Паническо разстройство - 24

• 50 880
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
О, ама как така отказват да работят с хора, които вземат антидепресанти. Аз не съм срещала такива... В крайна сметка психотерапията и терапията с медикаменти е хубаво да са ръка за ръка.

Както и да е. Дано по-скоро успееш да се справиш с физическите симптоми. А това ще стане когато се опиташ и успееш да не им отдаваш значение и внимание. Стискам палци да се получи бързо.

Цвети, още се аклиматизирам. След малко ще ходим към гръцката църква за да минем под масата. Аз не знам дали ще успея... може би ще има дооооооста хора, защото сигурно от всички съседни градчета ще дойдат православните. Ще видим. Каквото такова, ако не мога- не мога.
Иначе всичко е ок. Още не сме имали много време за разходки. Другата седмица немците имат някакъв празник на 5-ти и няма да се работи и може да се поразходим. 

Утре ще меся козунаци  Mr. Green Вечерта ще ходим в църквата да вземем огън и после гърците ядат една супа вечерта. А на другия ден ще правим барбекю. И това са плановете.

# 706
Ама как така ще те кара да се разделяш с приятеля си и защо? Целта на терапевта е не да дава съвети, а да те изслушва и да направи така, че ти сама да стигнеш до решенията си и да осъзнаеш къде се корени проблемът.

# 707
Ама как така ще те кара да се разделяш с приятеля си и защо? Целта на терапевта е не да дава съвети, а да те изслушва и да направи така, че ти сама да стигнеш до решенията си и да осъзнаеш къде се корени проблемът.

Абсолютно... То затова е хубаво да отидеш при терапевт защото той е страничен, непознат човек, който няма да е пристрастен и ще помогне на теб да достигнеш до корените на проблема. Тя работата  с него ще се пада повече на теб. Той само те изслушва и насочва. Помага ти да опознаеш себе си, да достигнеш до отговорите сам и т.н.
Какво ти обясни наистина за това? Защо пък да трябва да го напускаш?

# 708

Абсолютно... То затова е хубаво да отидеш при терапевт защото той е страничен, непознат човек, който няма да е пристрастен и ще помогне на теб да достигнеш до корените на проблема. Тя работата  с него ще се пада повече на теб. Той само те изслушва и насочва. Помага ти да опознаеш себе си, да достигнеш до отговорите сам и т.н.
Какво ти обясни наистина за това? Защо пък да трябва да го напускаш?

Орлин Баев, Балджиев, Първанов..... тoва са едни от тези с медикаментите. Ако взимаш трябва да се спрат за да бъде ефективна терапията.
А това, което ми каза терапевтката беше, че причината за моето състояние е във връзката ми и че ако се разделим щяла съм да се оправя:)
Тя пък ме изпрати хем с терапията на кл.психолог и там още 200лв и терапията, сумати пари. Отивах тя ми казвале ама ти всеки път едно и също ми  казваш и общо взето добър терапевт, но не ни се получи.
Да бяха за по нормални пари да опитам пак, 50 за пси, 50-70 терапия... много идва всичко.

# 709
Супер сложни схеми вкарват тези хора.. Въртят те в мрежа от лекари, която те са си изградили за да те изцедят от към пари всичките.. Аз плащам по 25лв. за астрономически час и толкова, нищо друго. Единствените странични средства са за това, че ме насочи да си купя рибено масло и масло от мента нищо друго. newsm78 Направо не мога да повярвам, че има такива хора. А Баев наистина е голямо име УЖ.

# 710
Супер сложни схеми вкарват тези хора.. Въртят те в мрежа от лекари, която те са си изградили за да те изцедят от към пари всичките.. Аз плащам по 25лв. за астрономически час и толкова, нищо друго. Единствените странични средства са за това, че ме насочи да си купя рибено масло и масло от мента нищо друго. newsm78 Направо не мога да повярвам, че има такива хора. А Баев наистина е голямо име УЖ.
Да, препращат те към техни колеги и те да те изцедят, оттам ми даде номер на нейна колежка, като отсъства да ходя при нея, а те работят заедно:)) Всичко е пари!

# 711
Мами, дали е възможно чак сега на 6-7 ден да усещам страничните действия на АД? Замислих се, че щом всичко е наред, значи е възможно да е от него. При Ципралекса ги усетих още на 2-3ден и всичко беше ужасно:) Помислих, че щом ги нямам толкова дни значи добре приемам медикамента.

Пси каза да пия по пол.табл 6 или 8 дни и после по цяла Сероксат. Днес е 6 ден. От утре ли да започна по цяла или да изчакам 2-3 дни още?

# 712
Не мога да кажа нищо за това как да ги пиеш, но това замайване може да си е просто от ПР, не от хапчетата. И аз си го имам, много хора с ПР го имат то си е характерен симптом .

