Паническо разстройство - 24

• 50 888
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
момичета забелязали ли сте да пълнеете от Деанксита?
моето дете е на 3 и също не яде почти нищо, сутрин закусва кус кус и може да изкара така цял ден-не се приятеснявай Hug

# 61
Az не съм качвала килограми от него, но съм го пила много, много отдавна, като бях на 21 и тогава по принцип бях със зверски бърз метаболизъм и много кльощава.

Сега не знам как би ми се отразил. Не съм го пила оттогава.

# 62
Аз не съм напълнявала от него, но също като Галето преди време сега съм на 21 и буквално искам да надебелея обаче не мога Laughing

# 63
момичета забелязали ли сте да пълнеете от Деанксита?
моето дете е на 3 и също не яде почти нищо, сутрин закусва кус кус и може да изкара така цял ден-не се приятеснявай Hug

Аз лично не съм напълняла от деанксит. А относно детето и ние сме така цял ден може да не яде само като е на градина.

# 64
Здравейте , приемате ли нови паники  Simple Smile
Аз не съм сигурна че имам паника атаки но , така предполагам
Изпитвам страх от всичко ново , от пътуването с чужди хора и това ми е най-големият проблем от това че няма да планувам всичко до най малката подробност или ако нещо в плана ми се промени  ooooh!
Ходих на психолог близо година , чувствах се доста по добре и тя каза че е добре да прекратим сеансите , сега година по късно отново усещам някакви признаци на паника  Embarassed
Най-големият ми проблем е с пътуването с непознати и чужди хора , а ми е неизбежно как да се справя трябва ли отново да тръгна на психолог или да търся другаде причината ( имам и здравословен проблем ИР за която пия лекарство , след приема на което прекарвам 1 час в WC от там идва и моето притеснение ) ами сега ако ми се приходи да тоалетна докато съм на път какво ще правя и от там се започва изпотяване ,задушаване ,позиви за ходене до тоалетна по голяма нужда  и желание да сляза на момента от което и да е превозно средство .
Половинката ме разбира и подкрепя но не мога винаги да бягам от проблема и да вървя пеш или той да ме кара .Може ли за съвет как да си помогна сама на себе си
Благодаря ви предварително 

# 65
Момичета много ми е лошо днеска. Вчера бяхме с приятеля ми до 04.00 ч нощеска да сненя зимните с летни гуми. Спала съм до 9-10 и станах. Отнесено ми е, глава ме боли и постоянно паники. Ставам и немога да вървя тръгвам и ще падна и веднага паники. Омръзна ми мами, така бях преди ципралекса преди 2   месеца и половина и днес пак. Едвам вървя. Кръвното ми е добре. Просто нз какво да правя. Страха пак се засили да не ми се случи нещо днес Sad( Сърцебиене...

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 17:47 от neli_20

# 66
Не си спала достатъчно и сигурно затова не се чувтсваш добре. А и щом нямаш никаква промяна след над 2 месеца ципралекс според мен говори с психиатъра си за да смените лекарството или поне да ти даде някакви насоки.

# 67
Не си спала достатъчно и сигурно затова не се чувтсваш добре. А и щом нямаш никаква промяна след над 2 месеца ципралекс според мен говори с психиатъра си за да смените лекарството или поне да ти даде някакви насоки.
Има дни се чувствам добре, има дни не чак толкова. Започнах да усещам подобрение, но днес защо така Sad Ясно, от недоспиване глава ме боли и да ми е уморено, но чак да не мога да ходя, паники, стрцебиене...все пустия страх да не ми стане нещо.

# 68
Ami  Нели, те всички неща са свързани... Не си си доспала - събудила си се изморена... аз съм имала световъртежи и гадене даже от това, че не съм си доспала. Та като не се чувстваш добре започваш да мислиш какво става пак и ето ти причина за тези паник атаки. Защото си мерила кръвно и си видяла, че е ок, но все пак ти е лошо.
Няма да ти стане нищо. не се шашкай Simple Smile Тази вечер ще си отспиш и утре ще си супер!

# 69
Ami  Нели, те всички неща са свързани... Не си си доспала - събудила си се изморена... аз съм имала световъртежи и гадене даже от това, че не съм си доспала. Та като не се чувстваш добре започваш да мислиш какво става пак и ето ти причина за тези паник атаки. Защото си мерила кръвно и си видяла, че е ок, но все пак ти е лошо.
Няма да ти стане нищо. не се шашкай Simple Smile Тази вечер ще си отспиш и утре ще си супер!
Дано Трели Simple Smile Ако не ще джасна половин ксанакс. Спрях го и през 4-5 дни вземам по поливин като не ми е много ок Simple Smile
Помня, че така ми беше лошо и неможех да ходя и залитах като вземах Деанксит. Може би ми беше слаб или не ми понасяше, незнам.
Така от близо 2 седмици почти не пия бензо Simple Smile Само по 1 и пол Ципралекс и ако стане напечено чак тогава пол ксанакс, но избягвам. Взела съм си Дормиплант и още не смея да го пия. Само мента и глог понякога вместо ксанакс Simple Smile Прегръдки

# 70
Браво за ксанакса Simple Smile И аз съм на път да спра бензото. Още за седмица и нещо май имам по 1/4 вечер.

Hug bouquet

# 71
Браво за ксанакса Simple Smile И аз съм на път да спра бензото. Още за седмица и нещо май имам по 1/4 вечер.

Hug bouquet
Прегръдки

# 72
Здравейте,момичета...
Днес имам ужасни болки в гърдите...една моя приятелка ми препоръча чая Демир Бозан,някой приемал ли го е ,утре съм при психиатъра и мисля да го питам за него,прегръщам всички ви

# 73
  • Somewhere beyond the moon and stars
Момичета,

Извинявайте, че не съм много редовна. Не, не приемам лекарства - освен някакви валидоли отвреме - навреме.

Уж гледам да го преживявам със силата на волята, пък то доколко се получава.... Но няма траен ефект, а уж това е крайната цел.

# 74
Здравейте момичета!
Днес пак имах наченки на ПА, но успях много бързо да се отърся и не се дадох да ме уплаши, много съм горда Grinning Дори бях сама и то навън Simple Smile

Диди не се тревожи за болките в гърдите. От стреса е аз бях 3-4 дни нон стоп с такива, накрая отидох на кардиолог, видя се че всичко е наред и магически после ми минаха. От време на време ми се появяват като ми е напрегнато.

Силвър и аз съм като теб за сега - на валидолче и силна воля, дано си помогнем Hug

Нели, недоспиването е в основата на проблема. Аз спала ли съм по малко от 6-7 часа задължително минавам през ад на следващия ден. Отпочини си хубаво тази вечер. Hug

Общи условия

Активация на акаунт