Отговори
# 510
Кучето е общо за мен и двамата живеят заедно както и котката на Аслъ и Мурат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Арабките мислят,че Едже ще избере Йойкю  Thinking

# 511
  • Яко в Матрицата...
Кучето е общо за мен и двамата живеят заедно както и котката на Аслъ и Мурат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Става, на мен тази мацка ми харесва Party

# 512

Бива ама не знам ще му пасне ли освен това малко ми трътлеста за балерина  Thinking
Иначе Еджуля лайкна видеото на Киро с Хекторчо  както и Мат приятеля от Америка Simple Smile Whistling Whistling Whistling

# 513
  • Яко в Матрицата...
Диди, по-скоро й е широка талията, но не е трътлеста Peace

Скрит текст:

# 514

Скрит текст:
Въх бая е качила от КГ където последно я гледах  Shocked Shocked Shocked
Йенгето пак я спрягат с Шюкрю аджаба с него ли ша снима вече взимам се чудя за доста неща  newsm78
Обаче се вързва Едже да избере Й защото тя много я лансираше за мен в КГ като засенчи доста образи за да изпъкне тя  Peace

# 515
  • Яко в Матрицата...

Скрит текст:
Въх бая е качила от КГ където последно я гледах  Shocked Shocked Shocked
Йенгето пак я спрягат с Шюкрю аджаба с него ли ша снима вече взимам се чудя за доста неща  newsm78
Обаче се вързва Едже да избере Й защото тя много я лансираше за мен в КГ като засенчи доста образи за да изпъкне тя  Peace

Ако я изберат за балерина, считай, че ще се сложи във форма и ще спортува Йойкуто. Колкото и да лансират един образ, за да се задържат, трябва той да е реалистичен. Една балеринка трябва да е хем гъвкава и подвижна, хем слабичка.

# 516

Ако наистина стане Пети ще е най-щастлива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 517

Скрит текст:
Въх бая е качила от КГ където последно я гледах  Shocked Shocked Shocked
Йенгето пак я спрягат с Шюкрю аджаба с него ли ша снима вече взимам се чудя за доста неща  newsm78
Обаче се вързва Едже да избере Й защото тя много я лансираше за мен в КГ като засенчи доста образи за да изпъкне тя  Peace

Ако я изберат за балерина, считай, че ще се сложи във форма и да спортува Йойкуто. Колкото и да лансират един образ, за да се задържат, трябва той да е реалистичен. Една балеринка трябва да е хем гъвкава и подвижна, хем слабичка.
Категорично съм съгласна ама мисля,че на Керем му трябва точно такова момиче за роля не някакви с перфектна красота смисъл да е нисичка и като палечка буквално,но Йойкю определено трябва да отслабне  Peace...аз знаеш,че съм си казала предпочитанията ама щом е Еджуля не очаквам да се спре баш на моите  ooooh!

# 518
  • Яко в Матрицата...
Диди, забравила съм, джанъм ooooh! С кого искаш да играе? Thinking

# 519
За мен като химия просто с поглед би се получило е Мерве Болуур  Peace Heart Eyes
въпреки,че е от дамите с перфектна красота просто има нещо в нея което хем може да я мислиш за дяволица хем за ангелче Peace Heart Eyes

# 520
  • Яко в Матрицата...

За мен като химия просто с поглед би се получило е Мерве Болуур  Peace Heart Eyes
въпреки,че е от дамите с перфектна красота просто има нещо в нея което хем може да я мислиш за дяволица хем за ангелче Peace Heart Eyes

Вярно, че Мерве ти е желанието... Аз понеже никъде не съм я гледала и я свързвам само с това, че е омъжена на Мурат Д. Joy Joy Joy Не знам как би се вписала в роля на балерина тя. Май не е от най-мъничките Joy

# 521

Вярно, че Мерве ти е желанието... Аз понеже никъде не съм я гледала и я свързвам само с това, че е омъжена на Мурат Д. Joy Joy Joy Не знам как би се вписала в роля на балерина тя. Май не е от най-мъничките Joy
Няма 1.70 спокойна бъди всичко съм и гледала дори и Начинаещата вещица си я зяпам сега пак към края съм ами то от липса на нормални дизита така става  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А ако искаме нисичко пример Дамла Сьонмез която за мен щеше да е най-добрия избор,но ще снима сериал,че дори и Хазал която Керем я отрече... Whistling Thinking

# 522

Тук и  аз съм за ........... Peace

Благодаря на всички за всичко споделено............... Hug Hug Hug

# 523
Абе каквото такова аз изчезвам да гледам Бана Севмейи Анлат,че Кадир просто е страхотен дано вдигнат рейта... Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes
Бойче, Hug

# 524
Привет! Hug Hug Hug

Ако е Ойкюто, направо ще се застрелям...  ooooh! Sad

Общи условия

Активация на акаунт