Паническо разстройство - 24

• 50 864
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте момичета Hug Честито Възкресение, надявам се да сте изкарали празниците добре bouquet

Аз минавам да ви попитам някоя от вас дали се чувства или се е чувствала отпаднала, като при настинка? С мускулни болки и т.н. Доста често се чувствам така и не знам дали трябва да се притеснявам и изобщо какво да правя? Има ли някоя от вас с такива симптоми или нещо друго ми се случва с организма?

Момичета моля ви някой да ми отговори, ужасно много ме е страх Sad

# 736
Цвети  bouquet не се плаши.Случвало ми се безброй пъти.Времето е променливо,пролет е,а и ПА си казва думата.Прегръщам те Simple Smile

# 737
Ох кокиченце, цяла нощ не съм мигнала, през половин час се стряскам, усещам че е се чувствам добре и започвам да си мисля, че имам някоя ужасна болест, която ми атакува целия организъм.. Страшно отпаднала се чувствам всичко ме боли и ме стяга не знам как да го боря това чудо.. Cry

# 738
Опитай се да не мислиш!Постави си за цел да не мислиш.Може да си внушаваш.А може просто да си настинала.С тези внушения е страшна работа.Не си болна от никаква страшна болест Hug

# 739
Не мисля че съм настинала понеже ми се случва от доста време това нещо а и никакви лекарства не го борят.. За това се плаша Sad Права си за внушенията наистина са нещо ужасно, но като се чувствам зле физически не знам как да ги изкореня и да не обръщам внимание, при положение че ми пречи на нормалното ежедневие. Sad Благодаря и за отговора Hug

# 740
Ако това те утешава аз също се притеснявам за нещо и то доста.Напоследък имах едно кафяво течение по време на овулация.Направих всевъзможни изследвания и нищо.Днес съм в овулация и само се гледам има ли Sad Засега е ок,но ме е страх.От какво и аз незнам...

# 741
Ама това е съвсем нормално, никой лекар ли не ти каза? Аз си имах, и още си имам от време на време, направо леко прокървяване по време на овулация - може да имаш кафеникаво течение или кърваво зацапване по време на овулация страшно много жени го имат. Не е нищо страшно, съвсем нормлано си е, даже подсказва кога има най-голям шанс за бебче Simple Smile Стреса влияе на това нещо и го засилва, другото е липса на витамин А и Е. Но не се притеснявай и аз минах по този път, исках мнение от различни лекари, казаха ми че е напълно нормално Hug

# 742
Момичета много съм уплашена. Ставам от леглото и ще падна, главата и тялото ми тежат, топли студени вълни, стягане.... какво ли още не. Ходих до тоалетна и пак съм в кревата. Нещо ми става, много съм уплашена

# 743
Разбирам те чудесно мила Нели.. И аз така се събудих днес, на сила станах, защото трябва да работя, сега съм една идея по-добре. Опитай се да си намериш занимание. Нищо не ни става просто времето е ужасно.. И много ни влияе Hug Ще се оправим трябва да го вярваме.

# 744
Понеже писах на моята психоложка, че се чувствам много зле, тя ми отговори нещо, което мисля че ще е полезно на всички като мен - замаяни, отпаднали и уплашени. Затова ви го давам Simple Smile

"Здравей Цвети, колкото повече се фокусираш в това, толкова повече го усилваш, знам че към този момент ти е трудно, но е важно да се мобилизираш и да обърнеш мислите - "Аз съм болна" в "Аз съм здрава" от "Има ми нещо лошо" в "Добре съм".

Вместо да лежиш и да се отпускаш, се опитай да си в постоянна активност и тялото ти е постоянно в движение. Прави през половин час по 5 мин някакво натоварване. Пускам ти една ставна гимнасти на Норбеков, прави я всяка сутрин и днес също, много добре действа. Когато усетиш, че не можеш да се справиш с мислите или излез и се разсейвай или се ориентирай към активна медитация. Колкото по будно държиш съзнанието си, толкова по - добре ще се чувстваш. Колкото повече се самохипнотизираш с мантри от сорта "Ох, колко съм зле" толкова по - зле се приспиваш. Така че действай.

