Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на паническо разстройство?
Какви са естествените алтернативи на антидепресантите?
Какви са симптомите на стреса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на паническо разстройство?
Симптомите на пандемичното разстройство включват пандемични атаки, които могат да включват усещане за задръствания, гадене, сърцебиене, болки в гърдите, световъртеж и други физически прояви. Освен това тревожност, социална фобия и депресия са често срещани при тези с пандемично разстройство. Симптомите на пандемичното разстройство могат да включват ускорен пулс, гадене, стомашни болки, главоболие, затруднено дишане, чувство на задръствания, тревожност и дори панически атаки. В случай на подобни симптоми е важно да се консултирате с лекар.
-
Какви са естествените алтернативи на антидепресантите?
-
Какви са симптомите на стреса?
-
Какви са естествените начини за справяне със стреса и какви са някои техники за справяне със стреса?
-
Какви са симптомите на генерализирано тревожно разстройство?

Не съм много активна тези дни заради боледуването, но да знаете, че ви мисля всички
Какво да се прави, случва се. Надявам се, че утре ще съм добре