и моркова ги давах миналата седмица и мисля, че е ок. За сега въвеждам нов зеленчук 2 дни.

Значи всичко е ОК Гери  Hug Браво на вас  Heart Eyes Hug
Ние утре сме при гастрото да видим какво ще каже  newsm78 Ще почваме ли да се захранваме или тц  Mr. Green newsm78

# 478
  • София
mierin, благодаря! Дано всичко е наред и да може да почнете захранването.
Прие добре пащърнака с картоф. Хапна около 30 гр., а ако не беше кисел защото му се спеше сигурно щеше да хапне още малко.
Продължава да ни е голям зор спането. Все така заспива на гърда и спи или в мен или легнал до мен. Много ми е хубаво да се гушкаме ама така нищо не мога да правя и на моменти ме хващат лудите.  Crazy Не знам като почнат зъбите какво ще правим.

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 14:21 от GERY80

# 479
Здравейте мами, и нашетонашето аки няколко дни зеленее,а днес беше и слузесто,но е само веднъж ,трябва ли да се притеснявам

На мен педиатърката ми беше казала, че това да е зелено не е проблем, виж за слузестото трябва да следиш,  но най-добре ако се чудиш да питаш личния си лекар.

Иначе момичета, да ви се оплача, че от няколко дена малкият нещо покашлюкваше така, правеше ли се, не знам, но от снощи му пресипна гласа, много гадно, по-кисел е от обикновено, нашата лекарка каза, че по телефона почти нищо не може да направи, засега, да го следя и утре сигурно ще го водя да го прегледа, можело да е ларингитно, по принцип инхалации помагали, но както се сещате, нямам инхалатор, каза в банята да му пусна топла вода да се запари въздуха, дали не са ни спряли точно днес топлата вода... То при бебетата не се виждал ларинкса, а само гърлото, каза че имало някви хомеопатични хапчета, но сигурно ще изчакам първо до утре.  
Иначе и аз така чаках с нетърпение в четвъртък да ни бият ваксината и да започнем захранването, но сега явно ще поизчакаме.

От два дни сме залепени.😕 През нощта спи на спалнята, а вчера през деня основно се носихме.
Дойдоха от Али експрес репликите на раничките и веднага ги подносихме. Поръчах 2 модела, защото не знаех дали ще му е удобно и в двете вече спа. ☺

Браво на вас, Гери,..аз за срам, трябва да призная, че дори аз никога не съм яла пащърнак, сериозно... : )) а какви са тези ранички?

Аз в магазина видях онзи ден, че хип имат пюрета от някви млади био ранни моркови, чудя се, не е ли по-добре от такова бурканче да се захранват бебета, поне са някви проверени, откъде ще знам морковите в магазина кой с какво ги е отглеждал, примерно, като им гледам огромните размери, не ми се вижда да са много био. Въобще аз по-скоро съм За храненето от бурканчета, а не готвенето, защото наистина си има някъв по-сериозен контрол. Не знам де, още не съм решила, ще се допитам до лекарката, то след 10 дена Мишо става на 5 месеца, мисля че е идеална възраст за захранване.

И тъй с нас, хубав ден на всички ви : )

Общи условия

Активация на акаунт