Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 82 361
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • при късмета
Ние днес се намързелувахме хубаво, хапнахме яйца и козунаци доволно ( шефа беше с бияча рзбира се, всички яйца са ми за салата  hahaha), подготвихме нещата за вечеря и ходихме до мола на Цариградско, където гостува варненския музей на восъчните фигури.
Снимахме се с Парцалев, Калоянчев, Велко Кънев (според мен най-реалистичната фигура, като жив е), Слабаков, Коканова, Коста Цонев, Т. Живков, Сталин, Брежнев, Кастро, Че Гевара, Чаушеско и още доста. На нас ни беше много интересно, на шефа не толкова, че никой от изброените не познава. После се видяхме с приятели, че да поиграят и децата, да не е капо.
Времето много ни съсипа плановете и провала на уговорката за пътуването, ама другата събота имам маршрут и ще се ходи.
Мислех утре да ходим, но дават и времето да се развали, а и по пътищата ще е същински кошмар и се отказах.

Джейми, как е детето? Не им обръщай внимание на сестрите, те са си криви по рождение. Макар, че могат да ти вдигнат сериозно нервите
Ангелче, браво за яйцата. Обаждай се ти по-честичко, да знаем какви ги вършиш

# 286
Привет !
Все още сме тук, от вчера следобед не е вдигал температура и ако и днес е така вече ще ни пуснат.
Часовете минават бавно ,изгледахме 1237865432890 детски, изиграхме още толкова игри, излизането от етажа е ограничено от вчера,,заради липса на асансьор ,та тичешком слизам и се качвам от и до 6 етаж.
Кофти сестрата е днес дневна та и във фоайето не излизам😵
Иначе всички от персонала са внимателни, дсаже го глезят повече отколкото трябва ☺
Сега ще ни изключат кабелната и пак ще окупира таблета.
Оставям го да се зарежда.

# 287
Христос Воскресе!
Джейми скоро да сте в къщи Hug
Честит имен ден на Борис, Бояна, Борислав!
Вале за твоето слънчице само радост и целувки

Мони /ако не ме лъже паметта/  в твоя дом има момък с това прекрасно име

Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 288
  • Germany
Лейди, има да Simple Smile Големият ми син е Борислав. Благодаря за пожеланията!
Вале, честита ти именничка! Да е здрава и щастлива!
При нас от сутринта грее страхотно слънце и до сега пих кафе на двора Simple Smile
Спокойна седмица на всички! Simple Smile

# 289
  • при късмета
Добро утро!
Вале, Мони, да са ви живи и здрави именниците!
Честит празник на всички празнуващи!

Джей, дано всичко е наред и се приберете днес  Praynig

Как свиква човек с почивните дни и не иска да започва делнична седмица. А тази даже ще е само 3 дни

# 290
  • София
Благодаря ви, момичета!
Живи и здрави да сте, но , признавам, за сефте чувам за имен ден на Бояна днес. Вие празнуваме на 28 март, обаче пък да има празници е хубаво, така че- благодаря, че сте се сетили за моето момиче!
Мони, честит празник и на вас!

# 291
Мони,вале да са Ви живи и здрави дечицата.

# 292
Мони честит празник на момчето ти.
Жив и здрав да е и цялото семейство !
🎈🎈🎈💐
Моето момче избра балоните Simple Smile

# 293
  • Germany
Благодаря, момичета!
Джейми, специални благодарности на синът ти за поздрава! Simple Smile

# 294
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Желая на всички здраве.
Аз почивам 2 дни.Днес на зъболекар, маникюр и евентуално кардиолог за контрола.Дано спре да вали поне. Mr. Green
ВИО,вие нали пуснахте за тази година?Довечера да провериш след 19ч.

# 295
  • в сърцата на децата <3
Що няма никой днес  newsm78
Добър вечер стана, а пък вас ви нямаааааа... Ще има глоби ми се струва  Naughty

Кака ви днес лежи цял ден. Подуха ми се краката в неделя иииии... няма спадане! Нали по принцип съм с малки ходила (36 номер са ми леко големи  Mr. Green ), та като са се подули приличат на свински копитца  Animal Pig  Joy Имам чувството, че ще ми се сцепи кожата, ужас направо. Тъкмо си мислех, че тоя път ще ми се размине, ама нъцки. А пък тоз мой син напира да се ражда като Пришалеца - през ребрата! И ще излезе с все черен дроб ми се струва... Нали е дълъг и не може да рита, но пък как се разтягаааа - на ластик станах. Боли ме и ишиаса, та съм съвсем приятна компания. ММ с удоволствие замина сутринта на работа, да си почине човека  hahaha За капак на всичкото хубаво, Ели е в най-прокленият си период и прави всичко напук  ooooh!

Сложих едни пилешки бутчета върху сол. Дано да станат, че иначе мен ще изядат като си дойдат....

Айде, явявайте се на вечерен отчет б-ъ-р-з-и-ч-к-о!  Hug Hug Hug Hug

# 296
  • Великобритания
Здравейте и от мен
Ангелче , мисля те и що така ми идва на акъла , че до ден два си родила момъка
дано всичко е наред , пък дано да излезе доброволно
аз ще правя риба тон и зелена салата , че нещо хич не ми се готви вече ..само такива по леки неща ми се хапват
замислям една еднодневна екскурзийка до Франция ..
отивам да разглеждам за билети за ферибота

# 297
  • в сърцата на децата <3
Мими, от твоята уста - в момковите уши  Heart Eyes Hug Ако стане - идвам да те черпя, да знаеш  Hug

# 298
Добър вечер.
Ангелче ами то бива работа ама си прекалила. Naughty
Тук от снощи като заваля до 10 ч сутринта не спря ама порой си беше.После облачно цял ден и към 16 ч се показа слънце викам оправи се времето.Е като взе да гърми и трещи и в 18,30 ч -градушка Cry побеля всичко.Спря и веднага на оглед по градинката ми,има само накъсани листа  и цветя ,но другите са цели-рози,лилиуми, хости са живи. Praynig Обаче като видях  на село по нивите какво е било цяла педя лед и царевица ли е слънчоглед -не се вижда. Cry Говорих с мама там нямало в селото та малко се успокоих.Обаче ме е яд уж имало ракети,е къде са та не хвърлиха . #Cussing out
 Та така оплаках се.

# 299
  • при късмета
И тук беше ужасно времето цял ден, но поне градушка нямаше. Но много вода се изсипа.
Писе, добре, че няма поражения.
Ангелче, ще изтраеш още малко, няма къде да ходиш. И ние чакаме младежа

И днес го писахме дъждовен с шефа. Не можа да стане сутринта  ooooh! Утре му казах, че ако трябва по пижама ще го занеса до у-ще. Останаха 2 седмици, а те са най-тегави. Много му е трудно да става, като сменят времето. Зимата сам става половин час преди времето да става за у-ще. До година какво ще става не знам. Тази им е последна да не ходи без причина, от до година няма.

Сутринта излязох в най-големия дъжд за малко и не станах на маче, а и пеша се качвах после  ooooh! Даже менюто смених, че не ми се слизаше пак. Добре, че поне бързо оправиха асансьора

Общи условия

Активация на акаунт