Паническо разстройство - 24

• 50 898
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Не мога да достигна  3, а с оропрама нямах проблем с 3.
Защо не можеш да пиеш 3

# 646
Лошо ми е от 3, даже от 2,5. А вече 4 месеца се мъча да ги стигна.

# 647
Много е гадно, аз почвам да се щипя да се поосъзная къде съм и какво съм :crazy
И на теб ли ти става така миличка:)) А днес и уши заглъхват, пищят Simple Smile)

# 648
Аз днес имах ПА, не бях получавала отдавна, в пълната и програма със сърцебиене, омекване на крака и всичката комбинация, бях навън на улицата.. Добрата новина е че се измъкнах сравнително бързо 5-10 минутки с дишане и едно валидолче. Simple Smile Сега съм добре само главата ми се мотае малко, ама то това е от сутринта така, много мъчително Confused

# 649
Момичета имам следния проблем и много се тревожа.. От месеци (горе долу от зимните празници) ме боли гърло. Почти постоянно с по няколко дни почивка. Смуках всякакви хапчета. Личната ме е гледала, казва леко зачервено и толкова.. Но това е от месеци, от време на време ме болят и уши.. Бях ходила на УНГ преди няколко месеца за ушите не ми каза нищо.. Някой имал ли е подобни проблеми, дайте ми съвет какво да правя Sad

# 650
На мен ми е постоянно едно такова пресъхнало гърлото..но не е болка...

# 651
Моето си е болка при преглъщане.. основно от ляво в горната част на гърлото..

# 652
Моето си е болка при преглъщане.. основно от ляво в горната част на гърлото..
Цвети бях така преди години мина от само себе си

# 653
Цвети, да не са ггъбички? Трябва микробиологично изслеване да се направи. Взема се секрет, нищо особено, не е спешно, не се притеснявай.

# 654
Нямам представа, галка, не съм и предполагала че може да е такова нещо Sad
Мари, колко време беше така преди да ти отмине.. Аз пак си мисля разни страхотии.

# 655
Цвети два месеца какво ли не изпих къде ли не ходих накрая както дойде така си и изчезна.Определено беше от ПР.

# 656
Не зная моето отива вече 5ти 6ти месец.. Ще имат ли край тези глупости и този постоянен страх от някакви болести не зная.. Sad

# 657
Добро утро, момичета.. Минавам да се оплача. Снощи се чуесвах ужасно. Едно гадене, замайване, едвам заспах. Дали е заради това че имах ПА и се наплаших заради гърлото не знам какво беше това чудо.. Сега също ми е гадно.

# 658
Treli_kardia, ти ли имаше СРЧ ? Да се консултирам нещо с теб  Hug

# 659
Почти всеки , който има ПР, има СРЧ.......от години вече не му обръщам внимание.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт