Паническо разстройство - 24

• 50 892
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
За флуанксола доктора ми каза че спомага да нямам негативни мисли бил като деанксита но малко по силен от него

# 676
Нели, извинявай, но пиеш ли алкохол, в смисъл пробвала при такава замаяност да изпиеш чаша две вино, дали няма да ти просветне?
Не пия нищо. МИНЕРАЛНА или от време на време чешмяна вода Simple Smile) Да, от ксанакс ми минава временно всичко:))

# 677
Гала, Joy  Ще скъсам от смях аз сега. Викаш, на другите притъмнява от пиене, на нас като ни е притъмняло от 2 чашки може да ни просветне Heart Eyes Hug

Що, сега всички ще си внушим, че имаме и БАР, ще изчетем всичко в нета и във вторник всеки ще се е заредил пред кабинет на психиатър с диагнозата си Joy

Ще ми идва гадже на гости. Как се правеха тез неща и въобще какво беше ooooh!

# 678
Лелееее, като гледам флуанксола как го делите на половинки, а на мен ми изписаха по 4 на ден и после се чудя защо постоянно ми се спи. на всичко отгоре и по 4 ксанакса, но аз се заинатих и ксанакса не го пия.....Сега като си разглеждам едни лекции, ми направи впечатление, че при някой АД не бива да се пие сок от грейпфрут и изобщо да се яде грейпфрут......това пък защо  Thinking

# 679
Лелееее, като гледам флуанксола как го делите на половинки, а на мен ми изписаха по 4 на ден и после се чудя защо постоянно ми се спи. на всичко отгоре и по 4 ксанакса, но аз се заинатих и ксанакса не го пия.....Сега като си разглеждам едни лекции, ми направи впечатление, че при някой АД не бива да се пие сок от грейпфрут и изобщо да се яде грейпфрут......това пък защо  Thinking
Да, после по 1 сутрин с АД ми е изписан. И по пол. ксанакс сутрин и вечер:)

# 680
Предполагам, че временно с АД, докато подейства. Не мога да си представя, че ще пия по 4 флуанксола постоянно....

# 681
Ей, аз бях полудяла от 3 флуанксола на ден, не можех да се свъртя на едно място.
Че Карадалиев ми го намали на 1 на ден и успокоително ми даде, ама то си зависи от натурата. Аз нали си имам шило в таковата Laughing

# 682
А на мен ми е сънливо и тъжно от флуанксола  Sad

# 683
Това с виното съвсем сериозно го казвам, разширят се съдовете, подобрява се кръвообръщението, за другите екстри да не говорим  Joy

Джери, като дойде гаджето ще забравиш за атаки и БАР, каквото и да е това  Grinning

# 684
Това за грейпфрута и аз съм го чувала и докато пия АД не съм яла..за всеки случай  Mr. Green
Аз веднъж като си помислих, че може да имам БАР и си докарах атака  Laughing

# 685
И аз не знаех какво е, гугълнах го Laughing Но пък вече се чувствам умствено обогатена Laughing Иначе за грейпфрута съм го чувала че и с разни други лекарства не трябва да се съчетава, но не знам дали е вярно и защо така newsm78

# 686
Момичета как си пиете АД по едно и също време ли?

# 687
По едно и също време горе долу трябва да се приема.

Грейпфурт е противопоказен с лекарства за сърце и някои антибиотици.

# 688
Да, по едно и също. Само в краен случай за сероксата ми бяха казали, че ако ми е много лошо от 2 да взимам едно сутрин и едно вечер, но за кратко, докато посвикна.

Ей, намерих най-добрия АД Laughing Бях позабравила какво е това Laughing

Оставям Ви! Утре рано сутринта потеглям към омая на Източните Родопи. Бъдете силни, здрави и се обичайте! Спокойствие Ви пожелавам тези дни Heart Eyes

# 689
Да, по едно и също. Само в краен случай за сероксата ми бяха казали, че ако ми е много лошо от 2 да взимам едно сутрин и едно вечер, но за кратко, докато посвикна.

Ей, намерих най-добрия АД Laughing Бях позабравила какво е това Laughing

Оставям Ви! Утре рано сутринта потеглям към омая на Източните Родопи. Бъдете силни, здрави и се обичайте! Спокойствие Ви пожелавам тези дни Heart Eyes

Да не започна Оропрекс? Simple Smile
Весели празници

Общи условия

Активация на акаунт