), подготвихме нещата за вечеря и ходихме до мола на Цариградско, където гостува варненския музей на восъчните фигури. Снимахме се с Парцалев, Калоянчев, Велко Кънев (според мен най-реалистичната фигура, като жив е), Слабаков, Коканова, Коста Цонев, Т. Живков, Сталин, Брежнев, Кастро, Че Гевара, Чаушеско и още доста. На нас ни беше много интересно, на шефа не толкова, че никой от изброените не познава. После се видяхме с приятели, че да поиграят и децата, да не е капо.
Времето много ни съсипа плановете и провала на уговорката за пътуването, ама другата събота имам маршрут и ще се ходи.
Мислех утре да ходим, но дават и времето да се развали, а и по пътищата ще е същински кошмар и се отказах.
Джейми, как е детето? Не им обръщай внимание на сестрите, те са си криви по рождение. Макар, че могат да ти вдигнат сериозно нервите
Ангелче, браво за яйцата. Обаждай се ти по-честичко, да знаем какви ги вършиш

Големият ми син е Борислав. Благодаря за пожеланията!

Имам чувството, че ще ми се сцепи кожата, ужас направо. Тъкмо си мислех, че тоя път ще ми се размине, ама нъцки. А пък тоз мой син напира да се ражда като Пришалеца - през ребрата! И ще излезе с все черен дроб ми се струва... Нали е дълъг и не може да рита, но пък как се разтягаааа - на ластик станах. Боли ме и ишиаса, та съм съвсем приятна компания. ММ с удоволствие замина сутринта на работа, да си почине човека 
побеля всичко.Спря и веднага на оглед по градинката ми,има само накъсани листа и цветя ,но другите са цели-рози,лилиуми, хости са живи.