Паническо разстройство - 24

• 50 873
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Възможно ли е към 6-7 ден да се появят стр. ефекти на АД? С ципралекс се появиха на 2-3 още. На 6 ден започнаха със Сероксат. Доволна съм, че не чувствам тъга, но ми е много отпаднало и умаляло. Simple Smile)

# 721
Благодаря ти,Трели Hug Знам какво е магирица и цял ден това правим вкъщи Simple Smile Надявам се да ми е от белината Sad И зъболекар каза,че не е страшно.

# 722
Нели, не мисли, че е страничен ефект. Увеличи както ти е казал лекаря. А защо според терапевта трябва да се разделиш с приятеля ти, ти мислиш, че може връзката ти да е причина за състоянието ти?

# 723
Възможно ли е към 6-7 ден да се появят стр. ефекти на АД? С ципралекс се появиха на 2-3 още. На 6 ден започнаха със Сероксат. Доволна съм, че не чувствам тъга, но ми е много отпаднало и умаляло. Simple Smile)
Нели, това все са лоши АД - и сероксат, и ципралекс! Поговори с психиатъра си за коаксил! Той действа другояче! Мисля, че няма да имаш странични ефекти от него. Но чета по-надолу, че може би и връзката ти с неподходящ човек е причина за лошото психическо състояние, провокира го! Не трябва да има до теб хора, които ти дават неспокойствие, несигурност, разочарование и прочее..., колкото е възможно да ги избягваш!

# 724
Нели, не мисли, че е страничен ефект. Увеличи както ти е казал лекаря. А защо според терапевта трябва да се разделиш с приятеля ти, ти мислиш, че може връзката ти да е причина за състоянието ти?
Аз и преди него имах паник атаки. Била съм ги отключила пак и затова смятат, че е от връзката ми...

# 725
Нели, това все са лоши АД - и сероксат, и ципралекс! Поговори с психиатъра си за коаксил! Той действа другояче! Мисля, че няма да имаш странични ефекти от него. Но чета по-надолу, че може би и връзката ти с неподходящ човек е причина за лошото психическо състояние, провокира го! Не трябва да има до теб хора, които ти дават неспокойствие, несигурност, разочарование и прочее..., колкото е възможно да ги избягваш!
2-3 месеца съм пила Коаксил, сутрин-обед-вечер. Никакво подобрение.

# 726
Христос воскресе момичета да сте живи и здрави и много позитивни. Весел празник 😚😚😚

# 727
Весел празник и от мен!

# 728
Весел празник и от мен Simple Smile
Днес пътувахме, няма да се оплаквам.вземам ксанакс и отминава:)
Ауу джуснах пол. ксанакс така ме приспа като пияна съм 😦 леле гледам и се клатушкам...

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 20:34 от neli_20

# 729
Честито Възкресение Христово! Бъдете много здрави, момичета! Дано сте имали хубав празник!

Ние вчера ходихме вечерта на църква да си вземем огън и да ви кажа... ами беше ми много трудно. Пред църквата имаше адски много хора. Над 100 със сигурност. А на всичко отгоре бях и на високи токчета... Обаче ne се отказах и си останах докрай макар отново на няколко пъти да бях стиснала мама под ръка  Laughing

Днес цял ден от сутринта до 10 и половина българско време празнувахме именния ден на вторият ми баща и бащата на единия ми зет Simple Smile Не съм имала време за кофти моменти, защото имахме гости, много работа, правихме барбекю навън, супер беше. Единствено ми се спееше цял ден  Laughing Laughing Laughing

Живи и здрави да сте!  bouquet Blush Heart Eyes

# 730
Здравейте момичета и момчета отдавна не съм писала но на бързо прегледах коментарите виждам има симптоми като моите а сега и световъртеж и системи и е пълен ада тази пролет просто е чудесна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green   Като диагнози имам па и увреден вестибуларен апарат ще се радвам да комуникирам с вас

# 731
Здравейте момичета Hug Честито Възкресение, надявам се да сте изкарали празниците добре bouquet

Аз минавам да ви попитам някоя от вас дали се чувства или се е чувствала отпаднала, като при настинка? С мускулни болки и т.н. Доста често се чувствам така и не знам дали трябва да се притеснявам и изобщо какво да правя? Има ли някоя от вас с такива симптоми или нещо друго ми се случва с организма?

# 732
Здравейте, братовчедка ми получи страхова невроза и искам да й помогна много, затова бих искала да ви помоля да препоръчате наистина добри психиатри/психолози в София. Особено тези от вас, които са се оправили.  Praynig

# 733
Здравей Simple Smile Аз не мога да препоръчам в София за съжаление, но бих я посъветвала първо да опита само с психотерапия - при психолог, а не психиятър. Ако вече там не се получи и не е доволна тогава да посегне към медикаментозно "лечение", аз лично съм против него де. Кажи и да пише тук ако иска, може да ни зададе всякакви въпроси и ще намери подкрепа със сигурност. Хубаво е че си до нея и искаш да и помогнеш, тя има нужда от това, така че поздравявам те! Simple Smile

# 734
Христос Воскресе.Отдавна не съм се вясвала и писала в темата.Та да се похваля.Най накрая започнах намалянето и спирането до 5 месеца на Ланвексина. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт