Паническо разстройство - 24

• 50 881
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
# 31
камъчка, как се измъкна от състоянието си предния път? Тъй като аз също имам желание да не посягам към медикаменти и просто искам да знам дали е възможно без и някой дали се е оправил. Simple Smile

# 32
Момичета,много ми е тежко и реших да споделя ,много ме мъчи,а знам че вие ще ме разберете,тъй всички около мен казват стегни се ,лигавиш се .......сто докториа обиколих всеки ми казва едно и също,изследвания пускам пак нищо и не змам какво ми става,но все си мисля че ме лъжат и не ми казват.Ще мине ли това виене на свят,тези болки,пия ад вместо да съм по-добре,аз си седя на едно място....омръзна мии

# 33
Запис и от мен. Прегръщам ви.
Взех си ДОРМИПЛАНТ, ама ме е страх да го пия момичета. Как се взема и доволни ли сте Simple Smile

# 34
Дормиплант е на билкова основа,до колкото си спомням и не се лъжа,взимала съм го,предписа ми го невролог преди да отида на психиатър....до 3 таблетки дневно съм взимала,но при мен ефект нямаше ...

# 35
Имаме в темата едно геройче, което е бременно сега Simple Smile Буболече май беше..Аз изкарах една страхотна бременност, раждане и майчинство. Това за сега е бил най-светлия период в живота ми след като се сдобих с ПР. Но аз бях спряла АД почти година преди да забременея. Преди да разбера,че съм бременна бях на крачка от започването им отново. Много ми беше лошо. Но когато разбрах, че съм бременна всичко се изпари като с вълшебна пръчица. По време на бременността имах само една мини ПА и това беше. Докато се върнах на работа и детето на ясли. И кошмара се завърна след 4годишна ремисия. Винаги съм се страхувала, че по време на бременността ПР ще се отключи със страшна сила, заради хормоните,заради страха от раждането и Т.н.но явно бебето дава стимул, мислиш само за него и така. Така, че не се притеснявай...Сори пак за дългия пост..

# 36
камъчка, как се измъкна от състоянието си предния път? Тъй като аз също имам желание да не посягам към медикаменти и просто искам да знам дали е възможно без и някой дали се е оправил. Simple Smile
Всичко е възможно аз съжалявам че опитах се АД.Ако си в началото пробвай с нещо природно.Холео 5 амброз.5 HTP това са естествени АД.Жълт кантарион омега 3 магнезий. Аз със един деанксит се чуствах много по добре отколкото с АД сега и обмислям да го спра.

# 37
Момичета,много ми е тежко и реших да споделя ,много ме мъчи,а знам че вие ще ме разберете,тъй всички около мен казват стегни се ,лигавиш се .......сто докториа обиколих всеки ми казва едно и също,изследвания пускам пак нищо и не змам какво ми става,но все си мисля че ме лъжат и не ми казват.Ще мине ли това виене на свят,тези болки,пия ад вместо да съм по-добре,аз си седя на едно място....омръзна мии
Диди колко пиеш от стимулотон?Явно не е твоя АД .

# 38
Марито, благодаря ти, вдъхна ми кураж определено Grinning Hug

Диди и според мен трябва да промениш нещо.. Не само АД, но и начина на мислене (знам колко е трудно, повярвай). И аз си мисля същите неща, че съм много болна но никой не ме взема насериозно. Но замисли се и над друго - ако наистина бяхме тежко болни и т.н до сегя щяхме да сме се влошили 100 пъти а ние си тъпчем на едно място, аз лично вече половин година. Аз се отказах да се мъкна по лекари, така или иначе не им вярвам.. Grinning Всичко ще е наред, просто трябва да намериш твоя път към осъзнаването, че не си болна. Hug

# 39
ами нали ви написах-разбрах,че съм бременна и просто трябваше да спра коварния ривотрил
трепереха ми ръцете един месец,но някак явно и бременността помогна и не се сещах за това
дълго време нямах и паник атаки
сега се появяват най-често когато шофирам, изпитвам панически страх ,стягане в сърдечната област
случва ми се и по време  на работа,просто загубвам реална представа за нещата ,но то е за минути.
писах желание в Руската църква да спрат паник атаките миналия месец и сега като че ли има подобрение.
Но реално проблемът си го имам Peace

# 40
Ох, момичета и аз не искам ривотрил, но все по нещо се случва напоследък и то доста неприятни неща.
Отделно имам социална фобия и не мога да говоря пред хора. А такава ми е работата - изнасям доклади пред публика и за кураж ми трябва успокоително
Край, сега има още, достатъчно хапчета, но почвам драстично да ги намалявам постепенно, докато ги спра. Че не трябва от раз.

Спокоен ден Ви желая Hug

# 41
Стимулотона го пия сутрин една таблетка и вечер половин таблетка и клонарекс взимам.....има дни се чувствам супер,има дни съм като парцал,а виенето на свят,паренето,болките в гърдите всеки ден...от три дни спя непробудно,не знам може всичко това да е от това ,че не прекъснато го мисля...я четвъртък съм на преглед и ще видим какво ще каже психиатъра....хубав и спокоен ден

# 42
Диди трябваше вече да си добре.И аз съм така с ципралекс мъките си продължават.

# 43
Ами има дни се чувствам много добре,други не,но повече са дните,в които не знам къде съм....от седмица пия и вечер по половинка стимулотон,ходих и до личната тя ми обяснява,че трябва време и натрупване,знам ли.....

# 44
На мен стимулотона ми действаше добре
той се дава успоредно с друг АД , за енергия и бодрост,убива дремливия ефект от другите АД Peace

Общи условия

Активация на акаунт