Фотография - 81 тема

• 52 543
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • Mostly in my mind
Клото, да няма за похвалване? Mr. Green
Мунчо, добре си дошъл. Искам аз такава книгааааа!!!

# 286
  • София
... Искам аз такава книгааааа!!!

Само ако обещаеш да снимаш на лента Hug!

# 287
Клото, бързо възстановяване!

# 288
Днес се включвам много тематично с празничен дух - да ви пожелая на всички весело посрещане на Великден, много здраве и мир Simple Smile

St. Konstanin & Elena church, PLovdiv by Photo Cafe, on Flickr

newsm10 Христос воскресе!  Simple Smile

# 289
Христос Воскресе!
Нека красота,доброта и светлина озаряват дните ни!
Нека царят обич и разбирателство в отношенията ни едни към други!
Да бъдат благословени семействата и приятелите ни!
Бъдете благословени,талантливи момичета и момчета Hug

Easter 2016 by Maria Photography, on Flickr

Кло,бързо възстановяване Hug И аз като Лолита,това ми дойде на ум,като прочетох  Blush
Мунчо,добре дошъл.Не гледай само през прозорците и приседнал на столче,а давай "такса" снимки  Wink  Hug

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 06:45 от SunshineMery

# 290
Христос Воскресе! Бъдете добри и се обичайте!
1111 by Златина Иванова, on Flickr

# 291
Христос воскресе... Здраве и вяра в сърцата...
Аз по традиция с моите картички  bouquet

Клото бързо възстановяване

# 292
Клото, да няма за похвалване? Mr. Green
Хо-хо, пепел, ти на езика  Mr. Green Приключих с опрашването аз.
Благодаря, момичета, днес вече съм добре!

Христос Воскресе!

# 293
Имам въпросче, какво според вас не съм до нагласила, че лицето не ми излиза сякаш в реални цветове? IMG_2701_1 by Златина Иванова, on Flickr

# 294
  • София
Имам въпросче, какво според вас не съм до нагласила, че лицето не ми излиза сякаш в реални цветове? IMG_2701_1 by Златина Иванова, on Flickr

Аз не виждам нищо криминално в снимката освен, че светлината е слаба, но щом на теб не ти харесва...

# 295
Явно имам прекалено изкривени представи вече, но.. Какво трябва да казва тази снимка? За мен това е най-важното, кадърът да има смисъл, да говори. Детето е забило поглед в земята, няма въздух вляво, сатурацията е в повече и от там жълтият цвят на лицето. Може да се намали малко оранжевото и сатурацията, да се светне лицето. Фокусът не мога да преценя точно къде е, но в очите няма блясък, от там следва, че светлината не е оптимално използвана. Тоест, не е само до обработка.

# 296
Явно имам прекалено изкривени представи вече, но.. Какво трябва да казва тази снимка? За мен това е най-важното, кадърът да има смисъл, да говори. Детето е забило поглед в земята, няма въздух вляво, сатурацията е в повече и от там жълтият цвят на лицето. Може да се намали малко оранжевото и сатурацията, да се светне лицето. Фокусът не мога да преценя точно къде е, но в очите няма блясък, от там следва, че светлината не е оптимално използвана. Тоест, не е само до обработка.

хванах произволна снимка и не е вложен смисъл точно в тази. Исках да покажа заради оранжевеенето...

# 297
  • София
хванах произволна снимка и не е вложен смисъл точно в тази. Исках да покажа заради оранжевеенето...
[/quote]

Това от позицията на човек работещ на калибриран монитор ли го казваш, защото иначе 10 души ще имат десет мнения за цветовете в снимката Peace. При мен, ако искам да съм съвсем точен, по-скоро жълто-зеленее личицето.

П.П. И в тон с днешния светъл празник едно клонче Peace

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 11:24 от Mунчо

# 298
Мисля че на 90% ще се съглася с Клото - наистина на първо място тук липсва идея, но ако е просто кадър за упражнение - аз съм с доста добре калибриран монитор и наистина леко жълтенее. В такива ситуации, просто се десатурира леко жълтото в жълтия канал. много леко - Дали ще го правиш със Selective color / Hue and Saturation -няма значение - въпроса е да работиш в жълтия канал ..

# 299
И от мен една великденска отпреди 5 години и още няколко портрета Grinning

Grinning newsm68

Общи условия

Активация на акаунт