# 713
Момичета,да ви се оплача и да потърся съвет.Та...вчера се заиграх да чистя с белина(тука й викат хлорин).И май получих отравяне.Изтръпва ми небцето,пари...ужас.За капак ядох гореща пица и се доукрасих.Та да питам-случвало ли се е на някоя нещо подобно Sad Притесних се много...

# 714
Кокиченце, точно същото не. Но скоро и на мен от някаква пица ми щипеше и ми изтръпваше небцето и езика и ме боля 2-3 дни, също се бях филмирала много.. Как така се натрови?

# 715
Цвети,преди два дни почиствах банята с белина.И друг път съм усещала подобни неразположения.Не съм отбелязвала чак такова дразнене.След четвъртък съм сигурна обаче,че се "надишах" яко Sad Като стар хипохондрик се стреснах.Четох из нета(грешка голяма!) разни материали и там имаше доста страховити диагнози Sad Упшаших се и затова питам.

# 716
Здравейте, момичета!

Как сте тази сутрин? Аз не можах да спя много, че ме болеше кръста. Но инак бивам. Сега премесвам тестото за козунаци и на следващото втасване ще оформя два. После ще правим и курабии и магирица (Кокичето знае за какво иде реч  Laughing) - нещо като нашето шкембе е и гърците я ядат след като се върнат от църква след като са посрещнали Великден.

Вчера се изправих срещу себе си Simple Smile Бях на път да се откажа по едно време, но мама каза да я държа под ръка и да продължаваме. Аз на църква не ходя по време на големите празници никога. Първо защото веднъж си подпалих косата със свещ и второ когато има много хора и ме замайва и ми е супер некомфортно.
Но вчера реших да опитам. Обиколихме улицата и накрая минахме под "масата" за здраве. Донякъде съм доволна защото все пак се изправих срещу някакъв страх. Но ми се разтрепериха много краката по едно време когато народа се сгъчка пред църквата.
Довечера ще ходим на църква за да посрещнем Великден и ще има още повече хора. Може би ще пия вместо 1/4 - 1/2 хапче.

Ето няколко снимки от вчера. Това е гръцката църква във Вайблинген.

Стискайте палци всичко да мине наред и да няма драми Grinning

Кокиченце, на мен точно това не ми се е случвало, но като съм почиствала банята с някакви препарати и после съм се чувствала като опиянена. И пия айрян тогава. Напоследък започнах да ползвам оцет и лимон за почистване за банята. Че с тая белина ми става много кофти.

# 717
Здравейте, момичета!

Как сте тази сутрин? Аз не можах да спя много, че ме болеше кръста. Но инак бивам. Сега премесвам тестото за козунаци и на следващото втасване ще оформя два. После ще правим и курабии и магирица (Кокичето знае за какво иде реч  Laughing) - нещо като нашето шкембе е и гърците я ядат след като се върнат от църква след като са посрещнали Великден.

Вчера се изправих срещу себе си Simple Smile Бях на път да се откажа по едно време, но мама каза да я държа под ръка и да продължаваме. Аз на църква не ходя по време на големите празници никога. Първо защото веднъж си подпалих косата със свещ и второ когато има много хора и ме замайва и ми е супер некомфортно.
Но вчера реших да опитам. Обиколихме улицата и накрая минахме под "масата" за здраве. Донякъде съм доволна защото все пак се изправих срещу някакъв страх. Но ми се разтрепериха много краката по едно време когато народа се сгъчка пред църквата.
Довечера ще ходим на църква за да посрещнем Великден и ще има още повече хора. Може би ще пия вместо 1/4 - 1/2 хапче.

Ето няколко снимки от вчера. Това е гръцката църква във Вайблинген.

Стискайте палци всичко да мине наред и да няма драми Grinning

Кокиченце, на мен точно това не ми се е случвало, но като съм почиствала банята с някакви препарати и после съм се чувствала като опиянена. И пия айрян тогава. Напоследък започнах да ползвам оцет и лимон за почистване за банята. Че с тая белина ми става много кофти.

Много се радвам Трели. Страхотно е, че си смела и се бориш:)

Мен ме одряза още един терапевт.:
Той: Може да работим, но ще трябва да спреш хаповете
Той: преди да дойдеш на терапия Simple Smile
Аз: психотерапията и терапията с медикаменти не е ли  хубаво да са ръка за ръка.

И спря да пише:)) Ше дойде друг. Аз съм още сънена, днес започнах и флуанксол. По късно ще пиша как съм Simple Smile))

# 718
Момичета появяват ли ви се ПА когато попаднете в задръствания

# 719
Момичета появяват ли ви се ПА когато попаднете в задръствания
да

Общи условия

Активация на акаунт