Гимнастика:
https://www.youtube.com/watch?v=ueP157AfXF4 "

# 745
Така е. Ακο σε фокусираш над това, че ти е зле даже да си напълно здрав... ще се почувстваш зле. Това е така дори при болести като разни вирусчета. Ако се предадеш и се тщхкаш колко ти е зле ще ги изкараш на легло, ако е обратното по-бързо ще ти отмине. Просто тялото се мобилизира.

Аз също ви бях писала, че колкото и да не ви е добре и да ви се вие свят просто трябва да имате някаква активност. Просто съм го преживяла вече и знам за какво иде реч. Трудно е естествено. Особено когато имаш чувството, че не можеш да седиш на краката си прав, но след време става по-лесно. Въпросът е веднъж да се тръгне в тази посока. Просто в никакъв случай не трябва да се оставяте. Дори да са елементарни натоварвания пак са от полза.

Колкото до болките в мускулите и отпадналостта... аз ги имам през този период на годината. Нещо като прометна умора. Пия много вода и гледам да съм активна, също вземам и витамини - б комплекс, витамин ц, магнезий. На мен ми помага. А и не се фокусирам и над това. Отминава си.

Аз вчера ходих на разходка със сестра ми и днес пак ще ходим. Хем за нея е добре защото скоро ще ражда, хем за мен. Аз  даже точно това й казах, че и на мен ми е от полза, че се разтъпкваме.
Вчера чух сърцето на бебето междудургото... за първи път ми е. Много беше вълнуващо. Ходих с нея на лекар. Гинеколожката й е българка та я и разпитах. Всичко е наред. Чакаме го всеки момент Simple Smile

# 746
Прекрасни новини, Гале, много се равам, че ще ставаш леля bouquet Hug Иначе си права за всичко. Да не говорим, че днес си е направо зима, поне във Варна Sad

# 747
Дааа, за първи път.  Hug Те и мен ме чакат вече  Laughing Но поне година ще мине дотогава, защото искам да се излекувам за момента от всичко.
Много е забавно иначе, защото тя и другата ми доведена сестра не знаят български изобщо. Да не говорим за зетьовете. Ама айде с двете сестри се оправяме някак на англо-гръцки плюс ръкомахания или олигофренски обяснения като не мога да се сетя за някоя дума. В един момент обаче ми става голяма каша от езици в главата и забравям и на български за да питам мама и на всякакъв  Laughing Laughing Laughing

Иначе времето тук вчера и днес е добро. Днес не е толкова слънчево. Вчера си беше направо топло в сравнение с предните дни. Като дойдох беше 0 градуса, а на следващия ден сутринта беше -4. Но май ще се пооправя вече и е към 13 по обяд. Видях иначе, че времето не е хубаво във Варна. Телефона ми още е с варненското време и показва дъжд, облаци. Гадна работа. Тук беше така предната седмица. Всеки ден валеше.

Мен ме е барнала пролетната умора нещо, защото много спя  Laughing Laughing Laughing

# 748
Радвай се, че можеш да спиш!  Grinning

# 749
О, аз със съня проблеми почти нямам. Ранната пролет и ранна есен имам страшно безсъние. Но сега ми съвпадна с вземането на бензодиазепини и с тях се отрязвах вечер, та не съм патила от това тази пролет. Мога и по команда да заспя. Едно време много спях. Сега имам работа постоянно и тук, а и във Варна като съм си и не ми се отваря парашута много. Но вчера следобяда легнах за малко и така яко откъртих, че едвам отлепих очи  Laughing Laughing Laughing

Последните дни много сънувам кошмари, но мисля, че е от смяната на обстановката, липсва ми моя мъж и такива неща. Предполагам, че ще отмине скоро. Дано де, че големи екшъни в сънищата ми  Laughing Laughing Laughing

Като съм си вкъщи гледам да не се излежавам много... шетам, чета, готвя... В четвъртък тук празнуват ден на бащата и мисля да направя сладкиш с малини  chef После на 6-ти ще измисля нещо пак защото празнувам имен ден. На баба съм кръстена и празнувам на Гергьовден, а и с моя мъж имаме годишнина Simple Smile 11 години заедно. 11 и половина откакто се познаваме  Blush Heart Eyes Heart Eyes

Опитвам се положително да мисля. Друга опция нямам ако искам до края на годината да спра лекарствата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт